Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok üzüldüm nefesimi tutarak okudum. Allah sabırlar versin. Hepimizin imtihanlarımızı kolay kılsın inşallah. En kısa zamanda sağlık sıhhat ve afiyetle bir evlat nasip etsin.
Amin Allah'ım razı olsun inşallah
O kadar zorlanıyoruz ki tarifi yok.
Amin inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin büyük Allah'ım.

Bulente gitme
Bulent pek ugrasmayi sevmiyor ileri yasla ..biraz patpat konusan bir dr gurganda timur gurgan istanbulda zaten o ilk gun gorursun sonra firar .anatolia da hakan bey iyidir ama herkes opulara fln deniz hanim var o giriyo diye yazmis hakan bey herseye yetisemiyomus ..

Cnm cok uzuldum inan bnde psikolojikman yikik durumdayim tedavi oldugum tup bebek merkezine bir hastane oldugundan hacettepe .karni burnunda elinde 2 cicuklu kadinlar geliyor gecen biri cocuguna bagirip cagiriyor boyke bakiyorum boynum bukuk beden ben diye yaziniz beni cok duygulandirdi neden dusmus peki dojtor nediyor umarim bir dahakine kucaginiza alirsiniz bebeginizi sevgiler

Çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin

Nasıl üzüldüm anlatamam sözün bittiği yer. Allah hepimize sabır versin ,yardım etsin

gecennyaz bir bayanla tanışmıştım 2 si ikiz 3 kızı vardi küçüker daha geçenlerde yine karşılaştık eşinden ayrılıyormuş evleri ayırmışlar sebebide erkek doğuramamış olması allahım nasılda güzel çocuklar için gitti dedim biz kız erkek farketmez yeterki sağlıklı hayırlı olsun dedimki senin eşini bizim gibi çocuğu olmayan eşlerle 15 gun bir arada tutsak bak nasıl cocukla4ina şükredip sarılır ne acayip bir dünya insanlar ve hal tevekkül et dedim bak bizim sınavımız bu seninki de bu bazen çok iyim bazen kötü kök hücre son umuttu ana oda galiba hala denemede

Şerfsiz adam kadının ne suçu var.erkek olunca sanki kuş mu konduracak

bebeğinizin önce sevinci sonra üzüntüsü yazdıklarınız beni de çok çok üzdü.Allah sabırlar versin.. inşallah bebeğiniz en kısa sürede yeniden olsun ve bu bebeğin acısını bir nebze unutursunuz.bebek mızırdaması bile bizim için çok farklıdır ki siz de bundan bahsetmişsiniz.inşallah yüreği bebek sevgisiyle yanan ve şu anda sizin gibi çabalayan tüm kadınların duaları kabul olsun bebeğine kavuşsun hepsi. bebeği olanların da bebeğine sağlık versin inş.

bende 2015 deki tecrübeme dayanarak Başkent Hulusi Zeyneloğluna gitme derim.ben hocanın yoğunluğuna şahidim Allah kimseyi bu kadar yoğun yapmasın modunda bir yoğunluk. arkadaşımızın yazdığı gibi ileri yaşla ilgilendiği yok bizzat şahidim denk gelip olan da var ama hocanın burada bir çabası cidden yok.
sevgili ozre0807 arkadaşımız için duyduğum bir bilgiyi paylaşmıştım yakınlarda.bilgi şu kadarcık

50 li yaşlardaki eşimin arkadaşının tavsiye ettiği doktorlar : istanbula gitmene gerek yoktu bu hocalar çook iyi ve pozitif alan arkadaşlarımız oldu dediği: 1-Timur GÜRGAN 2-Rıfat GÜRSOY (Gazi de Prof demişti)
ben ankarayı bilmem kendi açımdan 2 yerde uğraşım oldu transfer sonrası ilacı bile pehh ... ilaç yok diyeyim o derece az..
istanbuldaki bahçeci fulya vs nin transfer sonrası ilaçları donasyon sayfasıyla aynı.veee biz transfer sonrası ilaçdan bileee negatif alır mıyız alırız !
ben bu hocaları tanımıyorum.istanbulda ki merkezlerin labaratuvarında olmayan embriyo oluyor yani çok güçlü labaratuvarı.ayrıca doktorlar çook zeki.yine de gidip gelme sıkıntı ise bence de bahçeci ankara ve hakan yaralı iyi duyduğuma göre.bir iki doktor daha var mıydı duyanlar yazsa sana fikir olurdu.inşallah bebeğin olsun dedim ve oldu

Son düzenleme:
O kadar
Amiinn.. o kadar üzüldüm ki anlatamam. Allah sabır versin. Çok zor gerçekten yaşayan bilir. Bazı şeylerin önüne geçilemiyor malesef. siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi takdiri İlahi. en kısa sürede toparlanıp kaldığımız yerden devam edeceğiz Hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.

E Elexus nasılsın? Umarım iyisindir mozaik embriyo şans vermeye düşünüyor musun?
Bu arada Semra hanımda tedavi gören arkadaşım rahım hazırlığını başladı bakalım inşallah herşey yoluna gider de bu ay transfer olsun 4.gün bir embriyomuz var genetik yapılamadı maalesef ama umudumuz var . Arkadaşda rahım yapışıklık çıktığı için Semra hanım kendisi histereskopi yapmıştı geçen ay inşallah işe yaracaktır duanızı eksik etmeyin kızlar

Arkadaşınla birlikte bizde heyecanla bekliyoruz, inşaallah mutlu sonla biter

Çok teşekkür ederim

merhaba, fetal dna sonucu geldi hepsi için düşük risk yazıyor Allah'a Şükür.. darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…