- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.721
Tatil bitti, kaldığımız yerden devam...
İstanbul hiç bu kadar kasvetli gelmemişti bana. Çok ama çok sayfa birikmiş, umarım hepsi güzel gelişmelerdir...
Son sayfada gördüm ki Ensu'nun tedavi süper geçmiş, yumurtaları toplanmış üstüne transfer bile olmuş, tedavisi yeni başlıyordu ben gittiğimde... Çok ama çoooook mutlu oldum...Bölüm bölüm bölünen embriyoları sımsıkı tutunsun... 9. aya kadar da hiç bırakmasın.
Tatsız gelişmeleri yaşamak istemiyoruz ama zaman zaman karşımızda oluyor...
Umarım olmamıştır, olmuşsa da üstesinden gelebilmek için güç ve şans diliyorum.
Yeni tedaviye başlayanların kıpır kıpır heyecanlarının daim olmasını ve mutlu sonlanmasını yine yeniden en içten diliyorum.
Hamilelik keyfi sürenlerin annelik keyfine kadar yüzlerindeki gülüşleri çok olsun diliyorum.
Anne olmuş çıtır arkadaşlarımın kollarında büyüyen bebekleriyle sağlıklı ve mutlu günlerinin devamını diliyorum.
Hepinize gönülden merhaba, yeni gelenlere ekstradan hoşgeldiniz diyorum...
Bana gelince malum dondurulmuş transferimi ertelemiştik... Ekstrem bir şey olmazsa takip eden günlerde ya tutarsa'ya başlayacağım. Dayanamayıp tatilde yüzdüm ve güneşlendim daha zinde olacağım inşallah... Tek sorun tüp patlamış gibi bronzlaştım doktorum beni tanımayacak
Sevgiler
Hoşgeldin canım
Bomba gibisin maşallah, tatil çok iyi gelmiş sana :) Tüp patlamış gibi benzetmene de bayıldım :)
İnşallah herşey güzel olacak ve önümüzdeki günlerde de senin için gün sayıp sevineceğiz
Öpüyorum çokkk
Kızlarrr test sonucum 238 cıktı dr um beğenmedi ikiye katlamadı dedi anlayacağınız beni mahvetti bıraktı yarın gel bi bakalım dedi durum bu arkadaşlar referans olsun diye değerlerimi yazıyorum 3.gün embriyosu transferi
11.gün : 14
13.gün : 27.2
15.gün :43
21.gün :237.5
İstanbul hiç bu kadar kasvetli gelmemişti bana. Çok ama çok sayfa birikmiş, umarım hepsi güzel gelişmelerdir...
Son sayfada gördüm ki Ensu'nun tedavi süper geçmiş, yumurtaları toplanmış üstüne transfer bile olmuş, tedavisi yeni başlıyordu ben gittiğimde... Çok ama çoooook mutlu oldum...Bölüm bölüm bölünen embriyoları sımsıkı tutunsun... 9. aya kadar da hiç bırakmasın.
Yeni tedaviye başlayanların kıpır kıpır heyecanlarının daim olmasını ve mutlu sonlanmasını yine yeniden en içten diliyorum.
Hamilelik keyfi sürenlerin annelik keyfine kadar yüzlerindeki gülüşleri çok olsun diliyorum.
Anne olmuş çıtır arkadaşlarımın kollarında büyüyen bebekleriyle sağlıklı ve mutlu günlerinin devamını diliyorum.
Bana gelince malum dondurulmuş transferimi ertelemiştik... Ekstrem bir şey olmazsa takip eden günlerde ya tutarsa'ya başlayacağım. Dayanamayıp tatilde yüzdüm ve güneşlendim daha zinde olacağım inşallah... Tek sorun tüp patlamış gibi bronzlaştım beni tanımayacak
SevgiM
Bu ne yaw, burası Muş' tur, giden geç geliyor. Aha bi kaçak daha geldi.
