- 9 Ocak 2015
- 12.852
- 29.192
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.101
Tebrikler,hiç bir sorun yok bence ortalama iki kat artıyor ama bazen iki kattan fazlada arttığı oluyor çok normal yani hatta iyi bir şey bu,iki tane mi transfer edilmişti belki ikiz gebeliktirKizlar merhaba acil yardimizia ihtiyacım var 7.gün kan testim 66.4 cikti bugun 9.günüm 196.3 iki katindan fazla yukselmis sizce sorun mu var
Çok teşekkür ederim.zaman içinde o kadar olumsuz şeylerle karşılaştım ki sanki hep problem olacak gibi geliyor.benim ngs li tek embriyo transfer edildi. şimdi hemşireye yazdım hayırlı olsun gün içinde arıyacağız demiş bakalım umarım sağlıklı katlanırTebrikler,hiç bir sorun yok bence ortalama iki kat artıyor ama bazen iki kattan fazlada arttığı oluyor çok normal yani hatta iyi bir şey bu,iki tane mi transfer edilmişti belki ikiz gebeliktir
Tek yumurta ikizi de olabilir ngs li embriyolarda olabiliyor diye biliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsinÇok teşekkür ederim.zaman içinde o kadar olumsuz şeylerle karşılaştım ki sanki hep problem olacak gibi geliyor.benim ngs li tek embriyo transfer edildi. şimdi hemşireye yazdım hayırlı olsun gün içinde arıyacağız demiş bakalım umarım sağlıklı katlanır
gözünüz aydın çok çok tebrikler sağlıkla gelsin bebekcik :)Kizlar merhaba acil yardimizia ihtiyacım var 7.gün kan testim 66.4 cikti bugun 9.günüm 196.3 iki katindan fazla yukselmis sizce sorun mu var
aminnn inşallah. sağlıklı sıhatli olsun tek çift hiç fark etmez.Umarım Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahTek yumurta ikizi de olabilir ngs li embriyolarda olabiliyor diye biliyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
Amin inşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)gözünüz aydın çok çok tebrikler sağlıkla gelsin bebekcik :)
bu yumurta sayısındaki düşüşler ard arda mı oldu yani yaş almışmıydınız, o tedavilerin arasında ne kadar zaman vardı hatırlıyor musunuz?Arada fark var tabi benimde 37 de ilk tedavimde 17 yumurtam toplaniyordu sonra 13 sonra 9 sonra 7 sonra 5 sonra 3 bu arada son denemede bulduk normal emnriyoru söyleyeyim biz elimizden geleni yapalim imkanimiz yettikce gerisi rabbimize kalmis öyle ki bu asamalari gecsekte 7.5 aylik bebegini kaybeden bir anne olarak soyluyorum ol derse olur ...
bu yumurta sayısındaki düşüşler ard arda mı oldu yani yaş almışmıydınız, o tedavilerin arasında ne kadar zaman vardı hatırlıyor musunuz?
Kizlar merhaba acil yardimizia ihtiyacım var 7.gün kan testim 66.4 cikti bugun 9.günüm 196.3 iki katindan fazla yukselmis sizce sorun mu var
Kizlar merhaba acil yardimizia ihtiyacım var 7.gün kan testim 66.4 cikti bugun 9.günüm 196.3 iki katindan fazla yukselmis sizce sorun mu var
Merhabalar...sizin yaşınız kaç acaba çünkü 40 yas sonrasi bu hormonları almak daha sıkıntılı.Genc bir bayanın bu hormonları alması bizim kadar sıkıntı yaratmıyor. Hem 40 yaşlara kadar doğum yapmamış hemde bu hormonları almak risk faktörlerini arıyormuş.Benim durumuma gelince alinan hormonlar memede kume yapmis kalsifikasyonlar yaratmis.Bunlarin takibi gerekiyormus.her yıl düzenli mamografi 6 ayda bir ultrason
umarım gönlünüzce olur.benim 6 kez denemiş arkadaşım vazgeçti bu işten.çünkü hepimizin yaşanacak bir kaderi var.Allah inşallah size de sağlıklı hayırlı güzel bir bebek versinmerhaba benim yaşım 35
4 senede oldum bütün tedavilerimi
açıkçası vucudum bazı seyleri istemıyormus gıbı gelıyor
çok fazla şiştim kilo aldım yapı olarak hala kendimi begensemde 80 kiloyum :)
meme vajina rahim yumurtalık bunlar hepsi kadınlar için çok önemli risk faktörleri
angelina jolie annesini bu sebepten kaybettı diye kendi gogus ve yumurtalık rahım operasyonları oldu aldırdı
aldığımız hormonların kanıtlanmıs yan etkısı yoktur deselerde daha sonra ne riskler doğuracak bılemıyoruz ve bu endıse benı hastalık hastası yaptı
kendimi dinlemeye başladım
oram şişti
yok basınc hıssedıyorum
ıyı hıssetmıorum dıye dıye kendımı yıyıp son 8 aydır her ay tedavıyı erteleyecek bır bahane buluyorum ve baslamıyorum
başlamıdıgım her ay sonra pişman oluyorum
reglı oluyorum yıne ertelıyorum
MerhabaMerhaba
Nasil bir sorun olabilir ki olmasi gerektigi gibi degil mi zaten ?
