Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

[

kız dur ne saçımı çekiyosun!!! taktın peşine beni de bakalım hayırlısı!!
Çekicem tabi hadi artık çok beklettin bizi bebiş çalışmaları başlasın artık yaşasın tüp çocuklarımız

Aminnnn az sonra yola koyulacagız öğleden sonra inşalllahhh güzel haberlerle geri gelecegimmm

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım değerin kat kat artsın inşallah

94 ten beri ne sebebi bulunabildi, ne kaynağı. Gitmediğim doktor, hastane, üni. kalmadı desem yeri. Adapazarı, İstanbul, Denizli, Edirne... Kanla taşındığı için bölgeyi temizleseler de ilaçları bıraktıktan 15- 20 gün bilemedin bir ay sonra tekrarlıyor.Allah büyük. Bir mucize verecekse her şey vesile.

ensu canım nerdesin ya seni çok merak ettim inşallah transferin iyi geçmiştir bebişlerine sıkı tutun peşinden ben geliyorum çok heyecanlıyım

Ensu' nun Mart tedavisinde de ben bir hafta gerisinden gidiyordum. O gelmez bir süre. Gelse de fazla kalmaz. Özletir. Hayırlı haberle gelsin de çok özleyelim biz onu...

ensuececim transferin mi var bugün hayırlı uğurlu olsun inşallaH! Çok sevindim... inşallah canım bu sefer olacak!!!! amin!!!!
Çmas hayırlı olsun tedavin. Bende tekrar başladım Erbil beyle. Cuma kontrolüm var. Inşallah ikimizde bu sefer pozitif sonuç alırız.. Tüm bebek isteyen arkadaşlarında inşallah ikiz üçüz bebeklerimiz olur..

Kızlar, bu meraklı arkadaşınızın aksiyonu var :)

Bu topic i açan akideciknane nerelerde? Bebişi oldu mu? Ne güzel onun sayesinde buluştuk burada dedim, dua ettim ona da, bilgisi olan var mı ki :44:

hayırlı olsun canım cuma gidince inşallah güzel haberler al!
zanorkcum galiba senin fikrin daha güzel! psikologlogla ne der acaba? hangi yaklaşım doğrudur..haa son tüp deneme kararını anladım zaten.. ben de evlatlık alın ama tüp denemelerin yine olsun dedim..yani bu tüpte de bebişin olsun sonra yine tüp yapın arada doğal olsun !!! amaaannnn olsun işte bol bol olsun! hepimizin olsun!!

Tatil bitti, kaldığımız yerden devam...
İstanbul hiç bu kadar kasvetli gelmemişti bana. Çok ama çok sayfa birikmiş, umarım hepsi güzel gelişmelerdir...

Son sayfada gördüm ki Ensu'nun tedavi süper geçmiş, yumurtaları toplanmış üstüne transfer bile olmuş, tedavisi yeni başlıyordu ben gittiğimde... Çok ama çoooook mutlu oldum... Bölüm bölüm bölünen embriyoları sımsıkı tutunsun... 9. aya kadar da hiç bırakmasın.

Tatsız gelişmeleri yaşamak istemiyoruz ama zaman zaman karşımızda oluyor...
Umarım olmamıştır, olmuşsa da üstesinden gelebilmek için güç ve şans diliyorum.
Yeni tedaviye başlayanların kıpır kıpır heyecanlarının daim olmasını ve mutlu sonlanmasını yine yeniden en içten diliyorum.
Hamilelik keyfi sürenlerin annelik keyfine kadar yüzlerindeki gülüşleri çok olsun diliyorum.
Anne olmuş çıtır arkadaşlarımın kollarında büyüyen bebekleriyle sağlıklı ve mutlu günlerinin devamını diliyorum.

Hepinize gönülden merhaba, yeni gelenlere ekstradan hoşgeldiniz diyorum...

Bana gelince malum dondurulmuş transferimi ertelemiştik... Ekstrem bir şey olmazsa takip eden günlerde ya tutarsa'ya başlayacağım. Dayanamayıp tatilde yüzdüm ve güneşlendim daha zinde olacağım inşallah... Tek sorun tüp patlamış gibi bronzlaştım doktorum beni tanımayacak

Sevgiler

cmas1 kaçak! hoşgeldin
Enerji depolanmış, zinde ve güç dolu geldin değil mi :) Umarım keyifler yerindedir...
Her şey çok güzel olsun...

"Her şey güzel olacak" diyordu bebekistiyoruzbiz... Eski sayfalara bakamadım son durum nedir? Transferi olacaktı, haber var mı? Olumlu olumsuz her haberini paylaşmak isterim.

selam arkadaş nasılsın bende dün ilk kontrolümü yaptırdım yarın tekrar gidecem hayırlısıyla

Canım doktorun ne dedi.Bazen büyümesi zaman alabiliyor bu çok normal hiç kafana takma.
Önemli olan kaliteli yumurta olması.
Zaten ihtiyacımız olan bir tane:)))))

Allah emeklerini boşa çıkarmasın inş..

ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİNNNN AMİNNNN:)))

Sevgilerimle,

bugün buralarda epey vakit geçirdim.. bi topik açmış biri 'o evli-ben evlenmek üzereyim ' diye çok komik yorumlar vardı!! biraz kafa dağıtmaca oldu! (uydurma konu da olabilir)

Canım Merhaba,

Öncelikle çok teşekkür ederim.Allah sendende razı olsun.Tedavinde Allah yardımcın olsun.İnş bu sefer sevinli haberi alırız:)

Benimde 2 negatif tüp bebekten sonra merkezdeki diğer doktorun önerisi karyotip yaptıralım oldu.
İlk denememi Ankara'da Prof.Recai bey de yaptırmıştım ve o zaman PGT de yaptırmıştım ama tutunmamıştı.

Aslında bir kızımın olması bu tahlile gerek olmadığını gösteriyor bana göre.Bugüne kadar hiç bir doktor gerekli dememişti zaten.
İsteme gerekçesi de ileri yaşmış((

Araştırdım: Üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyormuş.Erkekte Y delesyonuna ve trombofiliye bakılıyormuş.
kadında da trombofili fmf beta telaşemi hcv hbv bakılıyormuş.

Özelde yaptırmak istersen de 190 TL - 250 TL arası fiyatlar var.
Sonuç için ortalama 1 ay bekliyormuşuz.

Benim için gerekli olmadığı düşüncesindeyim ben halen. ( En azından şimdilik:)

O kadar çok şeye para harcadık ki buna da verip içimizi rahatlatmak lazım:)

Ben öncelikle dondurulmuşları transfer ettirmeyi düşündüğüm için şimdilik erteledim.

Eğer olmazsa Ege Üniversitesinde dosya açtırdım. Eylülde falan orda denemeden önce yaptırabilirim ( inşallah gerek kalmaz da:))))))

Öpüyorum.Sevgilerimle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…