- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.601
Vaaayyyyy, süper laf, gayret kadere aşıktırkizceler yani ne desem bilmiyorum aklimizda hicbir sey kalmamasi acisindan bu tedavide yeni ne varsa maddi olanaklarimiz olcusunde yapilmali diyorum ama dedim ya kafam karisik, era ya da cd56 icin degil ama embriyolarin mesela genetige gidebilmesi icin en az 5. gunu gormesi hatta biraz daha gecmesi gerekiyor, benim hic 5. gune embriyom olmadi,eskiden hic olmazsa transferi gorurum diyordum ama simdi diyorumki ya 2. yada 3. ayda kayiplar olursa,o kadar cekiniyorum...
ha pgt ya da cgh de kesin degil yillardir kliniklere gider gelirim pgtden saglam 2 embriyo konulmus kadinlarinda gebe kalamadiklarini gordum, ancak sonrasinda normal transfer ile hooop tutanlarida....bu kader kismet isi...bizim yaptiklarimiz kendimizi rahatlatmak ki en onemlisi bu...sonucta kader gayrete asiktir...
Yanlış yazdımkizceler yani ne desem bilmiyorum aklimizda hicbir sey kalmamasi acisindan bu tedavide yeni ne varsa maddi olanaklarimiz olcusunde yapilmali diyorum ama dedim ya kafam karisik, era ya da cd56 icin degil ama embriyolarin mesela genetige gidebilmesi icin en az 5. gunu gormesi hatta biraz daha gecmesi gerekiyor, benim hic 5. gune embriyom olmadi,eskiden hic olmazsa transferi gorurum diyordum ama simdi diyorumki ya 2. yada 3. ayda kayiplar olursa,o kadar cekiniyorum...
ha pgt ya da cgh de kesin degil yillardir kliniklere gider gelirim pgtden saglam 2 embriyo konulmus kadinlarinda gebe kalamadiklarini gordum, ancak sonrasinda normal transfer ile hooop tutanlarida....bu kader kismet isi...bizim yaptiklarimiz kendimizi rahatlatmak ki en onemlisi bu...sonucta kader gayrete asiktir...
inşallah canım bende görürüm de eşime en güzel hediye olur Allah'ın izniyle...Benim de 20 Eylül doğum günüm. Allah' ın izni ile o güne kadar pozitifi görürüm ve daim olur inşallah...
Hehe, thanks a lotBende bu mesajı kime yazmıß ki dikkatli olanpoppy73 dür diye düşündüm.benmişim canım arkadasım sagol senden de cok sey öğrendik ozellikle bugün
En iyisi iyiye de kötüye de hazırlıklı olmak. Bu arada sen doğal da hamile kalabilirsin @denizkaplan, poppy dediydi dersin:)Aynı durumdayım canım. İçimi kasvet basıyor bazen.İçimde kocaman bir umutsuzluk var nedense. Bezen ''bırak tedaviyi doğaldan olursa olur olmazsa kısmet'' diyorum. Şubat ta başlanan ve daha ne kadar süreceği bile belli olmayan, muhtemelen Eylül'ü bile bulacak olana bir tedavideyim hala. Durup durup ağlamak geliyor içimden. Sanırım ilk denemenin negatif oluşunun etkisini hala atamadım. o denemede ilaçlar dahil 5.500 tl harcamıştım. Şimdiki harcamanın haddi hesabı yok. Bir negatifi daha görmeyi kaldırabilir miyim, üçüncü denemeyi göze alabilir miyim bilmiyorum.
Valla benimki en fazla bir kere daha diyorAmiinnn inşallah. Eşim de aynısını söylüyor; eldeki avuçtaki bitene kadar devam.
Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Aranızda da en büyük benim galiba. Aylin42 hariç sanırım. Önce ben, önce benNegatif alan arkadaslarım 36 ve 40 yaßında ya ben 43 yaşında oldugumdan önce benim hamile olmam lazım ablalariyım.onlar yine hamile kalir
Eşimin sperm sorunu var canım yaa. Hem de korkuyorum açıkçası. Doğaldan gebelik olsa bile yaştan sebep düşük ihtimali yüksek olur diye düşünüyorumEn iyisi iyiye de kötüye de hazırlıklı olmak. Bu arada sen doğal da hamile kalabilirsiniki prensesin annesi , poppy dediydi dersin:)
Sen de çok güzel bir noktaya parmak bastın cnmSana kesinlikle katılıyorum,çok okumak çok bilmek ,daha çok kafa karıştırıyor ,zaman zaman beklentiyi arttırdığı gibi bazen de demoralize ediyor bana göre,fazla sorgulamadan önce Allaha sonra doktorunuza güvenin,çok isteyin ama olumsuzlukta da vazgeçmeyin ,bence bu işi biraz normalleştirmek lazım,hayatımızın merkezine koyunca ,dünya da başka yaşama nedeni yokmuş gibi yapınca vücut ve ruh direniyor sanki:) sakin olup yapılması gerekeni yapıp normal hayata devam etmek lazım
Bence mesajını düzelt canım.
Ne sorunu?Eşimin sperm sorunu var canım yaa. Hem de korkuyorum açıkçası. Doğaldan gebelik olsa bile yaştan sebep düşük ihtimali yüksek olur diye düşünüyorum
Ohhhhh, noooooooBence mesajını düzelt canım.Aylin42Konya olmalı. Aylin42 yi etiketlemişsin
İleri hareketli sayısı düşüktü sanırım. Değerlerden hiç anlamıyorum. Ama doktor onun semen testini görünce ona da direkt tüp bebek demiş. O yüzden apar topar giriştik bu işeNe sorunu?
Yine de hamile kalinabiliyor erkeğin değerleri düşük olsa bile. Kısmet herşeyİleri hareketli sayısı düşüktü sanırım. Değerlerden hiç anlamıyorum. Ama doktor onun semen testini görünce ona da direkt tüp bebek demiş. O yüzden apar topar giriştik bu işe
Yine de hamile kalinabiliyor erkeğin değerleri düşük olsa bile. Kısmet herşey
Kader gayrete aşıktır. Amaan silme seçeneği istiyoryuuuum. Zaten poppy düzeltmişVaaayyyyy, süper laf, gayret kadere aşıktır
Bir sonraki mesajımı oku canimcim, sabırsızlık yapmaKader gayrete aşıktır
allah korusun başarısız olursan eşine yoğunlaşıp normal dene bence. 3 ayda toparlar eşin. Benimki toparladı valla şükür
Yazdım ya yukarda işte okumadın herhaldeBir sonraki mesajımı oku canimcim, sabırsızlık yapma. Canım nedense bugün çok sigara istiyor. İcmeyecegim tabi sadece istiyor, yazayım dedim
Ben de aynısını yazacaktım valla ama dilim varmadı. Bir negatif daha yaşarsam 3-4 ay normal denerim diye düşünüyorum, yani sadece düşünüyorum. Tüp den bir daha dönüş yapıp da zaman kaybını göze alır mıyım bilmiyorumallah korusun başarısız olursan eşine yoğunlaşıp normal dene bence. 3 ayda toparlar eşin. Benimki toparladı valla şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?