- 15 Ekim 2013
- 1.640
- 348
- 398
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.881
Canım, çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun. İnşallah bundan sonra minicik bir meleğin olur
Canım ben de hipotiroid hastasıyım, 2005 de total yapıldı, 5 çok yüksek değil, doktoruna git artıracaktır ilacını.
Kizlar yarin kurtaj olucam dua bekliyorum
Kizlar 2 gun once sağlık ocaginda kan vermiştim tsh 5 çıktı yüksek yani aslinda ilaçta kullaniyorum ama moralim bozuldu cuma gunu dahiliyeye gidecegim inşallah bebegim etkilenmemistir
Birazcık renklendirip, ifade ekledim...
Kumarika'nın bilgileriyle anne ve hamile arkadaşlarımızı hemen görebilmek üzere yukarıya aldım... Onlar en güzel umut elçileri :)
Kayıp bilgi yoktur umarım :)
Sevgiler
Hamilelikten önce test yaptırmışmıydın ? O zaman kaçtı ?
Normalde 2,5 falan deniyor ama 1,17 yi geçmemesi idealiymiş.Bende bunu öğrendiğimden beri takip ediyorum.
2,86 ya çıktı günde bir tane aç karna ilaç içiyorum.Dünkü test sonucumda 1,17 çıktı.
Sen hangi ilacı kullanıyorsun? Hamilelikte kullandığın ilaçlarda TSH yi yükseltiyor.
Konusunda uzman birisiyle tedavini devam ettirmelisin canım.
Allah yardımcın olsun.
Sevgiler....
Merkezimde tedaviye başladığımda baktırmıştım değerin normal ilaca aynı şekilde devam dediler eutrox 100 mg. kullanıyorum, ama dünkü sonuç 5 çıktı moralim bozuldu yanlız geçen ay ilacım bitmişti nöbetçi eczanedeki adam muadili var (levotiron) onu verelim demiş onu kullandım acaba etkisi olmadımı diyorum çok can sıkıcı bir durum ya ilaç kullanırken nasıl böyle artış gösterdi ki?
Canım, içeriği aynı deseler bile benim tsh levotiron içtiğimde, unuttuğum da oldu ama 100 e kadar çıktı. Eutrox daha iyi bence. Belki de bünyeye göre değişiyor. Sen eutrox al.
Merkezimde tedaviye başladığımda baktırmıştım değerin normal ilaca aynı şekilde devam dediler eutrox 100 mg. kullanıyorum, ama dünkü sonuç 5 çıktı moralim bozuldu yanlız geçen ay ilacım bitmişti nöbetçi eczanedeki adam muadili var (levotiron) onu verelim demiş onu kullandım acaba etkisi olmadımı diyorum çok can sıkıcı bir durum ya ilaç kullanırken nasıl böyle artış gösterdi ki?
Canım moralini bozma.Sen aç karna eutrox içmeye devam et bence.Bu sırada Endokrin doktoruylada görüşmeyi ihmal etme tabiki.
Bu ilacın etkisi 2 hafta sonra kendini göstermeye başlıyor.8 hafta içinde de değer ancak oturuyor.
Kendi doktorunla konuştun mu o e diyor bu değerin için ?
Hepinize günaydın kızlar hayırlı günler diliyorum
Bunun böyle bir yöntemi olduğunu bilmiyorum ama söyleme tarzı kötü daha farklı bir şekilde anlatılabilir en azından kızın gözleri fal taşı gibi açılmazdı bu korku ona baya bir yeter herhalde yok adamda bir anormallik var görsen hemen anlarsın
Haklısın canım ama önce bir hastanede kan tahlillerimi yaptırayım öyle gideyim endokronoloji özelde var hastane değil de muayenehane yani
Yarın sabah en yakın özel hastaneye gidip tahlillerimi tekrar edicem sonrasında bu sonuçları endokronoloji uzmanına götüreceim çünkü endokronoloji uzmanının özel muayenesi var kendisi ünv. prof. muş şimdi üniv. sıra almaya kalksam çok geç randevu verirler en güzeli bu şekilde olur herhalde burdaki devlet hastanesi sonuçları bu tahlil inşallah yanlış çıkmıştır
Haklısın levotiron kullanan herkes aynı şeyi söylüyor hiç etkisi olmadı diyorlar ben nasıl böyle bir hata yaptım inşallah bebişim sağlıklıdır.
Yarın sabah en yakın özel hastaneye gidip tahlillerimi tekrar edicem sonrasında bu sonuçları endokronoloji uzmanına götüreceim çünkü endokronoloji uzmanının özel muayenesi var kendisi ünv. prof. muş şimdi üniv. sıra almaya kalksam çok geç randevu verirler en güzeli bu şekilde olur herhalde burdaki devlet hastanesi sonuçları bu tahlil inşallah yanlış çıkmıştır
Canım, kısa sürede hiçbişey olmaz telaş etme, yarın gittiğinde de zaten sonucu alır eutrox içmeye başlarsın. Aklına kötü şeyler getirip canını sıkma, Allahım korur bebişleri
3 tanecicik yumurtam olmusKahveyi birakamadigim gibi 3 gundur galon galon iciyordum.
