Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Gözünüz aydın hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu güzel haberler adeta ışık yakıyor her birimiz için.

T tunserD12 son zamanlarda aldigim en guzel haber bu cok cok mutlu oldum arkadasima da umut olacak saglikla kucagimiza alcaz yavrularimizi 2020 de insallah 😍
Cok sagol canim benim.Hala inanamıyorum rüya gibi.Amin diyorum inşallah bu defa kucağıma alabilirim. Arkadaşın için de herşeyi en hayırlısı olur inşallah

İnşallah güzelim. Çok teşekkür ederim umarım öyle olur.Bu 5.tedavimdi inşallah ilerler
Kizlar yumurta toplamaya giriyorum
İnşallah Allahım gönlüne saglikla kucagına almayı nasip eder darısı başımıza
Bizde bu guzel haberlerden alalım

Yaşınız kaç ve nerede yaptırdınız? Belki daha once yazmışsınızdır ama ben kaçırmışım.
Yaşım bir ay sonra 42 olacak .Bu son tedavimi bahçeci fulya Güvenç Karlikaya ile oldu.Burada Güvenç beyde tedavi görmüş arkadaşlar var onların tavsiyesi ve önerisi üzerine gittim çok şükür 5.de oldu.Tabi ilerleyip ilermeyecegini bilmiyoruz nasip artık

Yaşım bir ay sonra 42 olacak .Bu son tedavimi bahçeci fulya Güvenç Karlikaya ile oldu.Burada Güvenç beyde tedavi görmüş arkadaşlar var onların tavsiyesi ve önerisi üzerine gittim çok şükür 5.de oldu.Tabi ilerleyip ilermeyecegini bilmiyoruz nasip artık
Hayırlı olsun,inşallah bebeğinizin sağlıkla ilerler ve kucaginiza almak nasip olur ☺️

Maşallah cevabınız için teşekkür ederim benim yaşım 44 ve hala belki bir umut diyorum

Benim bu 5.biliyorsun neler yaşadığımı senin durumunu biliyorum olacağına inancım tam canım az kaldı seninde
tunserD12 cim çok çok tebrik ederim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına aldırsın inş :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :KK200: 41 kere de maşallah ikinize
artık parti zamanı müziği açıp birlikte parti verin bence :))
5. tedavinmiş çok şaşırdım.5 ne kadar zordur bilirim arkadaşlarımdan biliyorum 5. tedaviye karar vermek çok zordur.darısı seni okuyan tüm arkadaşlarımıza olsun inş.:KK200::nazar: :))

Kızlar selam.. ben hiç adeti şaşmayanlardanım ama geçen ayki opu ve hsg den sonra bu ay 8.günüm gecikti:KK43: test falan da yaptm tabiki ılumsuz ama, gecikmenin 4.günü de lekelenmem oldu adet sandım ama geçti aynı gün.. çok tedirginim doktora da gidemiyorm bulunduğum ilçede yakın zamanda:KK43: normalmidir sizce?
tunser in açıkladığı gibi benimde olmuştu.biraz dr.un bönlüğüyle de ilgili gibi.1 doktorda ve klomenle olmuştu.başka ve bence daha iyi olan dr.larda olmadı mesela.
insan bırak bebeği adet bile olmayınca Allam ne yaptım ben diyorsun :)) ama hep bilmemekten.doktor açıklamıyor ki :KK43:
sadece hemen doğum kontrol hapına başlayabilirsin yasemin iyi diye biliyorum bir sonraki adette kist gider.beklersen ne olur yine 20 günde ancak adet olursun sanıyorum.bizim arkadaşın öyle olmuştu.
tedavi için çabaların çok süper herşey yolunda merak etme sadece opu ve transfer süreci geçirilmesi gereken bir süreç sonuç büyük olasılıkla pozitif olur inş

Arkadaşlar biraz önce kan verdim ve sonucum pozitif. Şükürler olsun allahım uğraşan herkese nasip etsin.Bu defa inşallah kucağıma almakta nasip olur
Canım, çok şükür iyi sonuç aldın.🧿🧿🧿Hepimize de ne güzel geldi bu haber.
Biraz bize bilgi versen; kaçıncı denemen, hangi süreçlerden geçtin, hangi takviyeleri kullanıyorsun gibi gibi..
Sevgiler

Canım, çok şükür iyi sonuç aldın.🧿🧿🧿Hepimize de ne güzel geldi bu haber.
Biraz bize bilgi versen; kaçıncı denemen, hangi süreçlerden geçtin, hangi takviyeleri kullanıyorsun gibi gibi..
Sevgiler
Cok teşekkür ederim. Yüce Rabbim hepimize nasip etsin.
Benim surecim şöyle 39 yaşında tedaviye başladım. Amh 2.73 fsh 10 civarındaydı.ilk 4 tedavimi izmirde oldum. İlk opudan önce 2 ay doktorun verdiği vitamininleri kullandım bunların içinde İmpryl de vardı 7 folikül toplandı 5 tane döllendi bir tane 3.güne sağlıklı gelen oldu diğerleri maalesef fos çıktı. Taze transfer yapıldı. Kimyasal oldu. 2 ay tekrar aynı takviyelere devam sonra tekrar opu 5 toplandı 3 tane 2.gun taze transfer yapıldı. Yine olmadı. Sonra ben buradaki arkadaşlardan başka vitamin isimleri aldım onlara başladım ve 2 ay akupunktur yaptırdım bu 2 ayda da arka arkaya 2 opu yapıldı. 1.de 7 toplandı 3 tane 3.gun donduruldu 2.opuda 9 toplandı 9 da döllendi 2 si hariç diğerleri iyi kalite donduruldu. Çok mutlu olmuştum. 1 ay sonra 2 tane dondurulmuş transfer edildi. Bir tanesi tuttu 7.hafta gelisimi durdu. İlaçla düşürdüm. Sonra donmus 2 tane daha transfer oldu hiç tutmadı. Bende arkada donmuş embriyolarımı bıraktım. Tası tarağı toplayıp İstanbula gittim. İlk opuda 7 tane döllendi 3 tanesi 5.güne iyi gelişerek geldi .Onlara ngs yapıldı bir tane sağlıklı geldi 2 ay sonrada transfer yapıldı. Şu an çok şükür benimle.
Yumurta gelisimi için 2 ay kullanıp 3.ayda da devam ederek opu yaptırdım.

