- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.681
Aramızda kolay kolay alınacak birilerinin olduğunu sanmıyorum, yani öyleyse mesafeyi koruyalım cıvımayalım lutfeenn ne dersiniz kısslaarr???Lanbende bunları cok seviyorum ama ekleyemiyorum alınganlik olmasin diye.simdi rahatca ekledim cok sanslıyım
Kim, nereye geliyor, ne zaman, niye?? Offff, yine anlamadım yaaa
Kimi nereye ekledin, ooooofffffffff, yine ne kaçırdım.Lanbende bunları cok seviyorum ama ekleyemiyorum alınganlik olmasin diye.simdi rahatca ekledim cok sanslıyım
AblasıKimi nereye ekledin, ooooofffffffff, yine ne kaçırdım.
Cıvımak hayattır, cıvımak neşedir, cıvımak güç ister, cıvımak çiçektir, su ister, pardon, çok kaptırdım..Aramızda kolay kolay alınacak birilerinin olduğunu sanmıyorum, yani öyleyse mesafeyi koruyalım cıvımayalım lutfeenn ne dersiniz kısslaarr???hayatguzel2015 Haremiz sekerpancari Aylin42Konya poppy73
Haaaaaaaaaaa, şimdi anladım, bravoAblasıBebegimhadi şunu demek istedi : imojileri mesajlarında kullanmaktan çekiniyormuş, içimizde alınan birileri olur diyerekten. Ama dayanamamış ve imojisini ekleyivermiiişş
Cıvımak hayattır, cıvımak neşedir, cıvımak güç ister, cıvımak çiçektir, su ister, pardon, çok kaptırdım..
Şşşşttt diyon, dondurma yiyon, bu nasıl ciddiyetŞşşşşt kızlaaar, cıvımayın her an bi zılgıt yiyebilirsiniz bak. demedi demeyin
dondurma yermiş havasında söylüyorum çünküŞşşşttt diyon, dondurma yiyon, bu nasıl ciddiyet
Arı sütü çarptı deriizzzBunları hepsi iğnelerden ilaçlardansorarlarsa ne içiyorsunuz siz diye
onada cani gonulden inaniyorum..hayat plan yapanlari seviyor.. sen cok yasaGünaydın poncikcidden hic kolay olmadı.ama ben dersimi planlı calıstım, beklemiyordum, vallahi de oldu, poppy73 ün dedigi gibi " hayat plan yapanları" seviyor.sende cok gencsin planlı calışırsan olur.ikiz bebeklerin gelsin, sarışın mavi gözlü tatlı kızlar
hep derim bi isimde kolay olsa disimi kiricam diyeBugüne kadar zorluklarla başederek gelebilmek bizler için büyük başarı. Evlilik için bu yaşları beklediğimize göre ya kariyer tutkusu ya da doğru kişiyi bulma çabasıydı sebep. Dediğin gibi ne kariyer , ne de doğru kişiyi bulmak kolay olmadı. Demek ki zorluklara karşı pes etmeyip üstesinden gelmek bizim işimiz. Haklısın, bu güne kolay gelmeyen kişilerin bebeklerine de kolay kavuşması olmaz elbet. Ama çok da bekletmesinler beyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?