Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım ben koç uni hastanesine gidiyorum harika ekip hoca çok iyi laboratuvar da öyle memnunum çok

Allah sabir versin... Allah rahmet etsin minik yavrunu cennetde seni beklesin.
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin Yarabnim size de sabır versin düşünmesi bile içimi acıttı ama ne gelir elden herşey Cenabı Haktan tevekkül etmek gerek çok zor çok Allah yardımcın olsun hangi şehirdesiniz yani dr ihmali değil sanırım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm

o zaman cok iyi, universite hastanesi diyince ne biliym aklima hep devlet geliyor aklim da ozensiz tedavilere gidiyor cunku..Allah hayirlisini versin
sağol canım, valla ben ne okursam hocaya soruyrum, o da bilimsel bilimsel açıklıyor sağolsun :)

Fikrim geldi Şu klomen bariz kist yapıyor. Ama femara nın kist yaptığına dair hiçbirşey okumadım. O halde neden klomen yerine femara kullanmıyorsunuzkine?
aslinda bircok yerde klomenin ise yaramadigi durumlarda dr lar femara kullandiriyor, ancak poppy73 ninde dedigi gibi bunlar farkli ilaclar, femara kanser tedavisinde kullanilan bir ilac, ama sonradan tup bebek tedavisindede kullanilmaya baslanmis, ostrojeni baskiliyor boylece meme dokusundaki hucrelerinde cogalmasini onluyor, bircok dr kontrollu olarak artik femarayi kullaniyor, 0.01 amh a sahip arkadasim femara ve merional ile 1 altin yumurta elde etti, simdi cok guzel bir oglan oldu o altin yumurta...darisi bizlere insallah

Bana ne yaaa!!! Onu, femara nın farklı bir ilaç olduğunu söylerken düşünecektin.
Yuh, gece sahurda kalkmış, bana laf yetiştirmek için. Femara meme kanseri ilacı canım, östrojeni baskılıyor. Doktorlar ilk 3 gün veriyor ki, bıraktığın anda östrojen tavan yapsın da yumurtların şenlensin diye. Değil mi sekerpancari

Benden önce yazmışsın zaten

Günaydın kızçeler biraz yogunum giremedim ama okuyacağım son sayfaları en kısa zamanda.
Dün de bahcecideki ikinci arkadasım negatifi aldı onunda 3. Denemesiydi.40 yaşında kiz ve erkeğe kandan genetige bakılmıstı üzgünüz.negatif isin dogasında varmış.arkadaslarımın canı sagolsun.olmazsa benim de canım sagolsun.herkesin bir degil tabi benim ne olacağı belli olmaz.ikinci negatifi alan arkadaşım erbil beyin hastası.
Erbil bana 72 dogumlu kızı ornek vermisti.1 sağlıklı embriyosu gelmis ve hamileydi.ama negatifde oluyormus.bir de era testini ertelemistim ya tatile cıkacagımdan.mustafa bahcecide o arada yokmuş asistan sonra gelin dedi düsun hayırlısı yani herseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…