- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.261
Teşekkür ederim .Bu hafta kontrole gideceğim.artık doktor e zaman derse o zaman ted. başlarım.
Biliyorum, yine iki kilo almışım
Tedavi öncesi kilo almaaaaaa yürüyüşlerinimi aksatıyorsun ya da sosyal yürüyücülerden misin?...:))))
Neye yansam, yedim içtiğim o hormonlaramı,girdiğim stresemi,aldığım kilolaramı? Acayip boşverişteyim bugün.
Arkadasim umidini yitirme .Biseyi anlayamiyorum Dr lar bu kadar kaliteli yumurtan var diyolar da neden tutmuyor yada tutunamiyor.bunun Icin neler yapabiliriz.sewgilerimle
Kişi kendinden bilir işi diyorum. Ailem mesafelidir, herşeye karışmazlar, tek kelime söylemezler. Ama saygılarından değil, ters bir şey söylerse diye korkularından. Hem pek severler damatlarını. Geçimsiz olan benim onlara göre. Bana git dese evi başına yıkacağımı biliyor. Ve nedense beni hala ezik, çaresiz, zavallı birisi olarak görmeyi tercih ediyor. Zamanında mutlu olması için severek vazgeçtiklerimi böyle değerlendiriyor. Aynı şeyi göremeyince kaçmak daha kolay tabi. O da kolay yolu seçiyor. Umurumda değil artık. Beni kazanmak istemiyorsa, bakar işine...
Hava geç kararıyor, ezan geç okunuyor ya, yemek işini geç saatlere bırakmaya başladık. Yemekten sonra da fazla oyalanmadan yatıyorum, gündüz de uyuyorum, şiştim. Biraz da adetim geciktiği için oldu. O kadar kilo verdim, bu da gider elbet.
Ben negatifi gördüğümde boşanmaya kalktık biz. Annemi arayıp "gelin kızınızı alın" dedi. Bunca yıldır tedavi için birşey yapmadığı gibi, tedavi süresince de sabote etmek için uğraştı sanki. Boşa giden yıllarıma mı yanayım, evlat sahibi olamadığıma mı yanayım, aileme kadar ulaşan huzursuzluğuma mı yanayım. Annem sözde teselli için geldi, çarşıda karnı burnunda kadını gösterip "aaa bak hamile" dedi, onunla mı uğraşayım? Yeniden tedavi için kuruş paramız kalmamış, üstüne borçlanmışız ona mı yanayım? Babam (Allah bin kere razı olsun) ben yardım ederim demeseydi, başka ümidim de yoktu. Bir ay sonra öğrendim ki, menapoz başladı, başlayacak. Doktor bekleyelim diyor. Anlatayım mı daha? Şükret haline arkadaşım. İnsanlar nelerle uğraşıyor. Bazılarının yanında benimki bile dert sayılmıyor. Biliyorum ateş düştüğü yeri yakar. Ama can bedende oldukça Allah' tan ümit kesilmez. Seninle ağlayabilen bir kocan var, güvenip elini uzatabiliyorsun, bebek olsa mutluluğunuz katlanır ama yokluğu bir şey eksiltmesin hayatından.
O bebek o eve gelecek.....Lutfen karamsarlik yok. Lutfen diger tedaviye kadar vitamin (antioksidan formula ) kullan. Kanin azsa kan hapi al, benim b12 vitamini eksikligim vardi onu aldim. Omega3 birde coenzim q10 kullandim. 3 ay oncesinden biosteron kullandim. Yumurtalarima doktor bile sasti. Bu arada bu kullandigim ilaclarimdan sadece biosteronu doktor onermisti. Birde Ibrahim Saracoglunun kurlerini uyguladim. Suanda dondurulmus embriyolarim var. Agustosta almaya gidecegim. Sende kendine biraz bak. Hem moralin hem bedenin guclenir. O bebek o eve gelecek..... Moral bozmak yok.....
