Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tüpten dönüş diyr bir şey yok. Tüpte illa olacak diye bir şey yok ki. Belli mi olur belki bebeğin normal yoldan gelecek ne belli. Tüpe ara verenlerden normal yolla gebe kalan çok. İlaçların etkisi devam ediyor olabilir.tabi gerek kalmaz inşallah

Ilk kez 5 ci gune ordan genetiğe deneyecem. Bu seferki tam balatalari sıyırma durumu su an ignelerde 5ci günüm toplama sanirim pazartesi olacak. Ardindan 5ci güne gidecekmi hadi gitti sonra genetik durumunu bekle. Gunlerdir düşünüyorum yaş var. Vakit zamanla daraliyor. Herseyin çöpe gitme durumu da var her yönden kendimi hazirliyorum desemde yine olmuyor.
Gecen kocama soylendim ... k.... bütün eziyeti ceken biz baska zaman olsa küfürüme kızar gülümsüyor zannedersin nirvanaya erişmiş. Sakin icme kendine iyi bak kafasini ütülüyom ses etmiyor ama uyguluyor en azından.

Negatif alan arkadaslarım 36 ve 40 yaßında ya ben 43 yaşında oldugumdan önce benim hamile olmam lazım ablalariyım.onlar yine hamile kalir
Canım benim bazı kadınlar hayata geç kalır belki ama hayattan istediği herşeyide söke söke alır sonunda ,biz bu kadınlardanız bana göre

Transferini kesinlikle iki olarak yaptır,benim iki embriyodan biri tuttu biri tutmamıştı risk alma bu konuda :)embriyoya yapılan testler konusunda ben kararsızım zaten sağlıksız olan bebekleri vücut reddediyor yada hamileliğin ilerki aşama testlerinde fark edilip gebelik sonlandırılaniliyor,maddi imkanı olmayan biri için şart değil gibi geliyor bana

:):))) bende tarihlere çok takılmıştım yumurtlamam olduktan sonra 3 günlük gebeyim 5 günlük gebeyim diyordum ve ilk test yapmaya reglime 10 gün kala başlamıştım ,sürekli negatifti ama ben ısrarla 2017 ye hamile girdim diyordum ve oldu

Eşimin sperm sorunu var canım yaa. Hem de korkuyorum açıkçası. Doğaldan gebelik olsa bile yaştan sebep düşük ihtimali yüksek olur diye düşünüyorum
Bizimde benzer problemimiz vardı Allah'ın izniyle doğal hamile kaldım ,bir negatif tüp bebek ve doğal düşükten sonra,umutsuz olma

Merhaba kızlar görüşmeyeli herkes iyimi? ben epeydir yazamadım son durumu. Geçen hafta perşembe günü kontrolüm vardı, doktor yumurta toplama öncesi son kontrolü yapalım demişti ama yumurtam 9, günde çatlamış malesef. Tabi herşey durdu ve herşeye sıfırdan başladık. Ben tüp bebek tedavisi süresince izmirdeyim. Umarım sizlerden güzel haberler gelir hepinizi öptüm

Geçmiş olsun(. Kötü olmuş. Önümüzdeki ay devam edeceksin herhalde. Vardır belki bir hayır, belki önümüzdeki ay daha fazla yumurtan olur. Doktor ne diyor bu duruma, erken catlamasini onleyemiyorlar mıymış?

Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Aranızda da en büyük benim galiba. Aylin42 hariç sanırım. Önce ben, önce ben. Bu arada nerede bu @aylin42, kocasını ikna edebildi mi acaba?
Slm kizlar.Ancak firsat bulup girebildim.Orucdan dolayi kafami kaldiramiyorum,hic halim olmuyor.Cok minik bir midem oldugu icin aldigin sivi ve gida yetersiz kaliyo.
Her neyse,adet oldugum zaman kocami ikna zamani gelicek.Arkadaslar esimin spermiyogram sonuclari gittikce dusuyor,anlamadim gitti.Ilk yaptirdigimizda sayi 67 milyondu,hiz 18 milyondu.Ikinci de sayi 34 e dusmus yari yariya.Ucuncu de bu ay yapildi ki takviyeler aldi bir suru.Sonuc sayi 12.5 milyon,hareket 18 den iki milyona dusmus.Biseyler ters tepti ama ne bilmiyorum.
Bu ay yasminle devam ediyorum.Yumurtalar asiri buyudugu icin yumurtaliklarin duzene girmesi icinmis yasmin.Bos geciyo yani.

Canim insallah pozitifi gorursun

Sana katiliyorum cnm.Bence de iki yaptirip sansini arttirmali.Bir emriyo % 40 sanssa iki emriyo % 50 sansmis.Iki kati sans demek degilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…