Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar ngs den kac embriyodan kaci saglikli cikuyor genelde. Ben ne kadar okusam genelde 5 taneden 1 i saglikli geliyor gibi okudum. Tabj bu istatistik herkesde tutmaz ama endişelerim var.
Ben üç kez ikişer adet gönderdim hepsi sağlıksız geldi, otuz tane gönderip bi tane sağlıklı bulan da var iki tane gönderip biri sağlıklı gelen arkadaşları da gördüm duydum burda. Dediğiniz gibi kuralı yok, herkesin ayrı sonucu, inşallah hepsi sağlıklı gelir

Kizlar ngs den kac embriyodan kaci saglikli cikuyor genelde. Ben ne kadar okusam genelde 5 taneden 1 i saglikli geliyor gibi okudum. Tabj bu istatistik herkesde tutmaz ama endişelerim var.
12 tanenin hepsini mi göndereceksin? Aslinda mantiklisi hepsini göndermek ama maddi açıdan bakinca sayi fazla olunca da zor.. Bence gelecek oldu mu hepsi bile sağlıklı veya sagliksiz gelebilir..kim bilebilir ki bunu?

12 tanenin hepsini mi göndereceksin? Aslinda mantiklisi hepsini göndermek ama maddi açıdan bakinca sayi fazla olunca da zor.. Bence gelecek oldu mu hepsi bile sağlıklı veya sagliksiz gelebilir..kim bilebilir ki bunu?
Canim simdi bir defa toplama yapildi. 10 tane dollenmisti ama 4 5 için iyi gidiyor su an. Ne kalırsa onu gondercem. Daha once 2 toplamada 4. Gune 2 tane kalmisti hic birine ngs yapılmamıştı.

Sanirim 35 üstünden sonra saglikli gelen cok az oluyor. Bakalim canim ya. Hakkimizda hayirlisi olsun gercekten.

E2 düşüklüğü neden oluyor bilgisi olan var mı ??

E2, östrojen hormonlarından biri. Menopoza yaklaştıkça E-2, 5-10 civarına düşüyor, hatta sıfırlanıyor. Testere Dişli Aslan pençesi ve hayıt E2’yi yükseltmede işe yarıyor. En azından bende Aslan pençesi çok işe yaramıştı.
Tedaviye başladığımızda ( adetin 2. ve 3. günü ) E2 en az 25 olmalı. Yumurta toplamaya yakın her yumurta için en az 200 olmalı. Yumurtanın dolu/olgun olup olmadığı E-2’den anlaşılıyor .

3 ay arka arkaya verdiğim E2 degeri 53/46/39 sanırım hızlı şekilde menopoza gidiyorum

Ayy Açelyacım heycanlandım. İnşallah herşey çok yokun gitsin. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Evet rahim kalınlığı uygunsa transfer yapılıyor, embriyonun tutunması için en az 8 mm rahim kalınlığı diyorlar. İdeali 10-11mm miş. İlk muayenede hormonlarına rahmine bakıyor, sonra esterform veriyor ama sanırım adetin 10. gününde veriyor. Transfere yakın Progestan kullanmaya başlatabiliyor bazıları.. Ama genelde çok fazla şey vermiyorlar

Hakkınızda hayırlısı acelya30 ,inşallah güzel sonuçlar almanız dileğiyle

Hakkınızda hayırlısı acelya30 ,inşallah güzel sonuçlar almanız dileğiyle
Sağolun bakalim nasip artık..Ben çok umutlu değilim ama Allah bilir.. taze transferlerden daha genc yasta negatif sonuçlar almisken ne bileyim işte.. Bu son tedavi yumurta bulana kadar neredeyse 2 sene sürdü artik olsun yada olmasin şu asamaya geldigime sukrediyorum yinede..
Zor bulunca 5.güne bile götürmediler
Belki embriyolarin gücüne gitmistir de tutunacağız deyiverirler diyorum.. bana da dua edin bakalim

Açelya dualarım seninle canım. Ne kadar uğraştığını biliyorum. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah herşey çokkk yolunda gidecek.bir sürü emekle çabayla bulduğun emriyolar sağlıklı evlat olacaklar sana. Allah büyük. Sen sadece sakin ol oluruna bırak. Bizi haberdar et.

Bi zahmet artık tutunuversinler lütfen Dondurulmuşta şansın daha yüksek diye biliyorum ben ama. Memorial hastalarının büyük çoğunluğuna donmuş transfer yapıyor.
Hadi inşallah Rabbim gönlüne göre versin

Önce rahim kalınğına bakıyor. Estorfem veriyor yanındada coraspirin vermişti bana. Her doktor vermiyor coraspirini. Estrofemi farklı dozlarda içiyosun mesela ilk 3 gün 3 tane sonra 6 tane gibi. 10.gün tekrar çağırıyor tekrar kalınlığa bakıyor.progestan lh e2 oranına bakıyorlar. Ona görede progestan iğne ve hap veriyor. 5 gün falanda onları kullanıp.16-17.günde transfer. Tabi ilaçlara verilen tepkiye göre bu süre uzayabilir. Çok kolay dondurulmuş embriyo transferi. Ben hep dondurulmuş transfer oldum hiç taze olmadım.

Kızlar az önce eşim hastane ile görüşmüş. Genetiğe giden 3 embriyom vardı 2si transfer edilemez denmiş 1i mozaik miş ama 21 Kromozonda sıkıntı var. Daha önce ki tedavimden monozomi 4 %40, trizonomi 14 %50 ve trizonomi 22 %40 olan moaik embriyom oldu. Mozaik ile ilgili tecrübesi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…