- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.641
Vayy ari sutu mucizesi super.Ari sutu mucizesi,mucizelerimizin gelmesine vesile olucak insallahKizlar çok merak ettiniz di mi, hehe, açıkliyorum sonucumu: TEK GERÇEK VAR O DA SAF ARI SÜTÜ
Günaydınnn kızlar B Bumeranqqq canım bana ve hepimize cok moral veriyorsun ve bizi ne kadar iyi anlıyorsun.iyi ki burada yaziyorsun.hem umut oluyorsun hem yorumunla.2 transfer yazmıssın bana bunu dikkate alacağım ve öyle yapacağımCanım benim bazı kadınlar hayata geç kalır belki ama hayattan istediği herşeyide söke söke alır sonunda ,biz bu kadınlardanız bana göre
AaaaGünaydınnn kızlar B Bumeranqqq canım bana ve hepimize cok moral veriyorsun ve bizi ne kadar iyi anlıyorsun.iyi ki burada yaziyorsun.hem umut oluyorsun hem yorumunla.2 transfer yazmıssın bana bunu dikkate alacağım ve öyle yapacağım
ertnur ve M Mezza tedavinizde embriyolar 5. Güne gelecek mi diye korkmayın kızlar. ilk opuda korkuyorsun baya baya ama 5. Güne illaki geliyor.ha kaç tane geliyor oldukca az.birde doktor bekletiyor birsey de diyemiyorsun.cok daha iyi olacak kızlar korkmayın.
poppy73 ve Haremiz de aktif üye olmus alkışss yazdıklarınızı zevkle okudum
Canım benim cok gecmis olsun.benim cok sükür başıma gelmedi ama demek ki oluyor.insallah burda kalıp devam et Allah yardımcın olsun canımMerhaba kızlar görüşmeyeli herkes iyimi? ben epeydir yazamadım son durumu. Geçen hafta perşembe günü kontrolüm vardı, doktor yumurta toplama öncesi son kontrolü yapalım demişti ama yumurtam 9, günde çatlamış malesef. Tabi herşey durdu ve herşeye sıfırdan başladık. Ben tüp bebek tedavisi süresince izmirdeyim. Umarım sizlerden güzel haberler gelir hepinizi öptüm
Günaydın poncikPonciklerim Gunaydinnnnn
innsaaallahhh hepinizin embriyolari 5. gune gider hepsi genetige gider hepside en saglamindan gelir...koccaman bir aminnnnn...rahminiz en uygun zaman ve kalinliktayken transfer olurrr sonrada onlar size sizde bebelerinize kan can olursunuz...niyeyse bunu yazarken aglamakli oldum
zaman gecsin ama hep lehimize gecsin, insan hic sahip olamadigi biriseye bu kadar hasret ceker mi,cekiyormus, genetik kodumuzda var, ister erken ister gec evlenelim bu boyle..
zor okudum zor evlendim kolaylikla bebegim olacagini dusunmem sacmaydi galiba.onada tirnaklarimla kaziya kaziya ulasacaksam neden olmasin....derdimi seviyorum bugun verenden oturu...
anaaa gerçek mi kızGünaydınnn kızlar B Bumeranqqq canım bana ve hepimize cok moral veriyorsun ve bizi ne kadar iyi anlıyorsun.iyi ki burada yaziyorsun.hem umut oluyorsun hem yorumunla.2 transfer yazmıssın bana bunu dikkate alacağım ve öyle yapacağım
ertnur ve M Mezza tedavinizde embriyolar 5. Güne gelecek mi diye korkmayın kızlar. ilk opuda korkuyorsun baya baya ama 5. Güne illaki geliyor.ha kaç tane geliyor oldukca az.birde doktor bekletiyor birsey de diyemiyorsun.cok daha iyi olacak kızlar korkmayın.
