Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam canım teşekkür ederim önce çok üzüldük eşimle ama sonra doktorumuz yumurta sağlıksız olduğu için erken çatlaması iyi oldu transfer sonrası olsa idi daha çok üzülecektik diye teselli etti bizi. şoku anlattıktan sonra moral depolamak için didime geldik tedaviye devam edicem, ilaçlara hiç ara vermeden devam ettim. Hayıt balı ve arı sütü karması başımda her sabah 3 tatlı kaşığı yiyorum inşallah bu sefer olur umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü.
Yumurtada erken çatlama nadiren olsada oluyormuş, bana birde çatlamaması için iğne vermişti ona rağmen yumurta 9, gün çatladı.

Sağol canım arkadaşım, tüp bebek tedavisinde erken çatlama nadiren olurmuş oda bana denk geldi. erken çatlama olmaması için iğne verdi fakat yumurta genede çatladı. Bundada vardır bir hayır belki döllenme olmayacaktı bilemiyorum artık ama tedaviye devam ediyoruz inşallah bu ay herşey yolunda gider.

canım sayende bilgilendik.demek nadir olan bir durum.insallah bu bir ay beklemek iyi gelecek cok üzüldünüz degil mi bende üzuldüm..ama illaki güzel haberler olacak

M Mezza canim cok gecmis olsun.insallah bir daha ki sefere bircok bir cok kaliteli yumosun olur seni uzmez...
Amin canım arkadaşım inşallah bu ay güzel sağlıklı yumurtalarım
canım sayende bilgilendik.demek nadir olan bir durum.insallah bu bir ay beklemek iyi gelecek cok üzüldünüz degil mi öyle oluyor.ama illaki güzel haberler olacak
Evet çok üzüldüm ama sakinleşip düşününce transfer sonrası yada birkaç aylık gebelikten sonra düşük yaşamaktansa baştan bunu yaşadığımıza şükür ettik. Tekrar deneme şansımız var şükürler olsun. Rabbim herkese sağlıklı ömür versin.

işte o andı beni benden alan

her sabah 3 tatlı kaşığı hayıt balı ve arı sütü karışımı bence çok fazla. Yinede sen bilirsin ama o da erken çatlatmış olabilir. 1 tatlı kaşığı normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…