- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.701
Slm ark. Geçen Çarşamba ikizlerm doğdu sezeryanla. 31. Haftalıktı. Küvezdeler.
Çekicem tabi hadi artık çok beklettin bizi bebiş çalışmaları başlasın artık yaşasın tüp çocuklarımız[
kız dur ne saçımı çekiyosun!!! taktın peşine beni de bakalım hayırlısı!!
Aminnnn az sonra yola koyulacagız öğleden sonra inşalllahhh güzel haberlerle geri gelecegimmm
Çok güzel bir duygu .Allah analı babalı büyütsün canım...
Hayırlı uğurlu olsunnn...
Darısı bizlerin başına inş...:)))
Sevgiler,
ama iltihap tedavisi bittiğinde başarı şansın yükselir ve henüz 41 yaş bence pes etme yoluna devam et mutlaka tutturursun imşallah benim yaşım 45 sana göre çok düşük şansım var ama bir umut işte
ensu canım nerdesin ya seni çok merak ettim inşallah transferin iyi geçmiştir bebişlerine sıkı tutun peşinden ben geliyorum çok heyecanlıyım
Çmas hayırlı olsun tedavin. Bende tekrar başladım Erbil beyle. Cuma kontrolüm var. Inşallah ikimizde bu sefer pozitif sonuç alırız.. Tüm bebek isteyen arkadaşlarında inşallah ikiz üçüz bebeklerimiz olur..ensuececim transferin mi var bugün hayırlı uğurlu olsun inşallaH! Çok sevindim... inşallah canım bu sefer olacak!!!! amin!!!!
Canım benim, kısmetse aşar gelir her engeli, bu defa olacak Allahın izniyleYeni bir doktor, yeni bir tedavi, insan okudukça bilinçleniyor, herşey güzel olacak enerjik ve tatlı kadın
Teşekkür ederim. Utandırma ama beni
canım evet hepimiz birbirimizi biliyoruz artık! ben de tek tek herkesi anmak adınızı yazmak istedim olmadı.. gönlümüz bir ya! şimdi okudum canım son kez diye tekrar karar almışsınız ama sonra belki evlatlık olabilir demişsiniz.. Canım benim ne güzel bir bebeğe güzel bir hayat vereceksiniz1 Evlatlık alanları cani gönülden kutluyorum, Çok yüce bir davranış! Ama bu arada canım ne olur son mon deme! hayırlısı belki olur bu sefer ama son deme! belki sonra da olur, ondan sonra da olur... yani 3 dört tane çocuğun olsun inşallah!
Son kez tüp bebek diye karar aldık. Yoksa doğal denemeye devam
Evlatlık konusu evlenmeden önce de konuştuğumuz bir konuydu. İkimiz de olumlu bakıyoruz. Tek sıkıntı, gerçeği söylemeli mi, söylememeli mi? Ben en baştan gerçeği bilmesinden yanayım. Böylece kabullenmesi de, atlatması da kolay olur. Eşim de söylersek yanlış etkileriz belki diyor. Anlaşamıyoruz. O yüzden bugüne kadar hayata geçirmedik. Bir de kendi bebeğimizi ümit ettik hep. Bakalım zaman ne gösterecek. Burada da yaş konusu çıkıyor karşımıza, yeni doğmuş alamıyoruz. 2 yaş civarı olacak. Biz başvurup sonuç alana kadar 3-4 olur. Neyse daha o aşamalara gelmedik. Gelince göreceğiz...