Bugüne kadar zorluklarla başederek gelebilmek bizler için büyük başarı. Evlilik için bu yaşları beklediğimize göre ya kariyer tutkusu ya da doğru kişiyi bulma çabasıydı sebep. Dediğin gibi ne kariyer , ne de doğru kişiyi bulmak kolay olmadı. Demek ki zorluklara karşı pes etmeyip üstesinden gelmek bizim işimiz. Haklısın, bu güne kolay gelmeyen kişilerin bebeklerine de kolay kavuşması olmaz elbet. Ama çok da bekletmesinler beyaaPonciklerim Gunaydinnnnn
innsaaallahhh hepinizin embriyolari 5. gune gider hepsi genetige gider hepside en saglamindan gelir...koccaman bir aminnnnn...rahminiz en uygun zaman ve kalinliktayken transfer olurrr sonrada onlar size sizde bebelerinize kan can olursunuz...niyeyse bunu yazarken aglamakli oldum
zaman gecsin ama hep lehimize gecsin, insan hic sahip olamadigi biriseye bu kadar hasret ceker mi,cekiyormus, genetik kodumuzda var, ister erken ister gec evlenelim bu boyle..
zor okudum zor evlendim kolaylikla bebegim olacagini dusunmem sacmaydi galiba.onada tirnaklarimla kaziya kaziya ulasacaksam neden olmasin....derdimi seviyorum bugun verenden oturu...
anaaa gerçek mi kız
haydi bakalım az kalmış, haber gelir gelmez yaz lütfen:) ben de genetikçi oldum ya merak ederim şimdi.daha genetikten sonuc gelmedi.ama sağlıklı gelir yani illaki dedim olursa bak emoji hazır bugün yarın ses cıkar az kaldı
Tamam yazarım.sen ne yaptın 5. Gün için aradılar mıhaydi bakalım az kalmış, haber gelir gelmez yaz lütfen:) ben de genetikçi oldum ya merak ederim şimdi.
Bak canım, sen hep böyle kısa cümleler kur olur mu? Daha anlaşılır oluyor çünküdaha genetikten sonuc gelmedi.ama sağlıklı gelir yani illaki dedim olursa bak emoji hazır bugün yarın ses cıkar az kaldı
Hahhhh pekiBak canım, sen hep böyle kısa cümleler kur olur mu? Daha anlaşılır oluyor çünkü
canım çok teşekkür ederim:)))) ilk olmanın tecrübesizliği işte telaş yapıyor insan bu gün telefon çalacak diye ödüm kopuyor inşallah o güzel haberi alırımda bir oh daha çekerim sanrıım oh beklemeler hiç bitmiyor hayırlısı her şeyin...Günaydınnn kızlar B Bumeranqqq canım bana ve hepimize cok moral veriyorsun ve bizi ne kadar iyi anlıyorsun.iyi ki burada yaziyorsun.hem umut oluyorsun hem yorumunla.2 transfer yazmıssın bana bunu dikkate alacağım ve öyle yapacağım
GünaydınGünaydın hanımlar,
Aylin42Konya eşinin değerlerinin üçünü de farklı hastanelerde mi yaptırmıştınız?. Anladığım kadarıyla tüp bebek merkezleri bu testleri bilerek düşük gösterebiliyor. Çünkü vbizim ilk yaptırdığımız testte özel hastanede yani, morfoloji %8 miş. Ben o zamanlar bu işlerden bu değerlerden anlamıyordum geçen gün elime geçti de baktım. Sonraki testimiz tüp bebek merkezinde oldu tıp fakültesinde yani, Orda da morfoloji %1 çıkarttılar. Sonra yine bir özel hastanede yaptırdık ve morfoloji %10 olmuş. Artık hangisi doğru düşün dur. Aralarında 3-5 aylık bir zaman vardı. Bence tekrar başka bir hastanede yaptırın.
poppy73 ben kaçırmışım arı sütünün mucizesi ne sende?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aktif üye mi olmuşum????Günaydınnn kızlar B Bumeranqqq canım bana ve hepimize cok moral veriyorsun ve bizi ne kadar iyi anlıyorsun.iyi ki burada yaziyorsun.hem umut oluyorsun hem yorumunla.2 transfer yazmıssın bana bunu dikkate alacağım ve öyle yapacağım
Ponciklerim Gunaydinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?