Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın, hayırlısı olsun. Embriyo genetiğe gitmemiş miydi yani? gerçi bunu sormamın da bir anlamı yok sanırım. Senin de dediğin gibi kısmet. Her şeyin hayırlısı olsun, çok takılmamak lazım. Hepimizin canı sağolsun. Bebek işi tamamen ilahi bir karar ve süreç, elimizden bir şey gelmez.

Evet bu 2. Arkadasımın kandan genetige bakıldı embriyoya genetik istenmedi.bende senin gibi düşünuyorum ilahi bir karar bebek konusu

bende kararsızım iki denemede genetiğe gitti iki sonuçta negatif...acaba üçüncü denemede genetiğe göndermesekmi....arkadaşının yaşı kaçtı acaba...
Bu arkadaşıma era testi ve cd56 testi yapıldı.rahimin en uygun oldugu gun konuldu yani.40 yasında arkadasım.ve genetige gitmemesi fark eder mi sence bence fark etmiyor.yeni denemende ins. Pozitif olur.cunku bu iste paran uygunsa deneyeceksin.5 e kadar da yolu rahat var bence.gecenlerde burada bir kız yazmış ya 5. Denemede hamile.ya da donasyon yaptiracaksın yine para lazım.veya vazgececeksin olay bu

arkadaşlarına geçmiş olsun canım, Allah sabır versin. Hiç kolay değil, umarım hemen toparlanırlar. arkadaşlarının embriyolarına genetik test yapılmış mıydı?

Evet bu 2. Arkadasımın kandan genetige bakıldı embriyoya genetik istenmedi.bende senin gibi düşünuyorum ilahi bir karar bebek konusu
bizim de kandan bakıldı genetiklerimize tüp bebekten önce, ama 3 negatifim var, sebepsiz... bence embriyoya da bakılmalı...

araştırmalarım ve soruşturmalarım sonucu kızlar bu cd56 ve era testi kesin değil, ki era faa onaylı bir test değil... ama embriyo genetiği önemli...

arkadaşlarına geçmiş olsun canım, Allah sabır versin. Hiç kolay değil, umarım hemen toparlanırlar. arkadaşlarının embriyolarına genetik test yapılmış mıydı?
Sagol canım insallah.sen bize bakma yeni denemen pozitif olacak inş.36 yaşında olanin 4. Denemesi ve iki embriyosundan biri 5. Gune gitti ve genetige gonderilip sağlıklı gelmisti.o transfer edilmistı.
40 yasinda olanin 3. Denemesi.senin gibi yapildı ona.kandan genetiklerine bakildi.5. Gun embriyosu 2 tane konuldu. Bu kız erbil beyin hastası.

bu arada benim hoca, doç. dr. barış ata, da erbil beyin sınıf arkadaşı, erbil bey ona gittiğimde söylemişti:)

ilkinin ne yazık ki tutunmaya uygun günde transfer edilmemiş veya vücut bir şekilde kabul etmemiş gözüküyor... ikinci arkadaşının ise herşey olabilir... bence transfer zamanında ve genetiği sağlam bebişlerle yapılırsa tutunması gerek diyoruz ancak vücudun içinde ne olduğunu doktor bile bilemez. doktorlar sadece tutunmama riskini azaltıyorlar. allah sabır versin ikisine de.

Bu iki arkadasımda era testi ve cd56 testi oldu simdi buna göre yeniden yorum alayım.

valla canım hissettiklerimi sorarsan pek birşey hissetmiyorum bu sefer, koyverdim gitti, opuda heyacanlanırım kesin. ama artık oluruna bıraktım, genetiğe baktıracağım gerisi artık kısmet...

Bu iki arkadasımda era testi ve cd56 testi oldu simdi buna göre yeniden yorum alayım.
cd 56 testi rahim için uygun test değil bildiğim kadarıyla, ama yine de birşeyler gösterir diye bakılıyor... rahimin dokusunun kanda bakılması uygun değilmiş... era testi de daha önce yazmıştım onaylı bir test değil, bu testi çıkaran doktor arkadaş çok iyi pazarlamasını yapmış diyorlar, bütün tüp bebek american dergileri adamın editörlüğünde çıkıyormuş.... eranın reliabilitysi (güvenirliliği) bu yüzden sorgulanıyormuş... ayrıca doktorlar endometriumu kontrol ederek rahmin tutunmaya açık pencere zamanını belirleyebiliyorlar... gerisi kısmet işte...

Bana giren girdi zaten. Genetikten normal gelen olursa era, cd 56 ne gerekiyorsa yaptırıcam. İnşallah ilk denemede tutar. Ama negatif olursa bir sonraki denemede (tabiii balataları sıyırmış olmazsam ) ne genetik ne de herhangi birşey yaptırmadan direkt transfer isticem.

bu da güzelll :)

Haha. Bana giren girdi zatene gülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…