- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.521
Günaydın canımGunaydin, bidiyip kacicamm
Çok şükür bugün iyiyim canım. Dün akşam saat 10 a geliyordu iftarı yapabildiğimde , çok kötüydüm.gecmis olsun bugun daha iyisin insallah
Günaydın, hayırlısı olsun. Embriyo genetiğe gitmemiş miydi yani? gerçi bunu sormamın da bir anlamı yok sanırım. Senin de dediğin gibi kısmet. Her şeyin hayırlısı olsun, çok takılmamak lazım. Hepimizin canı sağolsun. Bebek işi tamamen ilahi bir karar ve süreç, elimizden bir şey gelmez.Günaydın kızçeler biraz yogunum giremedim ama okuyacağım son sayfaları en kısa zamanda.
Dün de bahcecideki ikinci arkadasım negatifi aldıonunda 3. Denemesiydi.40 yaşında kiz ve erkeğe kandan genetige bakılmıstı üzgünüz.negatif isin dogasında varmış.arkadaslarımın canı sagolsun.olmazsa benim de canım sagolsun.herkesin bir degil tabi benim ne olacağı belli olmaz.ikinci negatifi alan arkadaşım erbil beyin hastası.
Erbil bana 72 dogumlu kızı ornek vermisti.1 sağlıklı embriyosu gelmis ve hamileydi.ama negatifde oluyormus.bir de era testini ertelemistim ya tatile cıkacagımdan.mustafa bahcecide o arada yokmuş asistan sonra gelin dedi düsun hayırlısı yani herseyin
Evet bu 2. Arkadasımın kandan genetige bakıldı embriyoya genetik istenmedi.bende senin gibi düşünuyorum ilahi bir karar bebek konusuGünaydın, hayırlısı olsun. Embriyo genetiğe gitmemiş miydi yani? gerçi bunu sormamın da bir anlamı yok sanırım. Senin de dediğin gibi kısmet. Her şeyin hayırlısı olsun, çok takılmamak lazım. Hepimizin canı sağolsun. Bebek işi tamamen ilahi bir karar ve süreç, elimizden bir şey gelmez.
bende kararsızım iki denemede genetiğe gitti iki sonuçta negatif...acaba üçüncü denemede genetiğe göndermesekmi....arkadaşının yaşı kaçtı acaba...Evet bu 2. Arkadasımın kandan genetige bakıldı embriyoya genetik istenmedi.bende senin gibi düşünuyorum ilahi bir karar bebek konusu
Bu arkadaşıma era testi ve cd56 testi yapıldı.rahimin en uygun oldugu gun konuldu yani.40 yasında arkadasım.ve genetige gitmemesi fark eder mi sencebende kararsızım iki denemede genetiğe gitti iki sonuçta negatif...acaba üçüncü denemede genetiğe göndermesekmi....arkadaşının yaşı kaçtı acaba...
arkadaşlarına geçmiş olsun canım, Allah sabır versin. Hiç kolay değil, umarım hemen toparlanırlar. arkadaşlarının embriyolarına genetik test yapılmış mıydı?Günaydın kızçeler biraz yogunum giremedim ama okuyacağım son sayfaları en kısa zamanda.
Dün de bahcecideki ikinci arkadasım negatifi aldıonunda 3. Denemesiydi.40 yaşında kiz ve erkeğe kandan genetige bakılmıstı üzgünüz.negatif isin dogasında varmış.arkadaslarımın canı sagolsun.olmazsa benim de canım sagolsun.herkesin bir degil tabi benim ne olacağı belli olmaz.ikinci negatifi alan arkadaşım erbil beyin hastası.
Erbil bana 72 dogumlu kızı ornek vermisti.1 sağlıklı embriyosu gelmis ve hamileydi.ama negatifde oluyormus.bir de era testini ertelemistim ya tatile cıkacagımdan.mustafa bahcecide o arada yokmuş asistan sonra gelin dedi düsun hayırlısı yani herseyin
bizim de kandan bakıldı genetiklerimize tüp bebekten önce, ama 3 negatifim var, sebepsiz... bence embriyoya da bakılmalı...Evet bu 2. Arkadasımın kandan genetige bakıldı embriyoya genetik istenmedi.bende senin gibi düşünuyorum ilahi bir karar bebek konusu
araştırmalarım ve soruşturmalarım sonucu kızlar bu cd56 ve era testi kesin değil, ki era faa onaylı bir test değil... ama embriyo genetiği önemli...Bu arkadaşıma era testi ve cd56 testi yapıldı.rahimin en uygun oldugu gun konuldu yani.40 yasında arkadasım.ve genetige gitmemesi fark eder mi sencebence fark etmiyor.yeni denemende ins. Pozitif olur.cunku bu iste paran uygunsa deneyeceksin.5 e kadar da yolu rahat var bence.gecenlerde burada bir kız yazmış ya 5. Denemede hamile.ya da donasyon yaptiracaksın yine para lazım.veya vazgececeksin olay bu
Sagol canım insallah.sen bize bakma yeni denemen pozitif olacak inş.36 yaşında olanin 4. Denemesi ve iki embriyosundan biri 5. Gune gitti ve genetige gonderilip sağlıklı gelmisti.o transfer edilmistı.arkadaşlarına geçmiş olsun canım, Allah sabır versin. Hiç kolay değil, umarım hemen toparlanırlar. arkadaşlarının embriyolarına genetik test yapılmış mıydı?
