- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.661
Bak canım, sen hep böyle kısa cümleler kur olur mu? Daha anlaşılır oluyor çünkü
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aktif üye mi olmuşum????Aman Allahımmm, süpeeeeeerrrrrrrrrr . Eeeee, ne kazandık şimdi??
Çaktırma, olacak o kadar ablası. Yavaş yavaş. Önce kısa ve düzgün cümleler kurmayı öğrenecek, sonra da bir paylaşıma ilgisiz yorum yapmamayı
daha genetikten sonuc gelmedi.ama sağlıklı gelir yani illaki dedim olursa bak emoji hazır bugün yarın ses cıkar az kaldı
cümle anlaşılır da sanırım cevap yanlış kişiyeBak canım, sen hep böyle kısa cümleler kur olur mu? Daha anlaşılır oluyor çünkü
Haha, biz de onu konuşuyorduk, öğrenecek, dur, ses çıkarma, motivasyonunu bozma şimdibu cevap bana mıydı? Ama ben bir şey sormamışım ki
Selam canım teşekkür ederim önce çok üzüldük eşimle ama sonra doktorumuz yumurta sağlıksız olduğu için erken çatlaması iyi oldu transfer sonrası olsa idi daha çok üzülecektik diye teselli etti bizi. şoku anlattıktan sonra moral depolamak için didime geldik tedaviye devam edicem, ilaçlara hiç ara vermeden devam ettim. Hayıt balı ve arı sütü karması başımda her sabah 3 tatlı kaşığı yiyorum inşallah bu sefer olur umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü.Canım benim cok gecmis olsun.benim cok sükür başıma gelmedi ama demek ki oluyor.insallah burda kalıp devam et Allah yardımcın olsun canımari sutu bal polen kuvvetli sekilde yersen yumilere iyi geliyor.tedavin sırasında saf arı sütü aßırı yumurtayı büyütüyor.iyi birsey de senin halinde dikkat edilebilir
Sağol canım arkadaşım, tüp bebek tedavisinde erken çatlama nadiren olurmuş oda bana denk geldi. erken çatlama olmaması için iğne verdi fakat yumurta genede çatladı. Bundada vardır bir hayır belki döllenme olmayacaktı bilemiyorum artık ama tedaviye devam ediyoruz inşallah bu ay herşey yolunda gider.Geçmiş olsun(. Kötü olmuş. Önümüzdeki ay devam edeceksin herhalde. Vardır belki bir hayır, belki önümüzdeki ay daha fazla yumurtan olur. Doktor ne diyor bu duruma, erken catlamasini onleyemiyorlar mıymış?
Gercek mi kız iyiydicümle anlaşılır da sanırım cevap yanlış kişiye
Selam canım teşekkür ederim önce çok üzüldük eşimle ama sonra doktorumuz yumurta sağlıksız olduğu için erken çatlaması iyi oldu transfer sonrası olsa idi daha çok üzülecektik diye teselli etti bizi. şoku anlattıktan sonra moral depolamak için didime geldik tedaviye devam edicem, ilaçlara hiç ara vermeden devam ettim. Hayıt balı ve arı sütü karması başımda her sabah 3 tatlı kaşığı yiyorum inşallah bu sefer olur umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü.
Yumurtada erken çatlama nadiren olsada oluyormuş, bana birde çatlamaması için iğne vermişti ona rağmen yumurta 9, gün çatladı.
Şu Ramazan da kimseye sataşmadan geçmiyor be. Bugün de sataşmak için seni seçtim, çok şanslısınGercek mi kız iyiydiHaremiz cim.soru sormadığını anladık canım sağol. iki prensesin annesi da cok üstüme geliyor tabi gel canım sorun degil
Amin canım arkadaşım inşallah bu ay güzel sağlıklı yumurtalarım
Evet çok üzüldüm ama sakinleşip düşününce transfer sonrası yada birkaç aylık gebelikten sonra düşük yaşamaktansa baştan bunu yaşadığımıza şükür ettik. Tekrar deneme şansımız var şükürler olsun. Rabbim herkese sağlıklı ömür versin.canım sayende bilgilendik.demek nadir olan bir durum.insallah bu bir ay beklemek iyi gelecek cok üzüldünüz degil mi öyle oluyor.ama illaki güzel haberler olacak
daha opu olmadım canım ben yarın sabah inşallahTamam yazarım.sen ne yaptın 5. Gün için aradılar mı
işte o andı beni benden alanGünaydın
Bir mucize yok aslında, yani henüz görmedim. Dün yazışılıyordu ya burada, genetik mi değil mi genetik mi değil mi diye. Ben de bu yazışmalarınızdan çıkardığım sonucu birazdan açıklayacağım diye yazdım. Sonra aklıma hiçbir sonuç gelmedi, ben de espri yaptım.
LanŞu Ramazan da kimseye sataşmadan geçmiyor be. Bugün de sataşmak için seni seçtim, çok şanslısın
her sabah 3 tatlı kaşığı hayıt balı ve arı sütü karışımı bence çok fazla. Yinede sen bilirsin ama o da erken çatlatmış olabilir. 1 tatlı kaşığı normal bence.Selam canım teşekkür ederim önce çok üzüldük eşimle ama sonra doktorumuz yumurta sağlıksız olduğu için erken çatlaması iyi oldu transfer sonrası olsa idi daha çok üzülecektik diye teselli etti bizi. şoku anlattıktan sonra moral depolamak için didime geldik tedaviye devam edicem, ilaçlara hiç ara vermeden devam ettim. Hayıt balı ve arı sütü karması başımda her sabah 3 tatlı kaşığı yiyorum inşallah bu sefer olur umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü.
Yumurtada erken çatlama nadiren olsada oluyormuş, bana birde çatlamaması için iğne vermişti ona rağmen yumurta 9, gün çatladı.
Kim, nereye geliyor, ne zaman, niye?? Offff, yine anlamadım yaaaGercek mi kız iyiydiHaremiz cim.soru sormadığını anladık canım sağol. iki prensesin annesi da cok üstüme geliyor tabi gel canım sorun degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?