- Konu Sahibi akideciknane
-
- #10.861
Kizlar yarin kurtaj olucam dua bekliyorum
Ahlaksız- sapık...
Adet olmama ile kızlık zarının ne alakası var. Böylesini dağa kaldırtıp zarına bakmak lazım
normalde kızlık zarında adet kanamasının geçebilmesi için ufak bir delik olur ama bazı kızlarda o ufak delik olmuyor.adet görmeye başlayınca da kan vajinada,rahimde ve hatta tüplerde birikmeye başlıyor.aşırı ağrı yapıyor, yapışıklıklara ve daha ağır problemlere neden oluyor.bu tür sorunu olan kızlarda tedavi için kızlık zarının tıbbi olarak yırtılması gerekiyor.doktorun günahını aldın valla
Kizlar 2 gun once sağlık ocaginda kan vermiştim tsh 5 çıktı yüksek yani aslinda ilaçta kullaniyorum ama moralim bozuldu cuma gunu dahiliyeye gidecegim inşallah bebegim etkilenmemistir
Moralini bozma arkadasim, bazen tesadüf kontrollerde yüksek oldugu anlasiliyor, ilk 3. ayda bebegin troid bezi gelismedigi icin annde yeterli degerde olmasi lazim, en kisa zamanda endokrin doktoruna gidip ilaca baslamalisin.senin yine cok yüksek degil, eskiden cok bilincli degildik bircok anne bunun farkinda olmadan, saglikla bebeklerini dünyaya getirmistir
Haklisin aslında bende çok daha yüksek değerleri olanlar var biraz araştırdım nette aslinda ben Hipotiroidi hastası oldugum için ilaç kullaniyordum buna rağmen nasıl böyle çıkıyor anlamıyorum acaba makinalarda sorun mu vardi
Hipertroid hastasiysan hamilelikte daha sIk doktora gitmelisin. daha evvel 6 ay veya 3 ayda gidiyorsan gebelikte ayda gitmelisin. kan testiyle TSH normal degerde olup olmadigina bakilir. ilac kullaniyorsan simdi yetmiyor demekki genelde gebelikte doktor test sonucuna göre ilaci artiriyor. doktorun büyük ihtimalle arttirackatir doktor arttirsin sen dozu ayarlayamazssin cuma gününü bekle korkma bir kac günden birsey olmaz cuma gününe az kalmis zaten.
Ben irenbeden memnun kalmadimayrica tahlil vs yi disarda yaptirmam gerekecekti dahada pahali olacakti ondan sifaya gittim.
Irenbede Funda gode muayne etti simdi o da kent e gecms ondan negatif elektrik almistim... simdi kent hast. Israel aruh u dusunuyorum
alisaliss nerdesinnnn ??? Kent ten memnun musun mini tup nasil bisey maliyeti nasil ?
Haklisin aslında bende çok daha yüksek değerleri olanlar var biraz araştırdım nette aslinda ben Hipotiroidi hastası oldugum için ilaç kullaniyordum buna rağmen nasıl böyle çıkıyor anlamıyorum acaba makinalarda sorun mu vardi
canım teşekkürler, işlerinde kolaylıklar ve basarılar dilerim canım benim....Cmas,arkadaşım çok geçmiş olsun,umarım daha iyisindiro günlere geri dönmeni,hatırlamanı istemem,ama acını paylaştığımı da demeden geçemedim (
Bu dinlenme sürende bi bakmışız doğal bir gebelik oluşur inşallah...
Selcanımmmm,bingoooo :)) Tebrikler, iki oğlandan sonra bir prenses,amaniiiinnn anne babasının abilerinin ve teyzelerinin kıymetlisi; sağlıkla gel inşallah...
Güzbahar'ım,biraz geç oldu kusura bakma,ama çok az zaman ayırabiliyorum topiğe ve geç gördüm yazdıklarını,çok geçmiş olsun arkadaşım,Allah beterinden saklasın.Kendine iyi bak...
Tedavide olan arkadaşlar,size kolaylıklar diliyorum,herşey gönlünüzde olsun,lütfen stres yapmamaya çalışın,gelsin bebişler...
Ben 6 ay aradan sonra iş hayatına atıldım ve sudan çıkmış balık gibi yeni işime alışmaya çalışıyorum,o yüzden aktif olarak aranızda olamasamda,fırsat bulunca sizi takip edeceğim,foruma her geldiğimde yeni bebek haberleriyle karşılaşmak dileğimle :))
Sizi seviyorum...