bu arada benim hoca, doç. dr. barış ata, da erbil beyin sınıf arkadaşı, erbil bey ona gittiğimde söylemişti:)Sagol canım insallah.sen bize bakma yeni denemen pozitif olacak inş.36 yaşında olanin 4. Denemesi ve iki embriyosundan biri 5. Gune gitti ve genetige gonderilip sağlıklı gelmisti.o transfer edilmistı.
40 yasinda olanin 3. Denemesi.senin gibi yapildı ona.kandan genetiklerine bakildi.5. Gun embriyosu 2 tane konuldu. Bu kız erbil beyin hastası.
Bu iki arkadasımda era testi ve cd56 testi oldubu arada benim hoca, doç. dr. barış ata, da erbil beyin sınıf arkadaşı, erbil bey ona gittiğimde söylemişti:)
ilkinin ne yazık ki tutunmaya uygun günde transfer edilmemiş veya vücut bir şekilde kabul etmemiş gözüküyor... ikinci arkadaşının ise herşey olabilir... bence transfer zamanında ve genetiği sağlam bebişlerle yapılırsa tutunması gerek diyoruz ancak vücudun içinde ne olduğunu doktor bile bilemez. doktorlar sadece tutunmama riskini azaltıyorlar. allah sabır versin ikisine de.
valla canım hissettiklerimi sorarsan pek birşey hissetmiyorum bu sefer, koyverdim gitti, opuda heyacanlanırım kesin. ama artık oluruna bıraktım, genetiğe baktıracağım gerisi artık kısmet...Sagol canım insallah.sen bize bakma yeni denemen pozitif olacak inş.36 yaşında olanin 4. Denemesi ve iki embriyosundan biri 5. Gune gitti ve genetige gonderilip sağlıklı gelmisti.o transfer edilmistı.
40 yasinda olanin 3. Denemesi.senin gibi yapildı ona.kandan genetiklerine bakildi.5. Gun embriyosu 2 tane konuldu. Bu kız erbil beyin hastası.
cd 56 testi rahim için uygun test değil bildiğim kadarıyla, ama yine de birşeyler gösterir diye bakılıyor... rahimin dokusunun kanda bakılması uygun değilmiş... era testi de daha önce yazmıştım onaylı bir test değil, bu testi çıkaran doktor arkadaş çok iyi pazarlamasını yapmış diyorlar, bütün tüp bebek american dergileri adamın editörlüğünde çıkıyormuş.... eranın reliabilitysi (güvenirliliği) bu yüzden sorgulanıyormuş... ayrıca doktorlar endometriumu kontrol ederek rahmin tutunmaya açık pencere zamanını belirleyebiliyorlar... gerisi kısmet işte...Bu iki arkadasımda era testi ve cd56 testi oldusimdi buna göre yeniden yorum alayım.
Bana giren girdi zaten.Bu iki arkadasımda era testi ve cd56 testi oldusimdi buna göre yeniden yorum alayım.
bu da güzelll :)Bana giren girdi zaten.Genetikten normal gelen olursa era, cd 56 ne gerekiyorsa yaptırıcam. İnşallah ilk denemede tutar. Ama negatif olursa bir sonraki denemede (tabiii balataları sıyırmış olmazsam ) ne genetik ne de herhangi birşey yaptırmadan direkt transfer isticem.
HahaBana giren girdi zaten.Genetikten normal gelen olursa era, cd 56 ne gerekiyorsa yaptırıcam. İnşallah ilk denemede tutar. Ama negatif olursa bir sonraki denemede (tabiii balataları sıyırmış olmazsam ) ne genetik ne de herhangi birşey yaptırmadan direkt transfer isticem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?