Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebegimhadi tesekkurler canım.

Bugün kontrole gittim. 1tanesi 12.88mm 2cisi 10mm küsürati aklimda degim 3cüsü de 9mm dedi kusuratlarini hatirlamiyom. Catlamayi engelleneme ignesini yiyince bende kayislar koptu. Malum igne fobisi. Tahmini pazartesi toplama olacak. Doktor havuzdan bahsetti ama simdi bana sorsaniz hicbir sey aklimda degil daha oncede size sormustum. Ondan dolaui havuzmu dedim.doktora sanki cok iyi biliyormuşum gibi :)) bu arada daha oncekinde bana rahmimin küçük oldugunu ve sınırlarda olduğu söylenmişti. Doktora sordum yok öyle birsey dedi.

Bir sorum var havuz da belli bir sayı varmi yoksa bu havuz kısmı genetikten gelenlerlemi yoksa genetige gitmesi icin biriktirilmesimi. Benden tahmini 1 kesin 2 belirsiz o zamana kadar gelişirse alacak. Eger 3 ü de olursa doktora dedim 3unüde genetige gönderelim.

onada cani gonulden inaniyorum..hayat plan yapanlari seviyor.. sen cok yasa poppy73 otokontrolu cok seven ama bunu bu kadar sevmenin yanlis oldugunu bilen biriyim...plan yaypmak ve uygulamak gibis yok bencede...amin diyorum insallah diyorum..Rabbim cumlemizin kucagini cifter cifter doldur diyorum

hep derim bi isimde kolay olsa disimi kiricam diyeAllahim dislerimin saglam kalmasini istiyor galibaelbette onumuze cikan tum gucluklere gogus germek bir diger deyimle guclu insan guclu kadin olabilmek belki tercihimiz degildi..ama kader oldu....hele saglicakla bi gelsinler sirayla popolarindan isirip intikam aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…