- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #12.881
Canım verdiğin bilgilerden kutluk beye mail attım ve burada Dr Erhan Çankat ile koordineli çalışıyor galiba .istanbul Fulya'da cankat klinik te imiş.randevu alıp görüşücem bakalım ne diyecek .inşallah ihtiyacımız olan güzel haberlerle dönerim.sevgiler
Bu yeni bir çalışma. İnsanlarda deneme yapıldı mı bilmiyorum. Ama açıkçası haberi okuyunca bütün ümitsizliğim gitti. Rahatladım. Demek ki bazı kadınların uzun süre adet görmesi, yumurtlayabilmesi, ya da benim şimdiden menapoza 5 kalayı yaşamam dış etkilere bağlıymış dedim. Giderilebilir sorunmuş
Selam arkadaşım,
Benim doktorum da Güvenç Bey,memnunum.Son denemede bahçeci deydim,2 ay yumurta toplayıp sonra transfer yapıldı cnm.
Kaç yaşındasın durumun nedir,paylaşır mısın ,ortak noktalar vardır muhakkak.
Merhaba kızlar,
Gün boyu toplantılarım vardı iştimaya gelemedim 😜 hepiniz iyi misiniz?
Celina1 cim nasılsın canım, son durum ne? Bugün tahlil yaptırdın mı?
Magnesya, hoşgeldin canım, inşallah gönlündeki muradın olsun 🙏
2220, yerim bitiririm ben o kızçeleri 😍
Haaa kızlar bu nisan yağmuru ne işe yarıyormuş beni aydınlatsanıza ☺️
Hepinizi çooook çok öpüyorum 💞😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım nasılsın nasıl gidiyo bekleme süresi belirtiler varmı canım..gerçi bende son denememde bütün belirtiler vardı ama negatifti...belirtileri kafaya takmamak gerek...son 7 gün canım inş bize güzel haberler verirsin burdan hamiş haberlerini duymak için sabırsızlanıyorum inş Allahın izniyle bebeişler sıkı sıkı tutnsunlar sağlıklı bebişler olsun sana canım...
canımm hiç belirti yokk ama kendimi öncekiler gibi bomboşta hissetmiyorum sanki arada kasılmalar hissediyorum..
şu günler bi geçse ne zor böyle beklemek ama en zoruda ilk 5 gün.. artık son haftaya girdimya kafam rahat olur biraz daha..
çokk sağol canımm güzel dileklerin için sen ne yaptınn gelişme varmı...
canım eşinin dikkat etmesi ne güzel..benim eşimde tam tersi olucağı varsa olur derdi çok germezdi beni dışarı çıkmıycaksın diye...iğneler için hep hastaneye gitmiştik arabayla salana salana transferden sonra 1 saat yatım merkezde 3 saat yol eve geldim arabayla yine hoplaya hoplaya..hayırlsı canım ya inş bu senin son denemen olsun çook mücadele etmişsin..bu tedavinle hamiş kalırsın..canım ben bu ay bitkisel bişeyler kullanıyorum inş işe yarar ve doktorum cylo prognova verdi biesteron Qenzim ve melantonin kullanıyorum..adet olayım önümüzdeki ay incir kürü ve havuç kürü uyguluycam..inş doğalından gelir bebeğim..
inşallah canımm benimm hep aklımdasınız..
bu bebek konusu önümüzde sınav gibi olduu illaki bu sınavı geçmeye uğraşıyoruz..
inşallah hepimiz sırayla gececeğiz.. bende negatifi görürsem hemen bu ay ilk negatif adetimle tekrar deneyeceğim canım..
Bu yeni bir çalışma. İnsanlarda deneme yapıldı mı bilmiyorum. Ama açıkçası haberi okuyunca bütün ümitsizliğim gitti. Rahatladım. Demek ki bazı kadınların uzun süre adet görmesi, yumurtlayabilmesi, ya da benim şimdiden menapoza 5 kalayı yaşamam dış etkilere bağlıymış dedim. Giderilebilir sorunmuş
teşekkürler... ben dün dr'daydım.. şükür bebişide gördük pıtırtılarıda.. 7. haftada olağan durumda . umarım herşey yolunda gider. 4 hafta sıkıntılı benim için.. haftada bir proluton iğnem var. dualarım bu pıtırtının devam etmesi için.. şimdilik gördüm... duyalım ve hissedelim inşallah!!!!
ayrıca, burada toplaşan biz genç kızların duaları da kabul olsun..AMİİİİNN...