Neyse is gorurlermis. Igne sayim 3 oldu. Pazar ya da p.tesi verecegim yumileri bebek yapsin bana
Yeni arkadaslar gordum. Hosgeldiniz demek isterim. Evime doneyim, detayli muhabbete gireriz.
Iyi dileklerinizi hep okudum. Cok tesekkur ederim. En kisa zamanda gorusmek uzere.
Tek tek hepinizi optum...
Kızlar selamlar...
Selcan ben demiştim demeyeceğim ancak daha sen hamile olmadan kızın olacak demiştim... harika... allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al inşallah sonrada gelin olduğunu gör inşallah...
Nevser yeni işin hayırlı uğurlu olsun... artık gezip beni kıskandıramayacaksın yani :))
Zanork şekerim yeni tedavin hayırlı uğurlu olsun... umarım bebişle dönersin yuvaya... onca kedi yavrusunun da oynaşacak bir bebeğe ihtiyacı var nede olsa :))
Wishduygu şurada 4 günün kaldı ... belkide bu ay senin anne olmaya adım attığın ay olacak inşallah...
Secilkc bekleyiş bekleyiş ömrümüz hep bişeyleri beklemekle geçti ancak en heyecanlısı bu galiba... arkadaşım inşallah rabbim gönlüne göre versin... gönlündekini senin için en hayırlısı kılsın...
Mamame banada direk tüp dediler... belli yaştan sonra başka şeylerle oyalanmak istemiyorlar... sen gönlünü ferah tut.. bu doktorlar böyle kişiye özel uygulama yok... konfeksiyon işi bu her bedene uyan kalıp :))
Regisnation arkadaşım sürekli bir hormon alıyoruz... tedavide değilsek deot çöp yok o kür yok bu kür... valla dengemiz bozuldu... hormonlar inip çıkıyor... tabi bizim enerjimizde ... onun için bozma moralini... biz elimizden geleni yapalım da zaten iş olacağına varacak.. kısmetimizde varsa yaşayacağız. en azından şunuda yapmadım demeyelim... ayrıca son yumurtayı görene kadar devam... durmak - yılmak - pes etmek yok...
Ümmücüm yumoşun gelişmemiş... sağlık olsun... önümüzdeki günlerde inşallah güzel güzel yumilerin olur...
Cedrus allah seni korumuş... beyinsiz takımından... işte böyle torpille adamla yandaşla vs le olursa böyle oluyor... bunlara bu diplomayı verenin - üzerine uzmanlık verenin... ne diyeyim rabbim bildiği gibi yapsın... sen moralini yüksek tut.. inşallah bebişin seninle... hayırlısı ile bir delikanlı bekliyoruz senden :))
Cmas'ım valla öyle bir anlatmışsınki televizyonsuz neler yaptığını çok imrendim... arkadaşım inşellah mutluluğun daim olsun...
İsmihan sultan kısa bir ara verdin ancak bizi unutmayıp hemen döndün... inşallah rabbim sanada gönlüne göre olanı verir arkadaşım...
Duovacım sen neler yapıyorsun .. daha iyimisin... mayıs ayına çok az kaldı... inşallah hayırlısı ile ...
Adige çerkez güzeli son durum nedir acaba ? bizi haberdar et şekerim...
Güllügüllü ne yaptın acaba ? yeni tedaviye hemen başlama bence... enazından 1-2 ay ara ver canım... vücudun dinlensin..
Acmila sen neler yaptın... tedaviye başlayacaktın... başladınmı varmı bir gelişme... yumi embriyo durumları nasıl.. inşallah herşey gönlüne göre ilerliyordur...
Alısalıs arkadaşım sen neler yapıyorsun... eşin nasıl oldu.. inşallah sağlıkla ayağa kalkmıştır... tedavi için ne düşünüyorsun... yeni tedavimi transfermi ? inşallah senin için en hayılı olanı yaşarsın..
Volin taşınma ile meşgulsün galiba... yazmıyorsun... inşallah yeni evinde sağlıkla huzurla mutlulukla ve bebişle otur.
Şu tv yi hayattan çıkarma olayını bende son 1 yıldır keşfetmeye başladım... önceleri acayip bir boşluk oluyor... ben o boşluğu face ile kapatmışım meğerse... şimdi face yide kapattım... gene bir boşluk... ayy valla kızlar bi imrendim size... el işi- dikiş- örgü falan... maşallah... benim elimden bunlar hiç gelmez... bende durmadan kitap okuyorum...
İnşallah rabbim herkese ne istiyorsa hakkında hayılı ola neyse onu versin...
Bu arada Berkin Elvan'ı anmadan geçemeyeceğim... Rabbim anne babasına sabırlar versin... sen bir çocuğa sahip olmak için neler neler çek bak büyüt uykusuz kal... sonra ne idüğü belirsiz bişeye çocuğun kurban gitsin... çok zor.. İnşallah meleklerle ol güzel oğlum... geçekten çok üzgünüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?