- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.501
Canım ben koç uni hastanesine gidiyorum harika ekip hoca çok iyi laboratuvar da öyle memnunum çokbende universite hastanesinde tedavi gordum iyi bilirim cokta sorulanlara cevap alinmiyor, cokta genetik test taraftari olmuyor universitedeki prof.lar.bosuna degil elbette bosuna olurmu hic,yapilan her islem sansi olasiligi biraz daha yukseltmek,bizleri annelige biraz daha yakinlastirmak icin.ancak iste garantisi yok,birde universite hastanelerinin laboratuvarlarina ve de embriyologlarina cok guvenim kalmadi..
ben insallah bir dahaki reglimde haziran ayi icinde dr a gitmeyi planliyorum..bakalim icimde neler oluyor
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Yarabnim size de sabır versin düşünmesi bile içimi acıttı ama ne gelir elden herşey Cenabı Haktan tevekkül etmek gerek çok zor çok Allah yardımcın olsun hangi şehirdesiniz yani dr ihmali değil sanırım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldümAllah sabir versin... Allah rahmet etsin minik yavrunu cennetde seni beklesin.
Geçmiş olsun canımBen migrenden geberdim bugün. Daha yeni yeni kendime geliyorum.
Saat çok geç oldu, bu saatte nasıl cevap vereyimDiyosuunn, bilmiyordum. Nesi farklı peki?
Sağolasın canGeçmiş olsun canım
Bana ne yaaa!!! Onu, femara nın farklı bir ilaç olduğunu söylerken düşünecektin.Saat çok geç oldu, bu saatte nasıl cevap vereyim. Beynim çalışmıyor artık
Seni seniiiiiiZeynep kamil de randevu full doluymuş. Ekomar ı aradım ama reglden sonra ilişki olmaması gerektiğini söylediler. Oysa ki biz biz yani şey, kem küm, anlayın işte canım
o zaman cok iyi, universite hastanesi diyince ne biliym aklima hep devlet geliyor aklim da ozensiz tedavilere gidiyor cunku..Allah hayirlisini versinCanım ben koç uni hastanesine gidiyorum harika ekip hoca çok iyi laboratuvar da öyle memnunum çok
günaydın şekerpancarımGunaydin, bidiyip kacicamm
sağol canım, valla ben ne okursam hocaya soruyrum, o da bilimsel bilimsel açıklıyor sağolsun :)o zaman cok iyi, universite hastanesi diyince ne biliym aklima hep devlet geliyor aklim da ozensiz tedavilere gidiyor cunku..Allah hayirlisini versin
kaçtı resmenBana ne yaaa!!! Onu, femara nın farklı bir ilaç olduğunu söylerken düşünecektin.
aslinda bircok yerde klomenin ise yaramadigi durumlarda dr lar femara kullandiriyor, ancakFikrim geldiŞu klomen bariz kist yapıyor. Ama femara nın kist yaptığına dair hiçbirşey okumadım. O halde neden klomen yerine femara kullanmıyorsunuzkine?
gecmis olsun bugun daha iyisin insallahAçken ben ben değilim, başıma vuruyor ilk bir iki gün
YuhBana ne yaaa!!! Onu, femara nın farklı bir ilaç olduğunu söylerken düşünecektin.
Ben mi, nayyyıııırrrr, geldim, gece kitap okuma ve uyuma saatim gelmişti..kaçtı resmen
Benden önce yazmışsın zatenaslinda bircok yerde klomenin ise yaramadigi durumlarda dr lar femara kullandiriyor, ancakpoppy73 ninde dedigi gibi bunlar farkli ilaclar, femara kanser tedavisinde kullanilan bir ilac, ama sonradan tup bebek tedavisindede kullanilmaya baslanmis, ostrojeni baskiliyor boylece meme dokusundaki hucrelerinde cogalmasini onluyor, bircok dr kontrollu olarak artik femarayi kullaniyor, 0.01 amh a sahip arkadasim femara ve merional ile 1 altin yumurta elde etti, simdi cok guzel bir oglan oldu o altin yumurta...darisi bizlere insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?