Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Vaaayyyyy, süper laf, gayret kadere aşıktır

Yanlış yazdım, kader gayrete aşıktır

En iyisi iyiye de kötüye de hazırlıklı olmak. Bu arada sen doğal da hamile kalabilirsin @denizkaplan, poppy dediydi dersin:)

Negatif alan arkadaslarım 36 ve 40 yaßında ya ben 43 yaşında oldugumdan önce benim hamile olmam lazım ablalariyım.onlar yine hamile kalir
Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Aranızda da en büyük benim galiba. Aylin42 hariç sanırım. Önce ben, önce ben. Bu arada nerede bu A aylin42 , kocasını ikna edebildi mi acaba?

Sen de çok güzel bir noktaya parmak bastın cnm . Bu arada birseye karar verip o yönde ilerlemek ve plan yaparak gitmek en doğrusu ve çok fazla takılmadan, arada demoralize olmadan, sağlıkla ve umutla ilerlemek. Etraftan gelen olumsuz yorumlara aldirmadan. Kader plan yapandan da hoşlanır bence

allah korusun başarısız olursan eşine yoğunlaşıp normal dene bence. 3 ayda toparlar eşin. Benimki toparladı valla şükür
Ben de aynısını yazacaktım valla ama dilim varmadı. Bir negatif daha yaşarsam 3-4 ay normal denerim diye düşünüyorum, yani sadece düşünüyorum. Tüp den bir daha dönüş yapıp da zaman kaybını göze alır mıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…