Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

amiiinn allah isteyen herkese nasip etsin canım bugün yine kontrolüm var bakalım ne durumdalar yumoşlarım çak heyecanlıyım

Umarım hayırlı sonuç alırsınız. Mozaikten memnun musunuz? Dondurma işlemi yapıyorlar mı? Sakıncası yoksa kaç TL'ye işlem yapıyorlar belirtebilir misiniz?

Aslında acımasız olan hayat değilmiş, benim bakış açımmış. Yaşadıklarım yüzünden beni teselli edecek birisini bulamadığım için kendime acımayı seçmişim. Sözle anlatırken öyle demiyordum ama temeldeki inancım öyleymiş. Kendimi daha özgür hissediyorum artık. Bebek sahibi olmak benim istemem kadar Rabbimin uygun görüp alnıma yazmış olmasına da bağlı. Ben hazır olunca bir bebekle yollarımız birleşecek. Aklımı karıştıran bir iki sıkıntıyı da atlattıktan sonra her şey yoluna girecek inşallah. Umutsuz değilim. Gerçekçi olayım derken negatife düşmüşüm farketmeden. Çok şükür çıktım. Üstümü temizleyip kaldığım yerden devam...

arkadaşlar şimdi doktorumu aradım saat 1 de gidecem yumoşlarıma bakacaklar inşallah büyümüşlerdir :) içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım yaaa :) dualarınızı esirgemeyin lütfeeen

Gönlümüz seninle bugün. Hadi git, güzel haberlerini al gel. Bugün sanırım opu tarihin belirlenecek. Bebek geliyor, büyük buluşma için son hazırlıklar bunlar...

çok teşekkür ederim .. defterime yazdım....,

celinacım biliyorum hep güzel ve iyi örnekler arıyorsun .. ben de hep öyle yapmıştım.. günlerce.... gecelerce..... malesef benim hikayem kürtajla sonuçlandı.... ve bu aralar sanırım birkaç kişi daha benim gibi olumsuz hikayeler yaşadı. inşallah sen en güzelini yaşarsın! dileğim bu! şimdi sana kendi değerlerimi vericem ama dediğim gibi sonmu güzel olmadıydı benim...

canım hakkında hayırlısı olsun Cmasım da bunları yaşadı inşallah sonu güzel olur

7,50......................... 11.GÜN
......................... 8,37..... 12.GÜN
67,26%.......... 12,54... 13.GÜN
67,26%.... ........... 14,00... 14.GÜN
122,00%....... 27,86... 15.GÜN
122,00%.............. 31,08... 16.GÜN
116,31%............. 60,26... 17.GÜN
116,31%............ 67,23... 18.GÜN
80% 108,47...19.GÜN
80% 121,01...20.GÜN
79,00% 194,17...21.GÜN
79,00% 216,60...22.GÜN
88,78% 366,56...23.GÜN
88,78% 408,89...24.GÜN
67,48% 613,93...25.GÜN
67,48% 684,80...26.GÜN
81,67% 1.115,32...27.GÜN
81,67% 1.244,11...28.GÜN
54,56% 1.723,83...29.GÜN...kese 5,4 mm
54,56% 1.923,00...30.GÜN
49,63% 2.579,37...31.gün
49,63% 2.877,43...32.gün
33.gün .....kese 8,3 mm
34
35
36
37
38
39
40
32. günden sonra test yaptırmadım ve 40. gün kürtaj oldum...

Artış oranlarını 2 günde bire göre hesaplamıştım.. bazı günler cumadan sonra pazartesi test yaptırdığım için her iki günde bir olmadı 3. güne sarkmıştı..

bu yüzden ben de önceki günleri referans alarak test yaptırmadığım günlerin değerini önceki artış oranına göre -olması hesaplamıştım ki ... sonuç olarak bu tablo çıktı ortaya...

Son düzenleme:
arkadaşlarr merhabaa
hepinizin yazılarını tek tek okudum ama 32 tane özel mesaj gelmiş diğer topiclerde dahil o yüzden tek bi mesaj yazayımda minişler yorulmasın..
evde dinleniyorum.. transfer yapıldı... aklım sizlerde.. internetden biraz çok sıkılmadıkca uzak dursam diyorum gerçi öncekilerdede uzak durdum fark etmedi..
dinlenip tv izliyorum okadar yürüyüş yapıyorum hep aynı herşey...
17.05.2014 cumartesi test tarihim..
çok öpüyorumm hepinizi..

İnşallah bu sefer güzel haberler alırsın.Allah yardımcın olsun..

Hayırlı olsun arkadaşım. Sen artık uzmanı oldun bu kısmın. Bir de hamile kal da acemilik çek artık

Hatırladığım kadarıyla arada ilaçlarını bırakıp sonra tekrar başlamıştın. Benzer bir tabloyla karşılaşmak seni bizden daha çok etkiliyordur eminim. O zaman endişelerini anlayamamıştım. İnşallah kimse bir daha öyle bir tecrübe yaşamaz...

Canım inşallah bu kez güzel haber vereceksin bizlere bol bol dua et özellikle Haz. Zekeriya'nın duasını oku Rabbiyessir velatuassir .......................... çek (devamına netden bak) dualarım seninle inşallah

Yaşadığım tecrübe sonucu ve doktorun aktardığına göre gebelik kesesi görüldükten sonra Beta Hgc'nin çok bir anlamı olmuyormuş, kesenin şekli ve gelişmesi önemli imiş. Anormal görüntü sergileyen kese düşük belirtisiymiş. Gebelik gerçekleşse bile yumurtalıkta kist varsa rahimi baskılayarak embryonun gelişmesini de önlüyormuş. Buralarda (Antakya) bir dua varmış "önce salih sonra salim'ler den nasip eyle" diye, herkese iyi dileklerimi gönderiyorum.

canım minişlere iyi bak güzel şeyler konuş onlarla canım..Allahım recep ayının hürmetine minişlerine can kan versin sıkı sıkı bağlansınlar annesine...sıkıldığında arada yaz canım...

Canımbenım paylastığın için cok sağol dr dan geldim yarına son kez beta ıstedı değer katlamışşa ki zor görünüomuş ilaçlara dewam yok katlamamıssa ilaçları kesecek inşallah dış gebelik değildir dedi alttan baktı icerde kanama fılan yok dedı kulaklarım ugulduo bişiler dedi ha bi de ilk tüp denememdede bu olmustu eger yarın ilacları kesersek ucuncu denemeden önce histereskopi yapalım dedi durum bu....ben ist dayım sakıncası yoksa sız nerde tedavı goruyorsunuz hanı durumlar benzer dıye sordum

Cmas1 sıze yazmıstım ama beceremmisim mazur gorun bu arada nezdınızde bılgısını tecrubesını paylaşan herkese cok teşekkür ederım

Canımmm, sen güzel güzel dinlen bebişlere iyi bak, iyi olduğunu bilelim yeter :) 17 Mayıs ı merakla bekliyoruz o halde. Allahım inşallah bu defa mutluluktan havalara uçurur

Canım benim, giremedim dün ama takip ettim, bugünü bekliyordum merakla, doktora gitmişsin ama bugün test yaptırdın mı bilemedim. Sonuç kaç çıktı?

Her nasıl olursa hayırlısı olsun canım, dua ediyorum :26:

Pozıtıf haberlerle gelirsin inşallhhh iyi dinlenmelerrr bebişlere söylee sıkıntutunsun annelerıne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…