Tatilinin iyi geçmesine sevindim. Haydi gir sıraya. Bu yaz topikte hamile kalmayan olmasın. (Amin)
HoşbuldummmTatilin kötüsü olmuyor :) Onca yoğun iş temposundan sonra ekstra iyi geldi...
Hepimizin ortak dileği gerçek olsun, toptan sevinelim
Çok sevgiler
celina1 umarım değerlerin hızla ilerler. Endişelenmekte haklısın hepimiz bu sürecin farklı evrelerinde endişelenmeye hazırız, elimizde değil. Ama yeni sonuçları almadan hemen olumsuzu düşünmemeye çalışmalı... Burada değerleri ilerlemeyenler olduğu gibi bir anda yükselip kat be kat ilerleyen o kadar çok örnek var ki...
Ayrıca yazdığın değerlere göre ümitsiz görünmüyor bana göre. Genel kanı 2 günde 1 x2 değer diye.. Ancak en alt sınırın %60 artış olduğu da bilinir... Bu durumda 21. gün değerinin 275-344 arasında olacağı düşünülürse 238 çok düşük değil...
Hayırlısı ne ise o olacak... Boşuna sevinmek kadar boşu boşuna üzülmek de kötü...
Şansın bol olsun...Kat be kat artsın değerlerin, bebeğin sana tutunsun...
Sevgiler
hayırlı olsun canım cuma gidince inşallah güzel haberler al!
zanorkcum galiba senin fikrin daha güzel! psikologlogla ne der acaba? hangi yaklaşım doğrudur..haa son tüp deneme kararını anladım zaten.. ben de evlatlık alın ama tüp denemelerin yine olsun dedim..yani bu tüpte de bebişin olsun sonra yine tüp yapın arada doğal olsun !!! amaaannnn olsun işte bol bol olsun! hepimizin olsun!!
Kızlarrr test sonucum 238 cıktı dr um beğenmedi ikiye katlamadı dedi anlayacağınız beni mahvetti bıraktı yarın gel bi bakalım dedi durum bu arkadaşlar referans olsun diye değerlerimi yazıyorum 3.gün embriyosu transferi
Uğraşma buldum aradığımı...
Hay allah razı olsun yaaaa niye böyle dedi anlamadım bir de cok enteresan diyip durdu kulagımda cınlayıp duruyo dedikleri başka bir dr tanıdığımız vardı onu aradım o da senin gbi düşünüyor canım herkeste ikiye katlayacak diye bir şart yok dedi %66 ve üzeri artış iyidir dedi valla içime su serptin be arkadaşım birazda olsa çünkü ben tamamen karalar bağlamştım gerisi Allaha kalmış artık
Uğraşma buldum aradığımı...
Hay allah razı olsun yaaaa niye böyle dedi anlamadım bir de cok enteresan diyip durdu kulagımda cınlayıp duruyo dedikleri başka bir dr tanıdığımız vardı onu aradım o da senin gbi düşünüyor canım herkeste ikiye katlayacak diye bir şart yok dedi %66 ve üzeri artış iyidir dedi valla içime su serptin be arkadaşım birazda olsa çünkü ben tamamen karalar bağlamştım gerisi Allaha kalmış artık
Bir kere deneme yaptım henüz. Ama kendim için o kadar çok karıştırmıştım ki her şeyi. Alet edevat olsa kendim yapacağım
Şaka bir yana, doktorlar riskli durumlarda hastayı kaçırmamak için aynı dümene başvuruyor. Burada yumurta takibi yaptırmak istediğim doktor amh sonucumu telefonda söyledi, anlaşmalı olduğu merkezin bu konuda seçici olduğunu, kabul etmeyebileceğini belirtti (başarıları düşermiş) sonra da ilk adetinle gel, bir bakalım dedi. Tabi dedim gelirim.