şuanda yumurta takibi yapılıyor dün gittim yumurtalar yavaş büyüyor yarın tekrar konrolüm var bakacaz artık
Çok tatlısın ki :) Çok matraksın, seninle tanışmak keyifli olur :)
Kimbilir kızlar bir gün belki hepimiz bu topiğin anneleri ve çocukları olarak buluşuruz yıllar sonra :) Düşüncesi bile çok güzeeeeel
hayırlı olsun canım cuma gidince inşallah güzel haberler al!Çmas hayırlı olsun tedavin. Bende tekrar başladım Erbil beyle. Cuma kontrolüm var. Inşallah ikimizde bu sefer pozitif sonuç alırız.. Tüm bebek isteyen arkadaşlarında inşallah ikiz üçüz bebeklerimiz olur..
zanorkcum galiba senin fikrin daha güzel! psikologlogla ne der acaba? hangi yaklaşım doğrudur..haa son tüp deneme kararını anladım zaten.. ben de evlatlık alın ama tüp denemelerin yine olsun dedim..yani bu tüpte de bebişin olsun sonra yine tüp yapın arada doğal olsun !!! amaaannnn olsun işte bol bol olsun! hepimizin olsun!![
Son kez tüp bebek diye karar aldık. Yoksa doğal denemeye devam
Evlatlık konusu evlenmeden önce de konuştuğumuz bir konuydu. İkimiz de olumlu bakıyoruz. Tek sıkıntı, gerçeği söylemeli mi, söylememeli mi? Ben en baştan gerçeği bilmesinden yanayım. Böylece kabullenmesi de, atlatması da kolay olur. Eşim de söylersek yanlış etkileriz belki diyor. Anlaşamıyoruz. O yüzden bugüne kadar hayata geçirmedik. Bir de kendi bebeğimizi ümit ettik hep. Bakalım zaman ne gösterecek. Burada da yaş konusu çıkıyor karşımıza, yeni doğmuş alamıyoruz. 2 yaş civarı olacak. Biz başvurup sonuç alana kadar 3-4 olur. Neyse daha o aşamalara gelmedik. Gelince göreceğiz...
hayırlı olsun canım cuma gidince inşallah güzel haberler al!
zanorkcum galiba senin fikrin daha güzel! psikologlogla ne der acaba? hangi yaklaşım doğrudur..haa son tüp deneme kararını anladım zaten.. ben de evlatlık alın ama tüp denemelerin yine olsun dedim..yani bu tüpte de bebişin olsun sonra yine tüp yapın arada doğal olsun !!! amaaannnn olsun işte bol bol olsun! hepimizin olsun!!
selam arkadaş nasılsın bende dün ilk kontrolümü yaptırdım yarın tekrar gidecem hayırlısıyla
bugün buralarda epey vakit geçirdim.. bi topik açmış biri 'o evli-ben evlenmek üzereyim ' diye çok komik yorumlar vardı!! biraz kafa dağıtmaca oldu! (uydurma konu da olabilir)cmas1 kaçak! hoşgeldin
Enerji depolanmış, zinde ve güç dolu geldin değil mi :) Umarım keyifler yerindedir...
Her şey çok güzel olsun...
"Her şey güzel olacak" diyordu bebekistiyoruzbiz... Eski sayfalara bakamadım son durum nedir? Transferi olacaktı, haber var mı? Olumlu olumsuz her haberini paylaşmak isterim.
canım evet hepimiz birbirimizi biliyoruz artık! ben de tek tek herkesi anmak adınızı yazmak istedim olmadı.. gönlümüz bir ya! şimdi okudum canım son kez diye tekrar karar almışsınız ama sonra belki evlatlık olabilir demişsiniz.. Canım benim ne güzel bir bebeğe güzel bir hayat vereceksiniz1 Evlatlık alanları cani gönülden kutluyorum, Çok yüce bir davranış! Ama bu arada canım ne olur son mon deme! hayırlısı belki olur bu sefer ama son deme! belki sonra da olur, ondan sonra da olur... yani 3 dört tane çocuğun olsun inşallah!
tutkucum sağol canım.. sen de çok araştırmacısın ben senden çok şey öğrendim burda Allah razı olsun! canım evet yaştan dolayı bunu dedi.. yani sanırım rahimle ilgili ya da tutunma ile ilgili herşey yolunda önceki gebeliklerimden dolayı... şimdi sıra sanırım sağlam yumurtayı bulmada! tutkucum dün yaptığın araştırmalardan biraz bahseder misin? yeni birşeyler var mı? yoksa da hafıza tazeliyelim..bizi okuyan herkese bilgi olsun hem!
Sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?