canlarım çok çok sıkılmaya başladım.. şükürler olsunki ilk 5 günü bugünle atlattım..
her gece başka bi rüya görüyorum.. kendimi biraz kötü hissediyorum.. saçlarımın dipleri çıkmış.. vücudum sarkmış gibi..
geçen arkadaşlar botoxdan bahsediyordu bende istiyorum artık botox zaten gereklide gülme çizgilerime.. bir yandanda bebek istiyorum.. hepsi bi arada olmuyor ne yazıkki..
cmas cnm tedavine başlamışsın hayırlı olsun..
bebeklerve ne yaptın canım opun oldumu yumoşların ne durumda..
artık böyle arada nete girerim bayağ bunaldım..
yarında anneler günü eşimi aradım bana anneler günü hediyesi al dedim.. belki yarın ikna edersem dışarı çıkarız, uzak bi yere götürmez en fazla istinye parka götürür çünkü tedavide eve kapalı yaşamam gerektiğini düşünüyor..
hemşire eve geliyor hiç dışarı çıkmadım evde yürüyüşler yapıyorum..
arada gelişmesi olupda kaçırdığım varsa kusura bakmasın.. tedavisi devam edenlerden güzel haberler gelir inşallah..
topicteki tümm arkadaşları çok çok öpüyorumnmm
Selcannnnn iyiyim canim haziran sonu transfer var insallah. Sizi cokkkk opuyrum
Tum arkadaslar hepinize sicacik izmirden kucak dolusu sevgiler. En yakin zamanda guzel haberlerimizle topigimizin şenlenmesini diliyorum
inşallah canımm benimm hep aklımdasınız..
bu bebek konusu önümüzde sınav gibi olduu illaki bu sınavı geçmeye uğraşıyoruz..
inşallah hepimiz sırayla gececeğiz.. bende negatifi görürsem hemen bu ay ilk negatif adetimle tekrar deneyeceğim canım..
ensu canım bütün kalbimle diliyorum bebişlerin tutunur pozitif haberlerle gelirsin inşallah canım ben bugün akşam 8,30 da çatlatma iğnemi alacam pazartesi sabah 8 de hayırlısıyla opum yapılacak çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin bu yaşımda tutturmam çok zor biliyorum ama içimdeki umutlar çok büyük inşallah yanılmam 2 tane yumurtam var 18 ve 14 küçüğünden bişey çıkarmı bilmiyorum burdaki bütün arkadaşlara selamlar hepinizi öpüyorum
canım azımızdan olumsuzluk çıkkmasın lütfen sen hamişsin ne tedavisi öyle düşün senin bebişler karnında rahat ol annesi..bebişlerin seni üzmiycek annesi çok sağlıklılar ve karnındalar inan onları sev konuş canım hisetsinlerki sıkı sıkı tutnsunlar..
ensu canım bütün kalbimle diliyorum bebişlerin tutunur pozitif haberlerle gelirsin inşallah canım ben bugün akşam 8,30 da çatlatma iğnemi alacam pazartesi sabah 8 de hayırlısıyla opum yapılacak çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin bu yaşımda tutturmam çok zor biliyorum ama içimdeki umutlar çok büyük inşallah yanılmam 2 tane yumurtam var 18 ve 14 küçüğünden bişey çıkarmı bilmiyorum burdaki bütün arkadaşlara selamlar hepinizi öpüyorum
Canim seni görmek güzel acaba nasıl diye merak ediyordum. Evet bu gerçekten geçilmesi zor bir final dersi gibi önümüzde duruyor inşallah bunuda başarıcaz sen simdi hicbirseyi dusunme pozitif ol su an bebeginin seninle oldugunu dusun sadece.gunu geldiginde negatif ise zaten ayni seyleri hep yasiyoruz.hic olmazsa su an guzel seyler dusun az bir zaman kaldi insaallah bu defa guzel hayirli haberler alırsın.
canım bende bu defaa ilk kez bukadar heyecanlıyım çünkü ilk kez 3 tane transfer yapıldı..ensu heyecanla bekliycem test gununu. bu sefer bebeklerin sana tutunsun hepimizi sevince bogsun insallah.
.
Hayırlı ugurlu ve bol bbebisler olsun canım. Saniyorum seninle aynı yaştayiz benimde 2 yumurtam vardı nisanda olmuştu ancak kimyasal oldu devam etmedi demekki az kaldı ggerçeğini yakalamaya sende olumlu düşün ki sonuç daggüzel olsun.cok zor heyecanlı süreçler allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah o iki yumi sana tatlı tatlı bebisler versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?