Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu yeni bir çalışma. İnsanlarda deneme yapıldı mı bilmiyorum. Ama açıkçası haberi okuyunca bütün ümitsizliğim gitti. Rahatladım. Demek ki bazı kadınların uzun süre adet görmesi, yumurtlayabilmesi, ya da benim şimdiden menapoza 5 kalayı yaşamam dış etkilere bağlıymış dedim. Giderilebilir sorunmuş

ZONAK canim harika bir haber bu ya kiz prof. Olcaz yakinda suraya bak nerden ler buluyoruz kim girer simdi umutsizlige ayyy supher bir gelisme yaaa tabi almanyada bunu gostersem üstüme guler burdaki doktorlar daha co kultur bilmiyolar hariikasin canim ya sahah sabah cok iyi geldi bu haber

Canım bende yumurta biriktiriyorum..cuma günü bir embriyom donduruldu..sen kaç yumurta biriktirip, kaç tane transfer yaptırmıştın..

teşekkürler... ben dün dr'daydım.. şükür bebişide gördük pıtırtılarıda.. 7. haftada olağan durumda . umarım herşey yolunda gider. 4 hafta sıkıntılı benim için.. haftada bir proluton iğnem var. dualarım bu pıtırtının devam etmesi için.. şimdilik gördüm... duyalım ve hissedelim inşallah!!!!

ayrıca, burada toplaşan biz genç kızların duaları da kabul olsun..AMİİİİNN...

canım nasılsın nasıl gidiyo bekleme süresi belirtiler varmı canım..gerçi bende son denememde bütün belirtiler vardı ama negatifti...belirtileri kafaya takmamak gerek...son 7 gün canım inş bize güzel haberler verirsin burdan hamiş haberlerini duymak için sabırsızlanıyorum inş Allahın izniyle bebeişler sıkı sıkı tutnsunlar sağlıklı bebişler olsun sana canım...

canlarım çok çok sıkılmaya başladım.. şükürler olsunki ilk 5 günü bugünle atlattım..
her gece başka bi rüya görüyorum.. kendimi biraz kötü hissediyorum.. saçlarımın dipleri çıkmış.. vücudum sarkmış gibi..
geçen arkadaşlar botoxdan bahsediyordu bende istiyorum artık botox zaten gereklide gülme çizgilerime.. bir yandanda bebek istiyorum.. hepsi bi arada olmuyor ne yazıkki..
cmas cnm tedavine başlamışsın hayırlı olsun..
bebeklerve ne yaptın canım opun oldumu yumoşların ne durumda..
artık böyle arada nete girerim bayağ bunaldım..
yarında anneler günü eşimi aradım bana anneler günü hediyesi al dedim.. belki yarın ikna edersem dışarı çıkarız, uzak bi yere götürmez en fazla istinye parka götürür çünkü tedavide eve kapalı yaşamam gerektiğini düşünüyor..
hemşire eve geliyor hiç dışarı çıkmadım evde yürüyüşler yapıyorum..
arada gelişmesi olupda kaçırdığım varsa kusura bakmasın.. tedavisi devam edenlerden güzel haberler gelir inşallah..
topicteki tümm arkadaşları çok çok öpüyorumnmm

canımm hiç belirti yokk ama kendimi öncekiler gibi bomboşta hissetmiyorum sanki arada kasılmalar hissediyorum..
şu günler bi geçse ne zor böyle beklemek ama en zoruda ilk 5 gün.. artık son haftaya girdimya kafam rahat olur biraz daha..
çokk sağol canımm güzel dileklerin için sen ne yaptınn gelişme varmı...

canım eşinin dikkat etmesi ne güzel..benim eşimde tam tersi olucağı varsa olur derdi çok germezdi beni dışarı çıkmıycaksın diye...iğneler için hep hastaneye gitmiştik arabayla salana salana transferden sonra 1 saat yatım merkezde 3 saat yol eve geldim arabayla yine hoplaya hoplaya..hayırlsı canım ya inş bu senin son denemen olsun çook mücadele etmişsin..bu tedavinle hamiş kalırsın..canım ben bu ay bitkisel bişeyler kullanıyorum inş işe yarar ve doktorum cylo prognova verdi biesteron Qenzim ve melantonin kullanıyorum..adet olayım önümüzdeki ay incir kürü ve havuç kürü uyguluycam..inş doğalından gelir bebeğim..

inşallah canımm benimm hep aklımdasınız..
bu bebek konusu önümüzde sınav gibi olduu illaki bu sınavı geçmeye uğraşıyoruz..
inşallah hepimiz sırayla gececeğiz.. bende negatifi görürsem hemen bu ay ilk negatif adetimle tekrar deneyeceğim canım..

canım azımızdan olumsuzluk çıkkmasın lütfen sen hamişsin ne tedavisi öyle düşün senin bebişler karnında rahat ol annesi..bebişlerin seni üzmiycek annesi çok sağlıklılar ve karnındalar inan onları sev konuş canım hisetsinlerki sıkı sıkı tutnsunlar..

