- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.621
Nooo, okumadım. Sen galiba duzeltiyorsun sonra, ilk açtığımda ilk yazdığını görüyorum.Yazdım ya yukarda işte okumadın herhalde
Arı sütü dışında tavsiye edebileceğin birşey var mı canınallah korusun başarısız olursan eşine yoğunlaşıp normal dene bence. 3 ayda toparlar eşin. Benimki toparladı valla şükür
Tüpten dönüş diyr bir şey yok. Tüpte illa olacak diye bir şey yok ki. Belli mi olur belki bebeğin normal yoldan gelecek ne belli. Tüpe ara verenlerden normal yolla gebe kalan çok. İlaçların etkisi devam ediyor olabilir.tabi gerek kalmaz inşallahBen de aynısını yazacaktım valla ama dilim varmadı. Bir negatif daha yaşarsam 3-4 ay normal denerim diye düşünüyorum, yani sadece düşünüyorum. Tüp den bir daha dönüş yapıp da zaman kaybını göze alır mıyım bilmiyorum
E vitamini. Biz solgar kullandık 200 lük olanı. Bide karışım yedi. Şimdi de novafortil kullanıyor.Arı sütü dışında tavsiye edebileceğin birşey var mı canın
Evet canım okuduktan sonra düzelttim malum silemeyince...Nooo, okumadım. Sen galiba duzeltiyorsun sonra, ilk açtığımda ilk yazdığını görüyorum.
Çok haklısın canımTüpten dönüş diyr bir şey yok. Tüpte illa olacak diye bir şey yok ki. Belli mi olur belki bebeğin normal yoldan gelecek ne belli. Tüpe ara verenlerden normal yolla gebe kalan çok. İlaçların etkisi devam ediyor olabilir.tabi gerek kalmaz inşallah
Sağolasın. Eşimle konuştum. İlk fırsatta başlayacak takviyelereE vitamini. Biz solgar kullandık 200 lük olanı. Bide karışım yedi. Şimdi de novafortil kullanıyor.
2cide ben olayim 42.5 olarakNegatif alan arkadaslarım 36 ve 40 yaßında ya ben 43 yaşında oldugumdan önce benim hamile olmam lazım ablalariyım.onlar yine hamile kalir
Canım benim bazı kadınlar hayata geç kalır belki ama hayattan istediği herşeyide söke söke alır sonunda ,biz bu kadınlardanız bana göreNegatif alan arkadaslarım 36 ve 40 yaßında ya ben 43 yaşında oldugumdan önce benim hamile olmam lazım ablalariyım.onlar yine hamile kalir
Transferini kesinlikle iki olarak yaptır,benim iki embriyodan biri tuttu biri tutmamıştı risk alma bu konuda :)embriyoya yapılan testler konusunda ben kararsızım zaten sağlıksız olan bebekleri vücut reddediyor yada hamileliğin ilerki aşama testlerinde fark edilip gebelik sonlandırılaniliyor,maddi imkanı olmayan biri için şart değil gibi geliyor banaMerhaba Arkadaşlar, bende 41 yaşındayım ve ilk denemem için daha yolun yarısında sayılırım aslında stres bakımından, Bahçeci umuta gidiyorum Dr'um Cem Bey, 3 tane embriyom oluştu ve bu gün 4. günü inşallah 5. güne kadar giderse kromozon testine gönderilecek, ama sizin buradaki yazılarınızı okuyunca bir an canım sıkıldı hatta baya baya((( tabi haklısınız da aranızda 2. belki 3. denemeyi yapan arkadaşlar var, gerçekten çok zor bir süreç Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah banada.... demem o ki gerçekten en önemlisi tabi ki kader Allah ol diyecek ki olacak ama
sizin tecrübelerinizden yararlanmak adına yazdım kusura bakmayın, gerçekten dr'uma güveniyorum mesela bende 3 tane yumurta olunca çok canım sıkıldı dr'a havuz gerekir mi Era yapılacak mı gerek yok dedi kızdı bana, ilk deneme şu anda önemli olan tek şey kaliteli olmaları sayıya takılma dedi, ki doğru bir kaç arkadaşım var 15-20 yumurta sonucunda ellerinde kalan bir şey yok... sayı değil kalite onu anladım... Bu kromozon testini başta söylemişti, yaştan ötürü tek merak ettiğim ben inşallah giderse 5. güne Allahın izniyle ben 2 tane transfer düşünüyorum embriyo olarak yani bir tanesi 350 dolar gibi bir rakam aceba hepsi aynı olmuyor mu yani o kadar çok harcanıyor ki tabi bu yanında devede kulak ama daha da devamı var sonuçta.. çok kafam karışık şimdi dr'um ile konuştuk dün bu gün iyiler yarını bekliyorlar... hayırlısıyla.. bu arada mübarek gün inşallah bu sitede olan bu yola baş koymuş tüm kadınların Allah yardımcısı olsun... bir kez daha iyi anladım ki kadın olmak zor ama anne olmaya çalışmak daha da zor... Allah Büyük Lütfen umutsuz olmayalım her yeni bir gün yeni bir umut ben inanıyorum her şey güzel olacak inşallah.. sevgiler