Bu hileye fesat karıştırmak biraz. Neyse. Mevlam bilir en güzelini. Sen gönlünü ferah tut. Rabbim sana bu kadarını nasip etmiş, inşallah gerisi de gelecek. Sen kendine ve bebeğine inan, Allah' a güven. Doktorlar, işlemler ilaçlar hep bahane...
Hayırlısıyla çok güzel yumurtalar olsun, gelişsin canım sonra da bebiş olsun kucağın dolsun
Ensu' nun Mart tedavisinde de ben bir hafta gerisinden gidiyordum. O gelmez bir süre. Gelse de fazla kalmaz. Özletir. Hayırlı haberle gelsin de çok özleyelim biz onu...
94 ten beri ne sebebi bulunabildi, ne kaynağı. Gitmediğim doktor, hastane, üni. kalmadı desem yeri. Adapazarı, İstanbul, Denizli, Edirne... Kanla taşındığı için bölgeyi temizleseler de ilaçları bıraktıktan 15- 20 gün bilemedin bir ay sonra tekrarlıyor.Allah büyük. Bir mucize verecekse her şey vesile.
Canım doktorun ne dedi.Bazen büyümesi zaman alabiliyor bu çok normal hiç kafana takma.
Önemli olan kaliteli yumurta olması.
Zaten ihtiyacımız olan bir tane:)))))
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inş..
ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNN AMİNNNN:)))
Sevgilerimle,
Bir kere deneme yaptım henüz. Ama kendim için o kadar çok karıştırmıştım ki her şeyi. Alet edevat olsa kendim yapacağım
Şaka bir yana, doktorlar riskli durumlarda hastayı kaçırmamak için aynı dümene başvuruyor. Burada yumurta takibi yaptırmak istediğim doktor amh sonucumu telefonda söyledi, anlaşmalı olduğu merkezin bu konuda seçici olduğunu, kabul etmeyebileceğini belirtti (başarıları düşermiş) sonra da ilk adetinle gel, bir bakalım dedi. Tabi dedim gelirim.
Bu hileye fesat karıştırmak biraz. Neyse. Mevlam bilir en güzelini. Sen gönlünü ferah tut. Rabbim sana bu kadarını nasip etmiş, inşallah gerisi de gelecek. Sen kendine ve bebeğine inan, Allah' a güven. Doktorlar, işlemler ilaçlar hep bahane...
Arkadaşım amh ı takma kafana Rabbim ol derse olur gönlünü ferah tut biliyorum söylemesi kolay umarım hersey yoluna gırer dr ların hangısıne guvenecegımı sasırdım daha once cok unlu bir prof ta aşılama yaptrdım basıma neler geldı ınanamazsın hikeye ffesat karıstrma duzenbazlık harcanıyoruz bu umut tacırlerının elınde ben de cok arastırıyorum eger bu sonucum negatıfe donerse 3. Deneme için kendıme yapılacaklar lıstesı olustrdum bıle :) Allahım hakkımızda hayırlısını yazsın tatlım günün mucizelerle güzelliklerle dolu geçsın 12 de dr dayım bakalım ne dıcek niye cagırmıs
Bana gelince malum dondurulmuş transferimi ertelemiştik... Ekstrem bir şey olmazsa takip eden günlerde ya tutarsa'ya başlayacağım. Dayanamayıp tatilde yüzdüm ve güneşlendim daha zinde olacağım inşallah... Tek sorun tüp patlamış gibi bronzlaştım doktorum beni tanımayacak
Sevgiler
arkadaşlar şimdi doktorumu aradım saat 1 de gidecem yumoşlarıma bakacaklar inşallah büyümüşlerdir :) içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım yaaa :) dualarınızı esirgemeyin lütfeeen
arkadaşlar şimdi doktorumu aradım saat 1 de gidecem yumoşlarıma bakacaklar inşallah büyümüşlerdir :) içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım yaaa :) dualarınızı esirgemeyin lütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?