- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
- #70.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu güzel haberler adeta ışık yakıyor her birimiz için.Arkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Cok sagol canim benim.Hala inanamıyorum rüya gibi.Amin diyorum inşallah bu defa kucağıma alabilirim. Arkadaşın için de herşeyi en hayırlısı olur inşallah
İnşallah güzelim. Çok teşekkür ederim umarım öyle olur.Bu 5.tedavimdi inşallah ilerlerGözünüz aydın hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu güzel haberler adeta ışık yakıyor her birimiz için.
Kizlar yumurta toplamaya giriyorumİnşallah güzelim. Çok teşekkür ederim umarım öyle olur.Bu 5.tedavimdi inşallah ilerler
Yaşınız kaç ve nerede yaptırdınız? Belki daha once yazmışsınızdır ama ben kaçırmışım.İnşallah güzelim. Çok teşekkür ederim umarım öyle olur.Bu 5.tedavimdi inşallah ilerler
İnşallah hepimiz yaşayalım. Sana bol şans diliyorum. İnşallah sana evlat olacak yumurta bu toplamdadir.Kizlar yumurta toplamaya giriyorum
İnşallah Allahım gönlüne saglikla kucagına almayı nasip eder darısı başımıza
Bizde bu guzel haberlerden alalım
Yaşım bir ay sonra 42 olacak .Bu son tedavimi bahçeci fulya Güvenç Karlikaya ile oldu.Burada Güvenç beyde tedavi görmüş arkadaşlar var onların tavsiyesi ve önerisi üzerine gittim çok şükür 5.de oldu.Tabi ilerleyip ilermeyecegini bilmiyoruz nasip artıkYaşınız kaç ve nerede yaptırdınız? Belki daha once yazmışsınızdır ama ben kaçırmışım.
Hayırlı olsun,inşallah bebeğinizin sağlıkla ilerler ve kucaginiza almak nasip olurYaşım bir ay sonra 42 olacak .Bu son tedavimi bahçeci fulya Güvenç Karlikaya ile oldu.Burada Güvenç beyde tedavi görmüş arkadaşlar var onların tavsiyesi ve önerisi üzerine gittim çok şükür 5.de oldu.Tabi ilerleyip ilermeyecegini bilmiyoruz nasip artık
Maşallah cevabınız için teşekkür ederim benim yaşım 44 ve hala belki bir umut diyorumYaşım bir ay sonra 42 olacak .Bu son tedavimi bahçeci fulya Güvenç Karlikaya ile oldu.Burada Güvenç beyde tedavi görmüş arkadaşlar var onların tavsiyesi ve önerisi üzerine gittim çok şükür 5.de oldu.Tabi ilerleyip ilermeyecegini bilmiyoruz nasip artık
tunserD12 cim çok çok tebrik ederim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşBenim bu 5.biliyorsun neler yaşadığımı senin durumunu biliyorum olacağına inancım tam canım az kaldı seninde
tunser in açıkladığı gibi benimde olmuştu.biraz dr.un bönlüğüyle de ilgili gibi.1 doktorda ve klomenle olmuştu.başka ve bence daha iyi olan dr.larda olmadı mesela.Kızlar selam.. ben hiç adeti şaşmayanlardanım ama geçen ayki opu ve hsg den sonra bu ay 8.günüm geciktitest falan da yaptm tabiki ılumsuz ama, gecikmenin 4.günü de lekelenmem oldu adet sandım ama geçti aynı gün.. çok tedirginim doktora da gidemiyorm bulunduğum ilçede yakın zamanda
normalmidir sizce?
Burada bir arkadaşımız vardı 47 yaşında hamile kalmıştı o nedenle olumsuz düşünmeyin bir tane sağlıklı embriyo ya bakıyor bu işMaşallah cevabınız için teşekkür ederim benim yaşım 44 ve hala belki bir umut diyorum
Arkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
CansınızBurada bir arkadaşımız vardı 47 yaşında hamile kalmıştı o nedenle olumsuz düşünmeyin bir tane sağlıklı embriyo ya bakıyor bu iş
Cok teşekkür ederim Tamaracim senin nasıl gidiyor kalite sorunutebrikleeer, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
![]()
Canım, çok şükür iyi sonuç aldın.Arkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Cok teşekkür ederim. Yüce Rabbim hepimize nasip etsin.Canım, çok şükür iyi sonuç aldın.Hepimize de ne güzel geldi bu haber.
Biraz bize bilgi versen; kaçıncı denemen, hangi süreçlerden geçtin, hangi takviyeleri kullanıyorsun gibi gibi..
Sevgiler
Teşekkürler, Zor bir süreçten geçmişsin.Cok teşekkür ederim. Yüce Rabbim hepimize nasip etsin.
Benim surecim şöyle 39 yaşında tedaviye başladım. Amh 2.73 fsh 10 civarındaydı.ilk 4 tedavimi izmirde oldum. İlk opudan önce 2 ay doktorun verdiği vitamininleri kullandım bunların içinde İmpryl de vardı 7 folikül toplandı 5 tane döllendi bir tane 3.güne sağlıklı gelen oldu diğerleri maalesef fos çıktı. Taze transfer yapıldı. Kimyasal oldu. 2 ay tekrar aynı takviyelere devam sonra tekrar opu 5 toplandı 3 tane 2.gun taze transfer yapıldı. Yine olmadı. Sonra ben buradaki arkadaşlardan başka vitamin isimleri aldım onlara başladım ve 2 ay akupunktur yaptırdım bu 2 ayda da arka arkaya 2 opu yapıldı. 1.de 7 toplandı 3 tane 3.gun donduruldu 2.opuda 9 toplandı 9 da döllendi 2 si hariç diğerleri iyi kalite donduruldu. Çok mutlu olmuştum. 1 ay sonra 2 tane dondurulmuş transfer edildi. Bir tanesi tuttu 7.hafta gelisimi durdu. İlaçla düşürdüm. Sonra donmus 2 tane daha transfer oldu hiç tutmadı. Bende arkada donmuş embriyolarımı bıraktım. Tası tarağı toplayıp İstanbula gittim. İlk opuda 7 tane döllendi 3 tanesi 5.güne iyi gelişerek geldi .Onlara ngs yapıldı bir tane sağlıklı geldi 2 ay sonrada transfer yapıldı. Şu an çok şükür benimle.
Yumurta gelisimi için 2 ay kullanıp 3.ayda da devam ederek opu yaptırdım.
Mitokondriyel enerji icin
Ubiquinol... 300 mg sigara kullananlar daha yüksek almalı
C vitamini ...100 mg
Maca çayı
Arı sütü de etkili ama bende işe yaramadı
Yumurta kalitesi için
Folik asit aktive form... 800mg
Omega 3 ... 800 mg
Cinko ...30 mg
Selenyum. ..200 mg
D vitamini ...2000İE
B12 ....1000 mg gün aşırı kullandım B12 800 civarında tuttum
Biraz uzun oldu kusura bakma bu arada eşimde bir sorun yoktu ama oda opu dönemi proxmen, B12 1000 mg ve e vitamini 400 mg kullandı
Tek tek aldım canım multivitaminlerin içindeki dozajlarin eser miktarda boşuna dünya para veriyoruzTeşekkürler, Zor bir süreçten geçmişsin.
Kullandığın bu destekler (çinko, selenyum vs) komplex halinde mi tek tek mi alıyorsun markası nedir?