:):)inşallah çok teşekkür ederim.. evet baya araştırdım doktoru çok tatlı ne yazsam hemen cevap veriyor hastaneye gidince güler yüzle karşılıyor ameliyathanede bile çok moral veriyor umarım her şey bu kadar güzel gider...yarın evlilik yıl dönümümüz umarım en güzel hediyem (5.güne ulaşmış olma haberini) alırım bu bana yeter.. Allahın izniyle eşimin doğum günü 20 EYLÜLDE o zamana kadar inşallah tranfer olur ve ben o güzel haberi alırım baya tarihlere şartladım gibi hayırlısı...stresim yok aslında Allaha kadere çok inanıyorum her şey nasip kısmet ama insan işte okuduklarından etkileniyor:))))
Bizimde benzer problemimiz vardı Allah'ın izniyle doğal hamile kaldım ,bir negatif tüp bebek ve doğal düşükten sonra,umutsuz olmaEşimin sperm sorunu var canım yaa. Hem de korkuyorum açıkçası. Doğaldan gebelik olsa bile yaştan sebep düşük ihtimali yüksek olur diye düşünüyorum
Geçmiş olsunMerhaba kızlar görüşmeyeli herkes iyimi? ben epeydir yazamadım son durumu. Geçen hafta perşembe günü kontrolüm vardı, doktor yumurta toplama öncesi son kontrolü yapalım demişti ama yumurtam 9, günde çatlamış malesef. Tabi herşey durdu ve herşeye sıfırdan başladık. Ben tüp bebek tedavisi süresince izmirdeyim. Umarım sizlerden güzel haberler gelir hepinizi öptüm
Sağlıklı bir gebelik süreci ve doğumla hayırlı, sağlıklı evlatlarınız olsun inşallahBizimde benzer problemimiz vardı Allah'ın izniyle doğal hamile kaldım ,bir negatif tüp bebek ve doğal düşükten sonra,umutsuz olma
Slm kizlar.Ancak firsat bulup girebildim.Orucdan dolayi kafami kaldiramiyorum,hic halim olmuyor.Cok minik bir midem oldugu icin aldigin sivi ve gida yetersiz kaliyo.Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Aranızda da en büyük benim galiba. Aylin42 hariç sanırım. Önce ben, önce ben. Bu arada nerede bu @aylin42, kocasını ikna edebildi mi acaba?
Ben kacinci olucam ya en buyugunuz benim.Beni sona mi birakiyorsunuz2cide ben olayim 42.5 olarak
Canim insallah pozitifi gorursuninşallah çok teşekkür ederim.. evet baya araştırdım doktoru çok tatlı ne yazsam hemen cevap veriyor hastaneye gidince güler yüzle karşılıyor ameliyathanede bile çok moral veriyor umarım her şey bu kadar güzel gider...yarın evlilik yıl dönümümüz umarım en güzel hediyem (5.güne ulaşmış olma haberini) alırım bu bana yeter.. Allahın izniyle eşimin doğum günü 20 EYLÜLDE o zamana kadar inşallah tranfer olur ve ben o güzel haberi alırım baya tarihlere şartladım gibi hayırlısı...stresim yok aslında Allaha kadere çok inanıyorum her şey nasip kısmet ama insan işte okuduklarından etkileniyor:))))
Transferini kesinlikle iki olarak yaptır,benim iki embriyodan biri tuttu biri tutmamıştı risk alma bu konuda :)embriyoya yapılan testler konusunda ben kararsızım zaten sağlıksız olan bebekleri vücut reddediyor yada hamileliğin ilerki aşama testlerinde fark edilip gebelik sonlandırılaniliyor,maddi imkanı olmayan biri için şart değil gibi geliyor bana
Sana katiliyorum cnm.Bence de iki yaptirip sansini arttirmali.Bir emriyo % 40 sanssa iki emriyo % 50 sansmis.Iki kati sans demek degilmis.Transferini kesinlikle iki olarak yaptır,benim iki embriyodan biri tuttu biri tutmamıştı risk alma bu konuda :)embriyoya yapılan testler konusunda ben kararsızım zaten sağlıksız olan bebekleri vücut reddediyor yada hamileliğin ilerki aşama testlerinde fark edilip gebelik sonlandırılaniliyor,maddi imkanı olmayan biri için şart değil gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?