Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hoşgeldin canım

Bomba gibisin maşallah, tatil çok iyi gelmiş sana :) Tüp patlamış gibi benzetmene de bayıldım :)

İnşallah herşey güzel olacak ve önümüzdeki günlerde de senin için gün sayıp sevineceğiz

Öpüyorum çokkk

Kızlarrr test sonucum 238 cıktı dr um beğenmedi ikiye katlamadı dedi anlayacağınız beni mahvetti bıraktı yarın gel bi bakalım dedi durum bu arkadaşlar referans olsun diye değerlerimi yazıyorum 3.gün embriyosu transferi
11.gün : 14
13.gün : 27.2
15.gün :43
21.gün :237.5

Hoşbuldummm Tatilin kötüsü olmuyor :) Onca yoğun iş temposundan sonra ekstra iyi geldi...
Hepimizin ortak dileği gerçek olsun, toptan sevinelim
Çok sevgiler

celina1 umarım değerlerin hızla ilerler. Endişelenmekte haklısın hepimiz bu sürecin farklı evrelerinde endişelenmeye hazırız, elimizde değil. Ama yeni sonuçları almadan hemen olumsuzu düşünmemeye çalışmalı... Burada değerleri ilerlemeyenler olduğu gibi bir anda yükselip kat be kat ilerleyen o kadar çok örnek var ki...

Ayrıca yazdığın değerlere göre ümitsiz görünmüyor bana göre. Genel kanı 2 günde 1 x2 değer diye.. Ancak en alt sınırın %60 artış olduğu da bilinir... Bu durumda 21. gün değerinin 275-344 arasında olacağı düşünülürse 238 çok düşük değil...

Hayırlısı ne ise o olacak... Boşuna sevinmek kadar boşu boşuna üzülmek de kötü...
Şansın bol olsun... Kat be kat artsın değerlerin, bebeğin sana tutunsun...

Sevgiler

Canım arkadaşım msjın için çok teşekkürler umarım değerler artar sağlıklı olur belki toparlar pozitif pozitif pozitifff olalım hepimiz...endişe arkadaş oldu bize ama yoldan çıkarmasına izin vermeyeceğiz dediğn gbi hayırlısı neyse o olacak desteklerınız için sonsuz teşekkürlerrrrr

Psikologlar da farklı düşünüyor aslında. Kesin bir şey yok. Ama kimin ne zaman ne yumurtlayacağını düşünmektense en baştan söylemek en iyisi. Desteğini, emeğini esirgemez, sevgiye şart koşmazsan, çocuklar daha kolay atlatıyor böyle şeyleri. Söylememek risk almak bana göre. Neyse, bunlar için henüz erken...

Doktoruna söyle haltetmesin. Gayet güzel sonuçların. İkiye katlamayacak zaten. tahlil.com sitesine gir, A' dan Z' ye tahliller başlığında beta HCG analizlerine bak. Yazının tamamını okumanı tavsiye ederim. Link veremiyorum ya buradan. Ancak tarif edebiliyorum. Bozma moralini. Bir daha kafayı sıyırırsam seri doktor katili olacağım. Duygusuzlaştılar iyice...

Uğraşma buldum aradığımı...

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Beta HCG sonucu değerlendirmesinde bir diğer kriter ise yumurtlamadan sonra geçen süre gün, en düşük,en yüksek ve ortalama Beta HCG değerleridir.
Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

canım malesef hayat bazen çok acımasız davranıyor bize ama unutmayalımki hiç beklenmedik hayalini bile kuramadığın güzellikler de çıkıyor önümüze yani alınyazımızda ne varsa yaşanacak allah sağlığımızdan düşürmesin yeter sonuçta herşey olacağına varır ama asla ve asla umutlarını yitirme bu çok önemli

amiiinn allah isteyen herkese nasip etsin canım bugün yine kontrolüm var bakalım ne durumdalar yumoşlarım çak heyecanlıyım

canım herkesi hatırlayıp yazmışsın sende hoşgeldin allah sana yüreğin kadar güzel bebişler nasip etsin inşallah belkide bu sefer bebişlerin bizide tatile götür diye sımsıkı tutunurlar sana hiç bırakmasınlar bu tedavinde çoooook başarılar diliyorum sevgiyle kal

arkadaşlar şimdi doktorumu aradım saat 1 de gidecem yumoşlarıma bakacaklar inşallah büyümüşlerdir :) içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım yaaa :) dualarınızı esirgemeyin lütfeeen

Merhaba Arkadaşım,
Sizi çok araştırmacı gazeteci bir edada gördüm
Şu yapılacaklar listesini bizimle paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Bu arada ben arada kaçırdım takıp edemedim kaçıncı denemen ve amh ve fsh'ın kactı? Çocugun var mı? Çok sordum biliyorum fakat yaş kaçtı ?

Arkadaşım amh ı takma kafana Rabbim ol derse olur gönlünü ferah tut biliyorum söylemesi kolay umarım hersey yoluna gırer dr ların hangısıne guvenecegımı sasırdım daha once cok unlu bir prof ta aşılama yaptrdım basıma neler geldı ınanamazsın hikeye ffesat karıstrma duzenbazlık harcanıyoruz bu umut tacırlerının elınde ben de cok arastırıyorum eger bu sonucum negatıfe donerse 3. Deneme için kendıme yapılacaklar lıstesı olustrdum bıle :) Allahım hakkımızda hayırlısını yazsın tatlım günün mucizelerle güzelliklerle dolu geçsın 12 de dr dayım bakalım ne dıcek niye cagırmıs [/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…