Canım hiçbirşey, hiçbirkimse için canını sıkma . Insanın kendinden daha önemli, daha değerli kimse yoktur bu hayatta. Eşin bile olsa önce sen . Burdan gördüğüm, hissettiğim kadarıyla sen çok iyi, çok Zeki , akıllı , bizim buraların sözüyle çok okkalı bir kadınsın. Eşin senin gibi bir eşe sahip olduğu için gurur duymalı.bunlları hissettiğim için söylüyorum. Hiç kimsenin seni üzmesine izin verme.allahın izniyle hepimizin bebişleri olacak inşallah
ya bazı erkekleri anlamıyorum ne yani bütün sıkıntıları biz kadınlar çekiyoruz yüzlerce ilaç iğne psikolojik çöküş oldu olmadı psikolojisi
her deneme kaç yaş birden yaşlanıyoruz bide üstelik yetmiyor gelin kızınızı alın inanmıyorum dediğin gibi beterin beteri var allah inşallah sana en güzelinden bir bebek nasip etsin başka şey demiyorum
Pek yapmadığım bir şey yapıp, evlilik konusunda yanlış karar verdiğimi kabul etmem zor oldu. Bir ümit belki olur dedim ama, olmuyorsa olmuyordur. İçim rahat çünkü kimsenin yapmayacağı kadar destek verdim. Bildiğim her yoldan çabaladım. Bu arada yoruldum, yaşlandım, öfkelendim. Geride şunu da deneseydim diyeceğim bir şey kalmadı. En komik tarafı, o hala Ensu' nun dediği gibi, söyler söyler susar hallerinde.
canim yaa.. gerçekten cok uzucu bir durum. bizim durumumuzu esimiz anlamayacaksa kim anlayacak. ilk negatif yumurta takibinden sonra ilk negatif tup denemesinden sonra hickira hickira uzun uzun aglamistim..gordu de uzuldugumu ustume gelmiyo allahtan. peki sen yanlis evlilik yaptigini dusunurken eşinden bebek yapma konusunda emin misin..ne bileyim cocuk olduktan sonra değişir mi ki hislerin. veya olduktan sonra isin bitti haydi yallah mi diyeceksin.. sonucta dogacak cocuk icin de zor bi durum olacak gibi. ne diyim allahim senin icin hangisi hayirli ise onu göstersin biran once inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepsini anlatsam, topik Edirne' de katliam yapacak, susuyorum
Arkadaşlar karnımda kasılmalar var. Zor yürüyorum. Uyudum kalktım. Yazdıklarınız ne kadar doğru. Çoğu sıkıntı zorluk kadının üstünde.Bide ben kocamı sevdiğim için bu işlere girdim. Gerçekten bi sperm veriyorlar bide para. Gerisi bizim. çok nazlı bu adamlar ya.
bence esinden cocuk yap acilen cnm en azindan kendini cocuguna adarsin, hayatta guzel bi amacin olur..esinde senin isine gelirse sizle kalir.. bazi erkeklerle para getirmesi icin ve cocuk olayi icin evli kalmak sonrasindada isine kaldigi gibi davranmak en guzeli cunku bunu hakediyorlar..
Bunun kararını onun durumu belirleyecek. Yalnız anne olmaktan korkmuyorum, Allah güç kuvvet versin yeter ki. Değişmeye karar verir, çaba gösterirse, seve seve silerim bu altı yılı. Yok değişmezse, benim yolum belli. Çocuğu ondan yapmak istemiyorum açıkçası, ne yalan söyleyeyim. Ama boşansam, bir yıl evlenemiyorum yasal olarak. Ki hazırda başka bir eş adayı da olması lazım. Ve menapozum çok yakın. Bu yüzden, elimdekiyle denemek zorundayım. Zaten son denememiz olacak, sonrası Allah Kerim...
Eki Görüntüle 1188591
Ben bu igneleri dusundukce kafayi yiyorum bu o gonalf vs hazirliktaki ignelere benzemiyor. Clexane kullanan oldu mu? bu hemsire mi yanlis yapti? ben fobiden bayiliyor gibi inleyerek ıııııı diye aglar igne yapilinca susardim, bunda igneden sonra bildigin ciglikkk cigliga ayyy diye bagirdim dakikalarca agladim. Cok canim yandi. Gobegime dokunamadim uzun sure.sevgilime beni evimize gotur diye yalvarmisim onu bile hatirlamiyorum (
Bunca harap durum ve kasmayla ohoo ! ya tutarsayi gectim ardina bakmadan kacacaklar :))
Bir de sigarayi icmiyorum kafayi tirlatirsam sasirmayin :) evde teror estiriyorum esim bahceyi gectim bahcenin en dibine gidip iciyor bu yuzden :)
Tahammul sinirlarimi zorlamaya devam...
Hepinize cok sevgiler
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?