- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.901
canlarımm merhaba:) sizleri özledimm ama ev hep kalabalık girmek istesem bile fırsat bulamıyorum..
annem, ablalarım, eşim hiç yalnız bırakmıyor.. inşallah herşey yolundadır..
canlarım test tarihim 18 Mart az kaldıı
Tebrikler.. Çok güzel haber...Allah analı babalı büyütsün inşallahIyi aksamlar arkadaslar,
Tabloda güncelleme yaptim Deti arkadasimiz, 4 Martta dogum yapmis kizimiz olmussaglikli, mutlu yasasin darisi hepimize olsun.
Geçmiş olsun....ne zaman içmeye başlıyorsun hemen mi.... Ben de ne yapacağımı bilemiyordum...soğan kürü vs de yapacak mısınIyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar kurtajimi oldum..cok sukur fazla agrimyok bundan sonrakine hazirlik icin
dr gnc nin biesteron ve arginmax destegini verdi aranizda bunlari kullanip faydasini goren var mi?
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar kurtajimi oldum..cok sukur fazla agrimyok bundan sonrakine hazirlik icin
dr gnc nin biesteron ve arginmax destegini verdi aranizda bunlari kullanip faydasini goren var mi?
canlarımm merhaba:) sizleri özledimm ama ev hep kalabalık girmek istesem bile fırsat bulamıyorum..
annem, ablalarım, eşim hiç yalnız bırakmıyor.. inşallah herşey yolundadır.. canlarım test tarihim 18 Mart az kaldıı
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar kurtajimi oldum..cok sukur fazla agrimyok bundan sonrakine hazirlik icin dr gnc nin biesteron ve arginmax destegini verdi aranizda bunlari kullanip faydasini goren var mi?
kızlar, rabbimin rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun inşallah... buralarda değilim kızlar kayınpederim rahatsız gün içerisinde de sık sık onun yanına gidip geldiğim için sizleri takip edemiyorum açıkçası. geceleri de eve anca atma gidiyoruz.. o yüzden neler olduğunu, kimin ne yaptığını tam anlamıyla bilmiyorum.. bize dua edin ne olur.. ....
Günaydın kıslar ben yarın gidicem hastaneye çünkü randevusuz çalışıyormuş ve buradan 1,5 saat mesafe uzaklıkta ben mehmet'le arabama binip gidecektim eşimin işi vardı, hem muayene hem kan vericem sonuç bekleyecem midem bulanıyor zaten tüm kokular kötü geliyor eşim sen tek başına başedemezsin bekle yarın sabah gidelim dedi hastaneyi aradık yarın öğlene kadar muayenesi varmış sabah erkenden gideceğiz bu arada ilacımı düzenli alıyorum aklı selim düşündüm biraz sonuçta ben hiç ilaç kullanmasam tedirgin olmakta haklıydım ama ben her sabah uygun dozumu alıyorum zaten bu nedenle bebişime birşey olmadığını düşünüyorum birde bir tanıdığın benim gibi yüksek çıktı o da ilaç kullanıyordu doktoru ona 5,50 nin üzerinde sıkıntı olur demiş benimki bu değerin altında o nedenle içimi ferahlattım ve pozitif düşünmeye başladım
Hemmen buz bebeği ekleyelim :)Tablo güzel olmus eline saglik yanliz, ummu arkadasta yumurta biriktirdi. Alis ve sendeki bebekten ekleyebilirsen eksiklik kalmiyor.
Sağol canım teşekkür ederim bir doktora mail atmıştım az önce cevap vermiş bu değerlerle etkilenme olasılığı düşük diye o da içimi rahatlattı
Canım çok sağol pozitifliğine bayılıyorum enerjin taaaaa buralara geliyor Allah nazardan korusun seni
Bizim tevellütte olanlara hep "seni leylekler getirdi" derlerdi. Vardır hikmeti :) Leylek yolda olsun
Esprisi bir yana şu anda nasıl bir ruh haliyle kalbin pır pır ederek beklediğini tecrübe edenlerdeniz malumun :) O pır pırlar var ya 18 Mart'ta dilerim kelebekler uçurtsun yüreğinde, yüreğinizde... Sevincin senden bize geçsin :) Olgun yetişkinler olarak sevincin en alasını yaşamaya hazırız.. Yine aynı olgun yetişkinler olarak hayırlısı ne ise o OL'sun diyecek kadar da yürekliyiz. Buradayız sen ne hissediyorsan o gün biz de onu hissedeceğiz, hazırız
Çok çok çok geçmiş olsun gullugullu... Sağlıklı ve güzel haberlerini alalım hep.. Öyle güzel gelişsin ki bundan sonra herşey yaşadıklarının hepsini silsin, süpürsün unuttursun
Herşeyin başı önce sağlık..Çok geçmiş olsun guzbahar. Sevdiklerimiz de, biz de hep sağlıklı olalım önce.. Sonra mucizelerimiz gelsin bizi bulsun.
Endişeleri kovalamakta çok beceriksiziz hepimiz :18: "Ya acaba böyle ise..." ile başlayan bir sürü soruyu bir anda, ardı ardına sorarken de buluyoruz kendimizi... Değiştiremiyoruz elimizde de değil. Yani yalnız değilsin ama yine de umarım güzel sonuçları alır boş yere endişe ettiğin için bizim yerimize de kendine kızarsın :) Sonuç ne olursa olsun bilinçli kadınlar olarak araştırıyor, öğreniyor ve gerekenleri uyguluyoruz. Keyfini doya doya süreceğin endişelerin kaybolduğu hamileliğinde her zaman sağlık, şans, neşe olsun e mi
Bensiz muhabbet haSağol canım teşekkür ederim bir doktora mail atmıştım az önce cevap vermiş bu değerlerle etkilenme olasılığı düşük diye o da içimi rahatlattı
Bensiz muhabbet ha
Evime doneyim soracagim tek tek...
Yumurtalarim ve ben iyiyiz. Dr. amcalari p.tesi alacakmis onlari. Bakalim ne zaman geri verecek...
Bensiz muhabbet ha
Evime doneyim soracagim tek tek...
Yumurtalarim ve ben iyiyiz. Dr. amcalari p.tesi alacakmis onlari. Bakalim ne zaman geri verecek...
canım bizde seni özledik yakın takipteyim seni bizleri habersiz bırakma..canım inş meleklerin sana sıkı sıkı tutnmuştur..dualarımız seninle cnım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?