Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tedavi öncesi kilo almaaaaaa yürüyüşlerinimi aksatıyorsun ya da sosyal yürüyücülerden misin?...:))))

Hava geç kararıyor, ezan geç okunuyor ya, yemek işini geç saatlere bırakmaya başladık. Yemekten sonra da fazla oyalanmadan yatıyorum, gündüz de uyuyorum, şiştim. Biraz da adetim geciktiği için oldu. O kadar kilo verdim, bu da gider elbet.

Neye yansam, yedim içtiğim o hormonlaramı,girdiğim stresemi,aldığım kilolaramı? Acayip boşverişteyim bugün.

Boşver yaa nası rahat efiosan öyle davran..kendilerini bişey zannefiolar sperm veriolar diye afralar tafralar sorma bende her seferinde bişeyler yaşadım hastaneye eşle gitmek hep sıkıntı oldu..surat astığında suratının ortasına patlatmak istiyorum o kadar kuvvetli ki bu his anlatamam.yok bekledik yok ot yok bilmem ne diye sallandırmıyormu o suratı off yaaa.inşallh güzel haberin gelir döllenen embriyoların olur peşindende bebişini alırsın kucagına bunları unutturur sana...

Arkadasim umidini yitirme .Biseyi anlayamiyorum Dr lar bu kadar kaliteli yumurtan var diyolar da neden tutmuyor yada tutunamiyor.bunun Icin neler yapabiliriz.sewgilerimle

bilemiyorum binbir soru işareti ama bir gerçek var hastaneden memnun kaldım ama artık ya bende rahimde sorun yada transferde bir hata mı var desek keşke anlaya bilsem

Canım hiçbirşey, hiçbirkimse için canını sıkma . Insanın kendinden daha önemli, daha değerli kimse yoktur bu hayatta. Eşin bile olsa önce sen . Burdan gördüğüm, hissettiğim kadarıyla sen çok iyi, çok Zeki , akıllı , bizim buraların sözüyle çok okkalı bir kadınsın. Eşin senin gibi bir eşe sahip olduğu için gurur duymalı.bunlları hissettiğim için söylüyorum. Hiç kimsenin seni üzmesine izin verme.allahın izniyle hepimizin bebişleri olacak inşallah

Geldikleri gibi giderler arkadasım gecici bir dönem bu,,,

ya bazı erkekleri anlamıyorum ne yani bütün sıkıntıları biz kadınlar çekiyoruz yüzlerce ilaç iğne psikolojik çöküş oldu olmadı psikolojisi
her deneme kaç yaş birden yaşlanıyoruz bide üstelik yetmiyor gelin kızınızı alın inanmıyorum dediğin gibi beterin beteri var allah inşallah sana en güzelinden bir bebek nasip etsin başka şey demiyorum

ne kadar umut verici olmuş mesajın allah senden razı olsun inşallah bu umutlarımız bir gün gerçek olur ve bütün kalbimle diliyorum inşallah dondurulmuşların bebişlerini getirir kucağına inşallah hiç bir arkadaşımız artık bu hayal kırıklığını yaşamasın çook öptüm

Arkadaşlar karnımda kasılmalar var. Zor yürüyorum. Uyudum kalktım. Yazdıklarınız ne kadar doğru. Çoğu sıkıntı zorluk kadının üstünde.Bide ben kocamı sevdiğim için bu işlere girdim. Gerçekten bi sperm veriyorlar bide para. Gerisi bizim. çok nazlı bu adamlar ya.

arkadaşlar hepiniz yazmışsınız ama teker teker yazamıyorum bir yandan iş bir yandan psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum
hepinizden allah razı olsun allah hepinizin kucağını sağlıklı güzel bebişlerle doldursun hepinizi çok seviyorum

ayrıca bu toplu mesajları nasıl yazıyorsunuz hepinize yazmaya çalıştım olmadı karıştırmam lazım ama o kadar zamanım da yok işyerindeğim biriniz izah ederse sevinirim herkesi çoooook öpüyorum

Pek yapmadığım bir şey yapıp, evlilik konusunda yanlış karar verdiğimi kabul etmem zor oldu. Bir ümit belki olur dedim ama, olmuyorsa olmuyordur. İçim rahat çünkü kimsenin yapmayacağı kadar destek verdim. Bildiğim her yoldan çabaladım. Bu arada yoruldum, yaşlandım, öfkelendim. Geride şunu da deneseydim diyeceğim bir şey kalmadı. En komik tarafı, o hala Ensu' nun dediği gibi, söyler söyler susar hallerinde.

Hepsini anlatsam, topik Edirne' de katliam yapacak, susuyorum

canim yaa.. gerçekten cok uzucu bir durum. bizim durumumuzu esimiz anlamayacaksa kim anlayacak. ilk negatif yumurta takibinden sonra ilk negatif tup denemesinden sonra hickira hickira uzun uzun aglamistim..gordu de uzuldugumu ustume gelmiyo allahtan. peki sen yanlis evlilik yaptigini dusunurken eşinden bebek yapma konusunda emin misin..ne bileyim cocuk olduktan sonra değişir mi ki hislerin. veya olduktan sonra isin bitti haydi yallah mi diyeceksin.. sonucta dogacak cocuk icin de zor bi durum olacak gibi. ne diyim allahim senin icin hangisi hayirli ise onu göstersin biran once inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunun kararını onun durumu belirleyecek. Yalnız anne olmaktan korkmuyorum, Allah güç kuvvet versin yeter ki. Değişmeye karar verir, çaba gösterirse, seve seve silerim bu altı yılı. Yok değişmezse, benim yolum belli. Çocuğu ondan yapmak istemiyorum açıkçası, ne yalan söyleyeyim. Ama boşansam, bir yıl evlenemiyorum yasal olarak. Ki hazırda başka bir eş adayı da olması lazım. Ve menapozum çok yakın. Bu yüzden, elimdekiyle denemek zorundayım. Zaten son denememiz olacak, sonrası Allah Kerim...

Hepsini anlatsam, topik Edirne' de katliam yapacak, susuyorum

bence esinden cocuk yap acilen cnm en azindan kendini cocuguna adarsin, hayatta guzel bi amacin olur..esinde senin isine gelirse sizle kalir.. bazi erkeklerle para getirmesi icin ve cocuk olayi icin evli kalmak sonrasindada isine kaldigi gibi davranmak en guzeli cunku bunu hakediyorlar..

Yumurtalıkların, ilaçlardan dolayı hızlı çalışıyor ya da geriliyor olabilir. Dinlenmek iyi geliyorsa bol bol dinlen, kendini zorlama. Doktoruna da haber ver. Belki bir çözüm önerir...

Böyle bir kadına dönüşmekten çok rahatsızım. Ama bana başka seçenek bırakmıyor...

gercekten guclu bi kadinsin, nazar degmesin.. insallah guzel Allahim daha fazla aratmadan verir o guzel bebegi kucagina. ve onunla birlikte iyi yonde degismis kocayi yanibasina :)

W.duygu, sen bu iğneleri transferden sonramı kullanıyorsun şimdi? Tanımıyorum bunları? Ne için şimdi bu? Crinone gibimi acaba diye düşündüm.Hani rahimi beslemesi için. Buz dolabına koymuyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…