- Konu Sahibi akideciknane
-
- #76.201
Kızlar bu videoyu tek oturumda, tam bir konsantrasyonla ve sigara paketinizle izleyin.Sigarayı nasıl bıraktınız, opu işleminden önce mi? Hala bırakamadım, bir ayım var.
Sabır dilerim umudunuzun devam etmesine sevindim eminim güzel sonuçlar alacağınız günler de gelecektir.Merhaba kızlar,
Geçen hafta duyduğumuz kalp atışlarını malesef bugün duyamadım...çok inişli çıkışlı bi süreç geçirdim,önce hamile olduğumu öğrendim sonra değer artmadı ilaçlar bıraktırıltı sonra değer biraz yükseldi tekrar ilaçlara başladım..dış gebelik ,iç gebelik ikisi de var dendi..dış gebelik kendi kendine son buldu,sevindik..iç gebeliğin kalp atışını duyduk sevindik,aradan 10 gün geçti ve bugün kalbi duyamadık...sevindim üzüldüm sevindim üzüldüm sevindim ve üzüldüm...daha önce de negatiflerim oldu ,ama kalbini duyup böyle olması yıprattı,mucize bebek demiştim ,zor yollardan geçti ama kalbi yine de attı demiştim...nasip değilmiş...
Eşim dönüş yolunda kendini tutamayıp ağladı...onun o halini görünce öyle üzüldüm ki,aylardır o yolları gittik geldik saatlerce bekledik Dr kapısında, sonucunda onun o ağlamasını görünce ben sustum ... Herşeyde bir hayır vardır ,bunda da vardır elbet böyle olması gerekiyormuş...
Burada hepimiz öyle büyük uğraşlar veriyoruz ki,bizim yaşadıklarımızı ancak bizler anlayabiliriz dışardakilerin bizi anlayabileceğini hiç sanmıyorum...o yüzden size içimi döküyorum,size açılıyorum...
İnşallah her birimiz birbirimize sağlıklı hamilelik haberleri verebilelim kızlar,ben ayağımı sürüyemedim ama inşallah transfer olmuş sonuç bekleyen arkadaşlarımızdan biri bunu yapar ve bi sürü transfer hazırlığında olan arkadaşımız da ardından gelir...her gün dualarımdasınız..bugün bebeğimi kaybettim,ama umudumu kaybetmedim...sadece yorgunum ,boğazımda bir yumruyla....nasipten öte yol yok...Allah hepimize ayağa kalkma gücü versin..sürecimi sizlerle paylaşırken bana hep destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun ve Allah
Ne kadar zaman kullandın bunları.hayırlı olsun inşallah sağlıklı embriyo olurlar.Takviyeler ben de ise yaradı. Toplanan tum yumurtalar olgun sayıda cikti.
Kullandıklarım
Prowoman: sabahları ac karnina
Ari sutu: sabahları ac karnina 1 kasik
Solgar qenzim q10 : kahvaltı ya da oglen yemeğinden sonra
Krilom omega 3 : kahvaltı ya da Oglen yemeğinden sonra
Regenesis max : Kahvalti ya da oglen yemeğinden sonra
Imrply aksam yemeğinden sonra
Kurtaj olduktan sonra kullanmaya başladım. 16 eylülden sonra yaniNe kadar zaman kullandın bunları.hayırlı olsun inşallah sağlıklı embriyo olurlar.
Eski film ama göl evi geçende izledim.Kizlar guzel film öneriniz var mı bugun sokağa çıkma yasaginda guzel eğlenceli bir film izleyeyim bari
Yok artık isimli film, iki seri halinde. Izlemek istersen.Kizlar guzel film öneriniz var mı bugun sokağa çıkma yasaginda guzel eğlenceli bir film izleyeyim bari
Merhaba kızlar,
Geçen hafta duyduğumuz kalp atışlarını malesef bugün duyamadım...çok inişli çıkışlı bi süreç geçirdim,önce hamile olduğumu öğrendim sonra değer artmadı ilaçlar bıraktırıltı sonra değer biraz yükseldi tekrar ilaçlara başladım..dış gebelik ,iç gebelik ikisi de var dendi..dış gebelik kendi kendine son buldu,sevindik..iç gebeliğin kalp atışını duyduk sevindik,aradan 10 gün geçti ve bugün kalbi duyamadık...sevindim üzüldüm sevindim üzüldüm sevindim ve üzüldüm...daha önce de negatiflerim oldu ,ama kalbini duyup böyle olması yıprattı,mucize bebek demiştim ,zor yollardan geçti ama kalbi yine de attı demiştim...nasip değilmiş...
