Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar yarin kurtaj olucam dua bekliyorum

Allah yardımcın olsun canım, Sen kendini üzme, moralini de bozma Allah bizim için en hayırlısını biliyor. Geçenlerde tanıştığım birisi dedi ki, başıma kötü bir şey geldiğinde seviniyorum çünkü çok tecrübe ettim ne zaman bir konu ile ilgili çok kötü bir şey olsa üzülsem biliyorum ki arkasından çok daha sevineceğim hatta hayal bile edemediğim kadar güzel şeyler oluyor dedi.

İnsan bu psikoloji ile yaklaşınca olaylara, yaşadığı olumsuz olaylara üzülemiyor bile sadece yaşayacağın güzelliğin ne zaman ve ne olduğunu tahmin etmeye çalışarak heyecanlanıyosun.

Ahlaksız- sapık...

Adet olmama ile kızlık zarının ne alakası var. Böylesini dağa kaldırtıp zarına bakmak lazım

normalde kızlık zarında adet kanamasının geçebilmesi için ufak bir delik olur ama bazı kızlarda o ufak delik olmuyor.adet görmeye başlayınca da kan vajinada,rahimde ve hatta tüplerde birikmeye başlıyor.aşırı ağrı yapıyor, yapışıklıklara ve daha ağır problemlere neden oluyor.bu tür sorunu olan kızlarda tedavi için kızlık zarının tıbbi olarak yırtılması gerekiyor.doktorun günahını aldın valla

Sizin dediginiz gibi arkadasim, bazen 17, 18 yasinda hala regl olmamis kizlarin kontrollerinde, hymen zarin tamamen kapali oldugu görülünce kücük aciklik yapiliyor operasyonla.

Kizlar 2 gun once sağlık ocaginda kan vermiştim tsh 5 çıktı yüksek yani aslinda ilaçta kullaniyorum ama moralim bozuldu cuma gunu dahiliyeye gidecegim inşallah bebegim etkilenmemistir

Moralini bozma arkadasim, bazen tesadüf kontrollerde yüksek oldugu anlasiliyor, ilk 3. ayda bebegin troid bezi gelismedigi icin annede yeterli degerde olmasi lazim, en kisa zamanda endokrin doktoruna gidip ilaca baslamalisin.senin yine cok yüksek degil, eskiden cok bilincli degildik bircok anne bunun farkinda olmadan, saglikla bebeklerini dünyaya getirmistir

Haklisin aslında bende çok daha yüksek değerleri olanlar var biraz araştırdım nette aslinda ben Hipotiroidi hastası oldugum için ilaç kullaniyordum buna rağmen nasıl böyle çıkıyor anlamıyorum acaba makinalarda sorun mu vardi

Hipertroid hastasiysan hamilelikte daha sIk doktora gitmelisin. daha evvel 6 ay veya 3 ayda gidiyorsan gebelikte ayda gitmelisin. kan testiyle TSH normal degerde olup olmadigina bakilir. ilac kullaniyorsan simdi yetmiyor demekki genelde gebelikte doktor test sonucuna göre ilaci artiriyor. doktorun büyük ihtimalle arttirackatir doktor arttirsin sen dozu ayarlayamazssin cuma gününü bekle korkma bir kac günden birsey olmaz cuma gününe az kalmis zaten.

Tamam canım teşekkür ederim

Canim ben kentten ve israel beyin ekibinden cok memnunum. Bu biraz da bize bagli. Yani iyi iliski kurmak da bu duruma pozitif yon tayin ediyor bence. Kolay gelsin. Yolun aydinlik olsun

Ben de irenbeye gittigimde dilek aslan i seve
Memistim. O yuzden birdaha oraya gitmedim. Ama ege tv de birkac kez ahmet zeki isik izledim. O dr basarilidir diye dusundum ve duydum. Yine de dr birebir tanimak onemli tabii

Son düzenleme:

Canim dahiliye yerine bir endokrine gitmelisin bende Hipotiroidi hastasıyım ve hamileligim boyunca önce aylık sonra 15 günde 1 kontrole gittim

Son düzenleme:
canım teşekkürler, işlerinde kolaylıklar ve basarılar dilerim canım benim....

Bak ben de bunun böyle olabileceğini düşünmeme rağmen adamın yine de normal olmadığını söyleyeceğim tekrar.... Herşeyin uygun bir dille açıklaması olur,,, git yukarda baksınlar kızlık zarını yırtmak gerekebilir denmez,,,,, sanki Amerika'da yaşıyoruz,,, kaldı ki herşeyin çaresi var ,,,, yeter ki insanca tanı konulsun,,,,,,

Güzel demiş.... Canım geçen gün bana verdiğin desteğin için de çok teşekkür ederim.....

Harikasın,,,,,ve bana verdiğin destek te öyleydi.... Canım benim......umut ışığım....

Hepinize günaydın kızlar hayırlı günler diliyorum

Bunun böyle bir yöntemi olduğunu bilmiyorum ama söyleme tarzı kötü daha farklı bir şekilde anlatılabilir en azından kızın gözleri fal taşı gibi açılmazdı bu korku ona baya bir yeter herhalde yok adamda bir anormallik var görsen hemen anlarsın

Canim dahiliye yerine bir endokrine gitmelisin bende Hipotiroidi hastasıyım ve hamileligim boyunca önce aylık sonra 15 günde 1 kontrole gittim

Haklısın canım ama önce bir hastanede kan tahlillerimi yaptırayım öyle gideyim endokronoloji özelde var hastane değil de muayenehane yani

Kizlar yarin kurtaj olucam dua bekliyorum

Canım, çok geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun. İnşallah bundan sonra minicik bir meleğin olur

Kizlar 2 gun once sağlık ocaginda kan vermiştim tsh 5 çıktı yüksek yani aslinda ilaçta kullaniyorum ama moralim bozuldu cuma gunu dahiliyeye gidecegim inşallah bebegim etkilenmemistir

Canım ben de hipotiroid hastasıyım, 2005 de total yapıldı, 5 çok yüksek değil, doktoruna git artıracaktır ilacını.

Eline sağlık, çok güzel bir liste bu

Tebrik ederim, çoook sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…