Mitokondriyel enerji icin
Ubiquinol... 300 mg sigara kullananlar daha yüksek almalı
C vitamini ...100 mg
Maca çayı
Arı sütü de etkili ama bende işe yaramadı
Yumurta kalitesi için
Folik asit aktive form... 800mg
Omega 3 ... 800 mg
Cinko ...30 mg
Selenyum. ..200 mg
D vitamini ...2000İE
B12 ....1000 mg gün aşırı kullandım B12 800 civarında tuttum

Biraz uzun oldu kusura bakma bu arada eşimde bir sorun yoktu ama oda opu dönemi proxmen, B12 1000 mg ve e vitamini 400 mg kullandı

Cok teşekkür ederim. Yüce Rabbim hepimize nasip etsin.
Benim surecim şöyle 39 yaşında tedaviye başladım. Amh 2.73 fsh 10 civarındaydı.ilk 4 tedavimi izmirde oldum. İlk opudan önce 2 ay doktorun verdiği vitamininleri kullandım bunların içinde İmpryl de vardı 7 folikül toplandı 5 tane döllendi bir tane 3.güne sağlıklı gelen oldu diğerleri maalesef fos çıktı. Taze transfer yapıldı. Kimyasal oldu. 2 ay tekrar aynı takviyelere devam sonra tekrar opu 5 toplandı 3 tane 2.gun taze transfer yapıldı. Yine olmadı. Sonra ben buradaki arkadaşlardan başka vitamin isimleri aldım onlara başladım ve 2 ay akupunktur yaptırdım bu 2 ayda da arka arkaya 2 opu yapıldı. 1.de 7 toplandı 3 tane 3.gun donduruldu 2.opuda 9 toplandı 9 da döllendi 2 si hariç diğerleri iyi kalite donduruldu. Çok mutlu olmuştum. 1 ay sonra 2 tane dondurulmuş transfer edildi. Bir tanesi tuttu 7.hafta gelisimi durdu. İlaçla düşürdüm. Sonra donmus 2 tane daha transfer oldu hiç tutmadı. Bende arkada donmuş embriyolarımı bıraktım. Tası tarağı toplayıp İstanbula gittim. İlk opuda 7 tane döllendi 3 tanesi 5.güne iyi gelişerek geldi .Onlara ngs yapıldı bir tane sağlıklı geldi 2 ay sonrada transfer yapıldı. Şu an çok şükür benimle.
Yumurta gelisimi için 2 ay kullanıp 3.ayda da devam ederek opu yaptırdım.

Mitokondriyel enerji icin
Ubiquinol... 300 mg sigara kullananlar daha yüksek almalı
C vitamini ...100 mg
Maca çayı
Arı sütü de etkili ama bende işe yaramadı
Yumurta kalitesi için
Folik asit aktive form... 800mg
Omega 3 ... 800 mg
Cinko ...30 mg
Selenyum. ..200 mg
D vitamini ...2000İE
B12 ....1000 mg gün aşırı kullandım B12 800 civarında tuttum

Biraz uzun oldu kusura bakma bu arada eşimde bir sorun yoktu ama oda opu dönemi proxmen, B12 1000 mg ve e vitamini 400 mg kullandı
Teşekkürler, Zor bir süreçten geçmişsin.
Kullandığın bu destekler (çinko, selenyum vs) komplex halinde mi tek tek mi alıyorsun markası nedir?

Teşekkürler, Zor bir süreçten geçmişsin.
Kullandığın bu destekler (çinko, selenyum vs) komplex halinde mi tek tek mi alıyorsun markası nedir?
Tek tek aldım canım multivitaminlerin içindeki dozajlarin eser miktarda boşuna dünya para veriyoruz
Ubiquinol ve omega 3 için ...Omepa 10 günde 3 tane
Folikasit. ..newlife folifor günde 2 tane
Çinko. ..zade vital cinko 15mg günde 2 tane
Selenyum... voonka 100 mg 2 tane
B12 ...newlife
C vitamini ocean marka kullandım en ekonomik böyle olmuştu
Ama şunu belirtmek isterimki takviye kullanımı tupbebek te etkili olduğuna dair kesin kanıtlar yok tamamen ampirik bir yaklaşım canım mesela Güvenç bey takviye ye inanmaz
Yabancı kaynaklarda bulabilirsin Google aramada
PİMP MY EGGS yazıp görselleri tıklarsan benim takviyeleri ve dozajlari göreceksin canım
Eğer erkek faktörü var ise PİMP MY SPERM yazıp kullanılması gerekenleri ve dozajlari bulabilirsin

Back
X