- 9 Mart 2017
- 1.315
- 6.162
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.621
Benim sana tavsiyem istanbul, o sanatçıların Antalya’da tedavi olduğunu kim söyledi, hepsi İstanbul’da gizli saklı tedavi oluyor hatta ismini yazdıkların tüp bebek olmadı doğal hamile kaldım diyorKonyadan geleceğiz canım.ilaçlar az tutmuş.bizim eylülde konyada 7 500 civarı hastane aldı ilaçlarla 20 bin tuttuilaç masrafı yıktı bizi ya.eczaneler ilaçları kafalarına göre veriyor acaba orada daha mı uygun.sen oralıysan tüm merkezleri bilirsin o zaman canım en iyi yer orasımı araştırdın mı.şuan memnunmusun.bide sanatçıların çoğu antalyada yaptırmış ama neresi bilmiyorum.demek akalın hande azaizi vs okuyorum hep orada denemişler.yani parayı geçtik iyi bir yer olsun diyoruz.bizim bu 8.deneme olacak .sen şimdi hangi aşamadasın.
Masallah sağlıkla gelsin bebeginArkadaş doktor randevumuz güzel geçti çok şükür şimdilik herşey yolunda
Bence de Remzi bey olur.burada duydum onuDoktor önerin var mı?Buradan duyduklarından falan?
Canım bence bahsettiğin sanatçılar Kıbrısta yaptıranlar en azından ben böyle bişey duymadım. Burada birkaç merkez var ama labratuvarı en iyi olan burası diye seçtik. Burada da eczaneler arasında biraz fark var ama senin söylediğin kadar olmaz diye düşünüyorum. Bize ilaçlar 2500 lira tutar demişlerdi Benim doktorum düşük doz ilaçla kaliteli yumurta elde etmeyi amaçladı. Ve bahsedilen birçok takviyeye de etkinliği kanıtlanmamış diye sıcak bakmıyor. İlk denemede hiçbir sorun olmamasına rağmen kasımda negatif aldık. Bu hafta tekrar başladım bu defa uzun protokol uygulayacaklar ilki kısa protokoldü. Cyclo prognova kullanıyorum sonra gona peptyl kullanacağım ve sonra yumurta büyütücü iğnelerden birini. Geçen defa 10-13 gün gibi sürmüştü iğneler.Konyadan geleceğiz canım.ilaçlar az tutmuş.bizim eylülde konyada 7 500 civarı hastane aldı ilaçlarla 20 bin tuttuilaç masrafı yıktı bizi ya.eczaneler ilaçları kafalarına göre veriyor acaba orada daha mı uygun.sen oralıysan tüm merkezleri bilirsin o zaman canım en iyi yer orasımı araştırdın mı.şuan memnunmusun.bide sanatçıların çoğu antalyada yaptırmış ama neresi bilmiyorum.demek akalın hande azaizi vs okuyorum hep orada denemişler.yani parayı geçtik iyi bir yer olsun diyoruz.bizim bu 8.deneme olacak .sen şimdi hangi aşamadasın.
Teşekkür ederim iyiyim
Semra Hn ile son yaptığımız görüşmede özellikle eşim mozaik transferine çok ikna oldu. Ben de bu fikre yaklaştım aslında, ama amniyosentez ve olası bir olumsuz sonuçta ölü doğum olayı beni korkuttuğu için emin olamıyordum.
Hep aklımdaydı zaten, Bahçeci Güvenç Karlıkaya’dan randevu aldım gidip görüştüm. Aynen şöyle dedi; “Semra hocam bu kadar pgt yapıyorsun da mozaik 16’yı nasıl verirsin? Veremezsin!”Bende tüm devreler yandı tabi ☺ Tekrar tekrar düşününce Güvenç Bey’in söylediklerine de tam ikna olmuyorum şimdi, mozaike de cesaret edemiyorum. Arada kaldım öylece. Bakalım hayırlısı henüz karar veremedim özetle.
Arkadaşının transferi inşallah başarılı geçer.
Histereskopi tutunmada çok faydalı bence, embriyo sağlıklı ise Allah’ın izniyle olur o işAllah ona da hepimize de hayırlısıyla nasip etsin inşallah sağlıklı bebekler doğurmayı
Güvenç Bey ile Semra Hanımın sanırım pek arası yok birbirlerinden bahsederken ki tutumlarından anlamıştım. Daha önce beraber çalışmışlıkları var. Benim düşük hikayelerimi duymasa yaşıma rağmen Güvenç bey ngs istemeyecekti. Mozaik embriyo için de olumlu bakmıyor. Ancak facebookta mosaic embriyo diye bir grup var orada mosaic yanı sır anormal embriyolarda bile self correction yakalamışlar. Bebekler var sağlıklı doğan. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam segmental olduğu zaman self correction daha yüksek. Tabii bunun kararını sen vereceksin. Yaş daha büyümeden bir tedavi daha da yapabilirsin.Güvenç hoca trizomi gibi anlatmış değil mi
Amin Allah'ım razı olsun inşallahO kadar
Amiinn.. o kadar üzüldüm ki anlatamam. Allah sabır versin. Çok zor gerçekten yaşayan bilir. Bazı şeylerin önüne geçilemiyor malesef. siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi takdiri İlahi. en kısa sürede toparlanıp kaldığımız yerden devam edeceğiz Hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize kavuşmanız dileğiyle.