Bak ben de bunun böyle olabileceğini düşünmeme rağmen adamın yine de normal olmadığını söyleyeceğim tekrar.... Herşeyin uygun bir dille açıklaması olur,,, git yukarda baksınlar kızlık zarını yırtmak gerekebilir denmez,,,,, sanki Amerika'da yaşıyoruz,,, kaldı ki herşeyin çaresi var ,,,, yeter ki insanca tanı konulsun,,,,,,normalde kızlık zarında adet kanamasının geçebilmesi için ufak bir delik olur ama bazı kızlarda o ufak delik olmuyor.adet görmeye başlayınca da kan vajinada,rahimde ve hatta tüplerde birikmeye başlıyor.aşırı ağrı yapıyor, yapışıklıklara ve daha ağır problemlere neden oluyor.bu tür sorunu olan kızlarda tedavi için kızlık zarının tıbbi olarak yırtılması gerekiyor.doktorun günahını aldın valla
Cedruscum gecmıiş olsun,,,inşallah cuma iyi çıkar değerlerin,,,,dua edicem canım benim.....Canim dahiliye yerine bir endokrine gitmelisin bende Hipotiroidi hastasıyım ve hamileligim boyunca önce aylık sonra 15 günde 1 kontrole gittim
Güzel demiş.... Canım geçen gün bana verdiğin desteğin için de çok teşekkür ederim.....Allah yardımcın olsun canım, Sen kendini üzme, moralini de bozma Allah bizim için en hayırlısını biliyor. Geçenlerde tanıştığım birisi dedi ki, başıma kötü bir şey geldiğinde seviniyorum çünkü çok tecrübe ettim ne zaman bir konu ile ilgili çok kötü bir şey olsa üzülsem biliyorum ki arkasından çok daha sevineceğim hatta hayal bile edemediğim kadar güzel şeyler oluyor dedi.
İnsan bu psikoloji ile yaklaşınca olaylara, yaşadığı olumsuz olaylara üzülemiyor bile sadece yaşayacağın güzelliğin ne zaman ve ne olduğunu tahmin etmeye çalışarak heyecanlanıyosun.
Harikasın,,,,,ve bana verdiğin destek te öyleydi.... Canım benim......umut ışığım....BENİ DE LİSTEYE EKLERMİSİN...42 YAŞINDA 0,1 AMH İLE TEDAVİYE BAŞLADIM.YAŞA BAĞLI REZERV AZLIĞI.. İZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK DOKTORUM. 2 NEGATİF DENEME ÜÇÜNCÜDE 8 HAFTALIK DÜŞÜK DÖRDÜNCÜ DENEMEM 20 HAFTALIK HAMİLEYİM.. KIZIM OLCAK
Bunun böyle bir yöntemi olduğunu bilmiyorum ama söyleme tarzı kötü daha farklı bir şekilde anlatılabilir en azından kızın gözleri fal taşı gibi açılmazdı bu korku ona baya bir yeter herhalde yok adamda bir anormallik var görsen hemen anlarsınnormalde kızlık zarında adet kanamasının geçebilmesi için ufak bir delik olur ama bazı kızlarda o ufak delik olmuyor.adet görmeye başlayınca da kan vajinada,rahimde ve hatta tüplerde birikmeye başlıyor.aşırı ağrı yapıyor, yapışıklıklara ve daha ağır problemlere neden oluyor.bu tür sorunu olan kızlarda tedavi için kızlık zarının tıbbi olarak yırtılması gerekiyor.doktorun günahını aldın valla
Canim dahiliye yerine bir endokrine gitmelisin bende Hipotiroidi hastasıyım ve hamileligim boyunca önce aylık sonra 15 günde 1 kontrole gittim
Kizlar yarin kurtaj olucam dua bekliyorum
Kizlar 2 gun once sağlık ocaginda kan vermiştim tsh 5 çıktı yüksek yani aslinda ilaçta kullaniyorum ama moralim bozuldu cuma gunu dahiliyeye gidecegim inşallah bebegim etkilenmemistir
Birazcık renklendirip, ifade ekledim...
Kumarika'nın bilgileriyle anne ve hamile arkadaşlarımızı hemen görebilmek üzere yukarıya aldım... Onlar en güzel umut elçileri :)
Kayıp bilgi yoktur umarım :)
Sevgiler
BENİ DE LİSTEYE EKLERMİSİN...42 YAŞINDA 0,1 AMH İLE TEDAVİYE BAŞLADIM.YAŞA BAĞLI REZERV AZLIĞI.. İZMİR İRENBE AHMET ZEKİ IŞIK DOKTORUM. 2 NEGATİF DENEME ÜÇÜNCÜDE 8 HAFTALIK DÜŞÜK DÖRDÜNCÜ DENEMEM 20 HAFTALIK HAMİLEYİM.. KIZIM OLCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?