Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar yumurta kalitesi yönünden yaşımızı nasıl hesaplıyoruz. Doldurdulumuz yaşı mı yoksa gün aldığımız tarihi mi esas alıyoruz. Misal, 9 0cak 1980 doğumlu biri, 9 0cak 2021 de 41. Yaş gününü kutluyor, yani 41 yılı doldurup, 42. yıldan gün almaya başlıyor. Burda yaşını yazarken 41 mi, 42 mi demeli? Yumurtalar açısından kaç yaşında 41 mi, 42 mi? Hastane 41 kabul ediyor. Siz de de öyle mi

41 yaşında oluyor.Hastenede 41 diye görünür. 37 yaşından sonra yumurta kalitesi ve kapasitesi azalıyor. Ama 30 yaşında biriside kapasite ve kalite olarak düşük olabilir. Yani bunlar kişiden kişiye değişir.40 yaşında olupta yumurtalık kalitesi iyi olanlar vardır muhakakk.

Mevsim değişimlerinde ve ya stresten olabilir herseyde bir hayır vardır.

Canim tedaviye baslarken benim de e2 düşüktü. 36 cikmisti. Onemli olan yumurta toplamaya yakin kac ciktigu

E2 düşüklüğü neden oluyor bilgisi olan var mı ??

Ben kullanmadım benimde 30kusurlerdeydi opudan 2 gün önce 5000lerdeydi ama. Sanırım bu E2 değeri de çok kıymetli bir değer. Hep fsh yüksekliğine takmış durumdayız buna eğilen pek duymadım. Acaba yüksekliğimi düşük olması mı daha büyük sıkıntı ??

Canim cok kıymetli bir durum e2. Opudan once benimde 3700 lerdeydi doktor test yapti ektra bir suru. Orda aslinda kac olgun yumurta oldugunu gosteriyor. Benim 17 19 gibi duruyordu. Ama bazısı da bos oluyor. Senin o ayki yumurta kapasiteni veriyor sanirim. Zaten 12 cikti. Daha önceki okullarda 1000 e yakındı. 200 250 de bir bir tane olgun yumurtayı gosteriyor.

anhtem canım benim çok çok geçmiş olsun sonucun böyle olması üzücü.bu negatiften daha üzücü bir durum.benim bile 6+0 da salak gerizekalı bir çok iyi özel hastane doktoru beni erkenden çağırıp bir de "kalp atışı yok cuma gel" diyor
bu durumlar böyle karışık en iyisini yapsan yine bir yerde hamileliğin ilk başında moralini bozan bulunur
en kısa zamanda toparlanman ve devam etmen dileğiyle keşke geleceği görebilsek bu kadar üzülmezdik.bu yılın sonunda tekrar hamile olman ve karnı burnunda olman dileğiyle canım selam sevgiler öpüyorum

Kızlar transfer için merkeze geldik,doktorum Aret hocam muayene etti ve 2 embriyo koydurmamı önerdi %50 şans oluyormuş,geçmiş 3 tedavine baktığımda tek embriyoda şansın %30 dedi,mecbur 2 embriyo koyduracaz,ya ikiz tutarsa,bu yaştan sonra nasıl bakılır,yinede Allah nasip ederse başım gözüm üstüne tabitransferimi heyecanlı bekleyiş içindeyim

Maşallah maşallah.
Transferin güzel geçsin inşallah. İkiz olsun ne güzel. Gayette güzel bakarsın hiç sıkıntı etme. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah maşallah.
Transferin güzel geçsin inşallah. İkiz olsun ne güzel. Gayette güzel bakarsın hiç sıkıntı etme. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Güzel haberlerini bekliyoruz
5 dk.sürdü,çok şükür hiçbirşey anlamadım bile,sonu hayırlı olsun inşallah,teşekkür ederim Biscolaataamm

Hayırlısı ile sen doğur da bakacak adam buluruz biz merak etme. Allah utandırmasın emeklerinin karşılığını böyle çifter çifter al Sizleri böyle göründe bi duygulanıyorum ben yaaa hadi inşallah bu yıl 2. transferimiz sensin dimi yanlış saymıyorum ??

Çpk teşekkürler PeRRyy yüzümü güldürdün,amiiin güzel dileklerin için

Kizlar ngs den kac embriyodan kaci saglikli cikuyor genelde. Ben ne kadar okusam genelde 5 taneden 1 i saglikli geliyor gibi okudum. Tabj bu istatistik herkesde tutmaz ama endişelerim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…