Amin inşallah Allah'ım razı olsun inşallahNasıl üzüldüm anlatamam sözün bittiği yer. Allah hepimize sabır versin ,yardım etsin
Sizleri üzdüğüm için ayrıca üzülüyorum inanın.bebeğinizin önce sevinci sonra üzüntüsü yazdıklarınız beni de çok çok üzdü.Allah sabırlar versin.. inşallah bebeğiniz en kısa sürede yeniden olsun ve bu bebeğin acısını bir nebze unutursunuz.bebek mızırdaması bile bizim için çok farklıdır ki siz de bundan bahsetmişsiniz.inşallah yüreği bebek sevgisiyle yanan ve şu anda sizin gibi çabalayan tüm kadınların duaları kabul olsun bebeğine kavuşsun hepsi. bebeği olanların da bebeğine sağlık versin inş.
Bence de Remzi bey olur.burada duydum onu
Güvenç Bey ile Semra Hanımın sanırım pek arası yok birbirlerinden bahsederken ki tutumlarından anlamıştım. Daha önce beraber çalışmışlıkları var. Benim düşük hikayelerimi duymasa yaşıma rağmen Güvenç bey ngs istemeyecekti. Mozaik embriyo için de olumlu bakmıyor. Ancak facebookta mosaic embriyo diye bir grup var orada mosaic yanı sır anormal embriyolarda bile self correction yakalamışlar. Bebekler var sağlıklı doğan. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam segmental olduğu zaman self correction daha yüksek. Tabii bunun kararını sen vereceksin. Yaş daha büyümeden bir tedavi daha da yapabilirsin.
Gelişme yok zaten açıkcası umudum da kalmadıEvet uzun zaman birlikte çalışmışlar, ortak çalışmaları yayınları vs var.. Aslında çok saygı duyuyor gibi görünüyor. “Hocamdır benim ondan çok şey öğrendik, ilk o yaptı bu işleri ama... “ diye devam ediyor cümleye ☺
Ne Semra hoca kadar yakın ne Güvenç Bey kadar uzağım mozaik embriyoma ama yaşım nedeni ile vakit kaybetmemek adına tekrar denemeyi seçeceğim.
Sen ne durumdasın var mı gelişme?
Gelişme yok zaten açıkcası umudum da kalmadı
canım olumsuz birşey duymadım.bahçeci fulya sayfasında 2017 de tabi :)) güvenç bey erbil bey güvenç bey erbil bey sayfa daha çok güvenç beyle dolu ondan sonra erbil bey ondan sonra 1 kez müstecap bey geçmiş oraya iyi bir doktor diye.sayfa güvenç beyden çok memnun.kısa bir süre sonra ona giden 7-8 kişi negatif aldı başladılar hocayı abartmışsınız yapamadı falan.çünkü hoca ngs yapmıyor bu nedenle işler tersine dönebiliyor.tek olumsuz okuduğum o yazılardı.Bir bakayım.
Güvenç Bey ile ilgili olumsuz birşey duydun mu?
Biz hiç ugrasmayalim o zaman
Canim benim işi şakaya vuruyorum artık. bana bir rahatlik geldi aslında. 41 yaş ilk tedavimden ngs siz 3 blastim için ilk merkezime donus yaptım. Sorun rahim gibi gorundugu icin şansımı denemek istedim.Tek positifim dusukle sonuclansada bu tedavimde olmustu.biyopsi ve çizik işlemi yapıldı gecen ay ve dün itibari ile dondurulmuş tedavisine başladık .Rahim umarım kalinlasir.doktorum ne gerekiyorsa yapacağız dedi.Hayirlisi artık.Sevgilerbende 43 de tedavi oldum ve transfer oldum 43 yaşta tedaviye devam :)) onu diyeceğim Feryam cım üzülüyor ama kısmet ne zaman olacak bu yıl tedavi görür olmaz 42 veya 43 yaşında tedavi görür olur yalnız arı sütü başta olmak üzere takviye şart arkadaşlar. senin nasıl gidiyor here she comes söyle bakalım
Feryamcigim da benim gibi + rahimle ugrasanlardan.Dilerim bu savaşın galibi biz oluruz ne diyeyim.Herkese mutlu son inşallahbende 43 de tedavi oldum ve transfer oldum 43 yaşta tedaviye devam :)) onu diyeceğim Feryam cım üzülüyor ama kısmet ne zaman olacak bu yıl tedavi görür olmaz 42 veya 43 yaşında tedavi görür olur yalnız arı sütü başta olmak üzere takviye şart arkadaşlar. senin nasıl gidiyor here she comes söyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?