Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sabır dilerim umudunuzun devam etmesine sevindim eminim güzel sonuçlar alacağınız günler de gelecektir.

Takviyeler ben de ise yaradı. Toplanan tum yumurtalar olgun sayıda cikti.

Kullandıklarım
Prowoman: sabahları ac karnina
Ari sutu: sabahları ac karnina 1 kasik
Solgar qenzim q10 : kahvaltı ya da oglen yemeğinden sonra
Krilom omega 3 : kahvaltı ya da Oglen yemeğinden sonra
Regenesis max : Kahvalti ya da oglen yemeğinden sonra
Imrply aksam yemeğinden sonra

Ne kadar zaman kullandın bunları.hayırlı olsun inşallah sağlıklı embriyo olurlar.

Anthem sözlerin önemi yok biliyorum. Eşine ve sana, sabır güç diliyorum. Umudunu hiç kaybetme İnşallah.. Rabbim 2021 bitmeden bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah.

Teşekkürler bu güzel bilgiler için. İnşallah tüm yumurtalarınız sağlıklı embriyolar, sonra da sağlıklı bebekler olurlar.

Prowomen kaç ay kullandınız, inşallah o yumoşlar bebiş olur tşkler verdiğin değerli bilgiler için, vitaminler yanında başka bitkisel birşey kullandınız mı

Bende yarın transfer olacam inşallah,çok küçük yüzdeler olsa bile ümidimizi yitirmeyelim,rsbbim yüzlerimizi güldürsün inşallah hepimizin

Prowomen kaç ay kullandınız, inşallah o yumoşlar bebiş olur tşkler verdiğin değerli bilgiler için, vitaminler yanında başka bitkisel birşey kullandınız mıb
Bitkisel bir wuru sey kullanmıştım aslinda sonra sikildim bırakmıştım. Yaklaşık olarak 1 ay kadar bitkisel seyler kullandim. Aslan pencesi hayit otu gibi.
Esim de isirgan otu cayi icti her gun.

Kizlar 25 aralikta adet olmustum..transfer icin gitmem gerekiyordu..gercekten depresyondayim..hadi dedim bir ay erteleyeyim..normalde en fazla 5 gün once gelir.. 19-20 si gibi olurum diye beklerken bugun 10 ocakta adet oldum.. neden boyle oldu anlamadim.. acaba cok sinirli olmakla alakasi olabilir mi? Nasil bir sans var bende anlamadim.. hicbirsey planladigim gibi gitmiyor..yarin randevu alicam bakalim insallah hayirlisi böyledir..

Stres yapmışsın açelya. Ama yinede kontrole git tabi. Geç olsun güç olmasın. En kötü bir ay daha beklersin transferi. Önemli olan güzel sonuç almak. İnşallah güzel olacak herşey

Açelya çok sinirli olmak, çok stresli olmak adet’in erken yada geç olmasına sebep olabilir. Neden erken oldum diye stres yapma lütfen. Strese girmem hiçbirşeyi değiştirmeyecek. Sakin olmaya çalış, Yavaşça derin nefes alıp ver, nefes egzersizi yap istersen, sakinleşmeyi sağlar.
Erken regl olmanda bir hayır vardır belki. Güzel şeyler olsun İnşallah.. seni sinirlendiren, strese sokan tüm faktörlerİn ortadan kalkmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…