Amin cümlemize nasip etsin inşallahYaaa çok sevindimm ne güzel haber! ❤ MaşallahOldu bu iş Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sanırım şişli memorialde tedavi oluyorsun benim doktorumda fulya hanım,coraspirin ve oksapar ne icjn verildi,sizde pihtilasma mi var?Merhaba
Şöyle ki ben buradan hep 2 katı yükselmesi gerekiyor diye okudum benim ki 3 e katlamış o yüzden korktum biraz ama akşam doktorum fulya hanım aradı onunla konuşunca rahatladım değerimin normal olduğunu söyledi birde yeni reçete verdi her gün iğne oksapar ve coraspirin varyarın yine kan vereceğim umarım güzel artmıştır.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Evet memorial fulya hanım şöyle benden genetik test istendi orada bir şey çıktı şimdi hatırlamıyorum ama evde bakarım pozitif sınırda yazıyordu ilk transferde bunu önemsemediler semra hoca bunun bir engel olmayacağını söyledi kimyasal oldu o denemem ama ben hiç ona bağlamadım bence sebebi çözülürken %15 bozulma olmuştu oydu neyse ikinci denemede semra hoca ve fulya hanım hiç bir şeyi atlamam kararı aldı önce ramotolojide tüm testler yapıldı çok şükür onlar temiz geldi sonra histereskopi oda temiz çıktı ama çizik atıldı.benim fikrim sırt o ilk teste pozitif sınırda çıktığı için önlem amaçlı verdiler bu iğneyi detayları yarın ki testimden sonra randevu verecekler o zaman sorarımSanırım şişli memorialde tedavi oluyorsun benim doktorumda fulya hanım,coraspirin ve oksapar ne icjn verildi,sizde pihtilasma mi var?
merhaba. Bursa da kimde denediniz?Merhaba arkadaşım; 4. Tedavide hamile kalarak 43 yasında doğurmuş birioldugımdan sanırım benim iki mesajımı alıntılanışsın. Ben bir kez bursada ve diğer üçünü . Memorialda Semra hanımda olmuştum tedavilerin yazdığım gibi. Sanırım gorus almak istedin
Oncelikle hayırlı olsun baslama kararın. Umarım hersey gönlünce olur. Ben sadece memorial hakkında a tecrübeye sahibim. Açıkcası embriyo bozulmalarına cok sasırdım; olmaz olmaz değil tabi. Ben laboratuvar ve pgd için semra hanıma gitmiştim. Çunku tr deki en iyi labaratuvardan biri ve tecrübelerim de bunu gosterdi( bursadan sonra) Çok kalabalık bir ekiple çalışmanın dezavantajı olsa da ( ki dezavantaj ını da yasadım onceki mesajlarda var) genel olarak duruma hakimler( histereskopi olmadan transfer olmadı); başarısız denemeden sonra semra hanım durumu hatalarını doğru teshis etti . Ben onun iyi analiz yapabilen çok zeki bir kadın olduğunu düşünüyorum; kendim de akademisyenim bu arada. Ama ben de yanlış tedavi aldım bu ekipten ikincide. Sonra özeleştiri geldi ve hamilelik geldi. Ama açıkcası laboratuvardan hiç şüphe duymadım
Oncelikl sen de denemişsin bu merkezi ama yine denersen basta semra hanım ile ücretli uzun bir gorusme yapmanı tavsiye ederim. Onun goruslerini sert ama doğru ve analitik buluyorum. Boncuk dağıtmıyor. Muayene ücreti daha pahalı ama ben mesela keske basta kısaca görüşceğime uzun ücretli bir görüşme yapsaymışım diye düşünmüştüm; yani ücretli uzun muayenesi olduğunu da sonradan idrak ettiğimden tabi
Hersey gönlünce olsun;en yakın zamanda insallah bebişini kucağına alırsın
Tebrikler. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim.zaman içinde o kadar olumsuz şeylerle karşılaştım ki sanki hep problem olacak gibi geliyor.benim ngs li tek embriyo transfer edildi. şimdi hemşireye yazdım hayırlı olsun gün içinde arıyacağız demiş bakalım umarım sağlıklı katlanır
Merhabalar
Kök hücre tedavisini Araştıran veya deneyen oldu mu ? (PRP değil kök hücre)Kasım ayı nda
Bu konuda çalışmalar yapıldığını izlemiştim Türkiye’de de uygulanıyor bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?