Eşim dönüş yolunda kendini tutamayıp ağladı...onun o halini görünce öyle üzüldüm ki,aylardır o yolları gittik geldik saatlerce bekledik Dr kapısında, sonucunda onun o ağlamasını görünce ben sustum ... Herşeyde bir hayır vardır ,bunda da vardır elbet böyle olması gerekiyormuş...
Burada hepimiz öyle büyük uğraşlar veriyoruz ki,bizim yaşadıklarımızı ancak bizler anlayabiliriz dışardakilerin bizi anlayabileceğini hiç sanmıyorum...o yüzden size içimi döküyorum,size açılıyorum...
İnşallah her birimiz birbirimize sağlıklı hamilelik haberleri verebilelim kızlar,ben ayağımı sürüyemedim ama inşallah transfer olmuş sonuç bekleyen arkadaşlarımızdan biri bunu yapar ve bi sürü transfer hazırlığında olan arkadaşımız da ardından gelir...her gün dualarımdasınız..bugün bebeğimi kaybettim,ama umudumu kaybetmedim...sadece yorgunum ,boğazımda bir yumruyla....nasipten öte yol yok...Allah hepimize ayağa kalkma gücü versin..sürecimi sizlerle paylaşırken bana hep destek oldunuz Allah hepinizden razı olsun ve Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Takviyeler ben de ise yaradı. Toplanan tum yumurtalar olgun sayıda cikti.
Kullandıklarım
En iyi teklifEski film ama göl evi geçende izledim.
Prowomen kaç ay kullandınız, inşallah o yumoşlar bebiş olur tşkler verdiğin değerli bilgiler için, vitaminler yanında başka bitkisel birşey kullandınız mıTakviyeler ben de ise yaradı. Toplanan tum yumurtalar olgun sayıda cikti.
Kullandıklarım
Bende yarın transfer olacam inşallah,çok küçük yüzdeler olsa bile ümidimizi yitirmeyelim,rsbbim yüzlerimizi güldürsün inşallah hepimizinDiyecek bisey bulamiyorum..ama bizi en iyi biz anlarız.. nerdeyse 2 sene olacak git gel yaptigim sonunda transfer olucam..ama yuzde 5 lik bir ihtimal yüzümün gülmesi.. Allah hepimize dayanma gücü versin..Sana da gecmis olsun canim insallah bir sonrakinde mutlu sona ulaşırsın..
Transferiniz başarı ile geçsin ve size sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallahBende yarın transfer olacam inşallah,çok küçük yüzdeler olsa bile ümidimizi yitirmeyelim,rsbbim yüzlerimizi güldürsün inşallah hepimizin
Bitkisel bir wuru sey kullanmıştım aslinda sonra sikildim bırakmıştım. Yaklaşık olarak 1 ay kadar bitkisel seyler kullandim. Aslan pencesi hayit otu gibi.Prowomen kaç ay kullandınız, inşallah o yumoşlar bebiş olur tşkler verdiğin değerli bilgiler için, vitaminler yanında başka bitkisel birşey kullandınız mıb
Amşn hepimizin inşallahTransferiniz başarı ile geçsin ve size sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Amin hepimizin inşallah,teşekkürlerTransferiniz başarı ile geçsin ve size sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah
Stres yapmışsın açelya. Ama yinede kontrole git tabi. Geç olsun güç olmasın. En kötü bir ay daha beklersin transferi. Önemli olan güzel sonuç almak. İnşallah güzel olacak herşeyKizlar 25 aralikta adet olmustum..transfer icin gitmem gerekiyordu..gercekten depresyondayim..hadi dedim bir ay erteleyeyim..normalde en fazla 5 gün once gelir.. 19-20 si gibi olurum diye beklerken bugun 10 ocakta adet oldum.. neden boyle oldu anlamadim.. acaba cok sinirli olmakla alakasi olabilir mi? Nasil bir sans var bende anlamadim.. hicbirsey planladigim gibi gitmiyor..yarin randevu alicam bakalim insallah hayirlisi böyledir..
Kizlar 25 aralikta adet olmustum..transfer icin gitmem gerekiyordu..gercekten depresyondayim..hadi dedim bir ay erteleyeyim..normalde en fazla 5 gün once gelir.. 19-20 si gibi olurum diye beklerken bugun 10 ocakta adet oldum.. neden boyle oldu anlamadim.. acaba cok sinirli olmakla alakasi olabilir mi? Nasil bir sans var bende anlamadim.. hicbirsey planladigim gibi gitmiyor..yarin randevu alicam bakalim insallah hayirlisi böyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?