Doktorun daha eski yazılarını okudum ve orada 6 si tTürk Olmak üzere insanlar üzerinde denemek için hasta belirlemiş fakat daha sonraki haberlerde bununla ilgili bilgi bulamadım.vallahi tedavi olsada olmasada adam gibi adammis herseyden once .aksam senin yaziyi okuyunca biraz arastirma yapip mail attim ve iki kez geri dondu hemen.burdaki hangi doktor bu kadar duyarli ki.kizlar birde ben turkiyedeki ilk hastadi oluyormusum ve hamile kalip sizleride oraya aliyormusum ve bir anda hepimiz hamis hamis oluyoruz.cok guzel bir ruya gibi oldu galiba .nebileyim umut iste canlarim inşallah sizlere mujdeli haberler veririm ve hepimize yeni umutlar doğar.

cok sevindim magnesya. Rabbbim kucagina almayida nasip etsin insallah.

burda ust uste 7 tane dusukte yapan genetik tani yapmiyorlar. dogal bi surec ve sadece buyuk bi sansizlik olarak goruyorlar.
gonlunu ferah tutmaya calis bol bol dua et.

ensu canım bütün kalbimle diliyorum bebişlerin tutunur pozitif haberlerle gelirsin inşallah canım ben bugün akşam 8,30 da çatlatma iğnemi alacam pazartesi sabah 8 de hayırlısıyla opum yapılacak çok heyecanlıyım lütfen benim için dua edin bu yaşımda tutturmam çok zor biliyorum ama içimdeki umutlar çok büyük inşallah yanılmam 2 tane yumurtam var 18 ve 14 küçüğünden bişey çıkarmı bilmiyorum burdaki bütün arkadaşlara selamlar hepinizi öpüyorum

Selcannnnn iyiyim canim haziran sonu transfer var insallah. Sizi cokkkk opuyrum

Tum arkadaslar hepinize sicacik izmirden kucak dolusu sevgiler. En yakin zamanda guzel haberlerimizle topigimizin şenlenmesini diliyorum

senden haber almak ne guzel embriyon sana can olsun bi erkek bebis olsun insallah arkadasim

Canim seni görmek güzel acaba nasıl diye merak ediyordum. Evet bu gerçekten geçilmesi zor bir final dersi gibi önümüzde duruyor inşallah bunuda başarıcaz sen simdi hicbirseyi dusunme pozitif ol su an bebeginin seninle oldugunu dusun sadece.gunu geldiginde negatif ise zaten ayni seyleri hep yasiyoruz.hic olmazsa su an guzel seyler dusun az bir zaman kaldi insaallah bu defa guzel hayirli haberler alırsın.

ensu heyecanla bekliycem test gununu. bu sefer bebeklerin sana tutunsun hepimizi sevince bogsun insallah.

tedaviye baslayan arakadaslar Allah yolunu acik sansinizi bol etsin.

2220 sen sakin amh sonucuna takilma arkadasim. ben bunalrin hic birini onemsemiyorum yeter ki rabbim ol desin onun emrini kim nasil engelleyebilir ki. kismetten otesine gidilmiyor. Rabbim hicbirimizin duasini geri cevirmesin kucagini bos birakmasin. amin...

Hayırlı ugurlu ve bol bbebisler olsun canım. Saniyorum seninle aynı yaştayiz benimde 2 yumurtam vardı nisanda olmuştu ancak kimyasal oldu devam etmedi demekki az kaldı ggerçeğini yakalamaya sende olumlu düşün ki sonuç daggüzel olsun.cok zor heyecanlı süreçler allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah o iki yumi sana tatlı tatlı bebisler versin canım.

sağoll canım benim hayırlısı diyorum artık sadece..

ay ne güzellll harikaaa.. hiçbirşey kalmamış.. inşallah iki yumurtanda toplanıp döllenecek canım.. hiç karamsar olma herşey yolunda ne güzel.. çok öpüyorum..

sağoll canım benim.. bende hepinizi çok çok özledim.. sende hep aklımdasın ne yaptın hangi süreçtesin ben yokken herhangi bir değişiklik oldumu..gelecek aymı başlayacaktın tedavine.. hiçbirşey hissetmiyorum bakalım ne olacak..

ensu heyecanla bekliycem test gununu. bu sefer bebeklerin sana tutunsun hepimizi sevince bogsun insallah.
.
canım bende bu defaa ilk kez bukadar heyecanlıyım çünkü ilk kez 3 tane transfer yapıldı..
bakalım ne olacak..çok sağoll

kızlar bu arada kötü bir sürpriz yaşadık 6 yıldır ilk kez eşimin sperm sayısı 2 milyonun altına düşmüş.. bu tedavide 200.000 adet sperm vardı ve hareket %10 du.. hiç 2 milyon altına düşmezdi hep 6 ile 2 milyon arası gidip gelirdi ve hareket %50 olurdu..
embriyologda bu iyi bir gelişme değil dedi.. gelecek ay yine semen örneği verecek.. birde böyle devam edipte azo sperm olursa extra bir sıkıntı daha yaşamış olacağız..

doğruya daha yumurtaların kalite durumu sözkonusu peki bu nezaman belli olur toplandıktan sonramı acaba ay olumsuz düşünmek istemiyorum beynimin olumsuz düşünen kısmını yıkadım temizledim allahın izniyle güzel olacak inşallah güzel dileklerin için de çok sağol canım aynı yaştamıyız bilmem, sanırım ben bu formun en ileri yaşıyım 45 yaşındayım allah büyük bizimde yüzümüzü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…