- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.221
Geldim ama ama ama folikülker yeteri kadar gelişmiyor arkadasım.semra hoca girdi muayeneye crsba tekrar cagırdı dozu arutırdılarmecburen ...içimden bi his gelişmiyorsa foliküller doz artınca içindekilerin kalıtesi bozulur dıyor cok mu bilmişlik ediyorum bilemedim.rahatlayamıyorum bi türlü..
günaydın arkadaşlar maalesef buruk bir günaydın oldu benim için bir umut daha tükendi
bu kadar güzel bir tedaviden sonra olumsuzu görmek bizi derinden sarstı biliyorum çoğunuz bu bunu defalarca yaşamışsınız
allah hiç birinize bu duyguyu tekrar yaşatmasın artık
hepinizin şansı bol olsun inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızda olumsuzlara teselli olur çook öpüyorum
Ben negatifi gördüğümde boşanmaya kalktık biz. Annemi arayıp "gelin kızınızı alın" dedi. Bunca yıldır tedavi için birşey yapmadığı gibi, tedavi süresince de sabote etmek için uğraştı sanki. Boşa giden yıllarıma mı yanayım, evlat sahibi olamadığıma mı yanayım, aileme kadar ulaşan huzursuzluğuma mı yanayım. Annem sözde teselli için geldi, çarşıda karnı burnunda kadını gösterip "aaa bak hamile" dedi, onunla mı uğraşayım? Yeniden tedavi için kuruş paramız kalmamış, üstüne borçlanmışız ona mı yanayım? Babam (Allah bin kere razı olsun) ben yardım ederim demeseydi, başka ümidim de yoktu. Bir ay sonra öğrendim ki, menapoz başladı, başlayacak. Doktor bekleyelim diyor. Anlatayım mı daha? Şükret haline arkadaşım. İnsanlar nelerle uğraşıyor. Bazılarının yanında benimki bile dert sayılmıyor. Biliyorum ateş düştüğü yeri yakar. Ama can bedende oldukça Allah' tan ümit kesilmez. Seninle ağlayabilen bir kocan var, güvenip elini uzatabiliyorsun, bebek olsa mutluluğunuz katlanır ama yokluğu bir şey eksiltmesin hayatından.
günaydın arkadaşlar maalesef buruk bir günaydın oldu benim için bir umut daha tükendi
bu kadar güzel bir tedaviden sonra olumsuzu görmek bizi derinden sarstı biliyorum çoğunuz bu bunu defalarca yaşamışsınız
hepinizin şansı bol olsun inşallah sizin güzel haberlerinizi alırızda olumsuzlara teselli olur çook öpüyorum
Her şey nasiple arkadaşım. Yaran çok taze, acın çok derin, ama geçecek. Bunu da arkanda bırakacaksın. Allah daha büyük, daha beter acılardan korusun. Hiç değilse derdine ortak bir eşin var. Tut elini sıkı sıkı. Biz ne söylersek söyleyelim, siz ikiniz ayağa kalkıp güçlü olacaksınız. Düşün ki şimdi çektiğiniz acı, evliliğinize atılan yeni bir dikiş. Daha sağlam olması, daha dayanıklı olması için. İleride, bugünlere bakıp "biz ne acıların üstesinden geldik, yine de yılmadık" gururunu yaşayacağınız günler. Anne olmak hepimizin hayali. Ama öncesinde mutlu olmak, güvende olmak, sevilip sayılmak hepimizin hakkı. Bunu yakalamışken, elinde böyle kıymetli bir değerin varken, bir hayalin yıkılmasına çok fazla üzülme. Nasipse, evlat seni eninde sonunda bulacak...
kizinizi gelin alin demesi cok sacma hepimiz kac yasindayiz bosansak bile kendimiz yasantimizi yonlendirecek potansiyele sahibiz neden ailemiz gelip alsinki.. 20 yasinda 3 aylik evli yeni gelin degilizki.. hem sen niye cikacakmissin evden tartisma olursa evden erkek gitmeli erkeklere olum:))
benim esiminde arada sacmaliklari oluyor tonla laf diyorum ona..bizler artik herkezsiz yasayabilecek yaslardayiz..
Bu sezonun son kedi doğumu da gerçekleşti. 6 bebeğimiz daha oldu. Ne kadar canım yansa da, kısırlaştırma farz oldu :26:
Ben negatifi gördüğümde boşanmaya kalktık biz. Annemi arayıp "gelin kızınızı alın" dedi. Bunca yıldır tedavi için birşey yapmadığı gibi, tedavi süresince de sabote etmek için uğraştı sanki. Boşa giden yıllarıma mı yanayım, evlat sahibi olamadığıma mı yanayım, aileme kadar ulaşan huzursuzluğuma mı yanayım. Annem sözde teselli için geldi, çarşıda karnı burnunda kadını gösterip "aaa bak hamile" dedi, onunla mı uğraşayım? Yeniden tedavi için kuruş paramız kalmamış, üstüne borçlanmışız ona mı yanayım? Babam (Allah bin kere razı olsun) ben yardım ederim demeseydi, başka ümidim de yoktu. Bir ay sonra öğrendim ki, menapoz başladı, başlayacak. Doktor bekleyelim diyor. Anlatayım mı daha? Şükret haline arkadaşım. İnsanlar nelerle uğraşıyor. Bazılarının yanında benimki bile dert sayılmıyor. Biliyorum ateş düştüğü yeri yakar. Ama can bedende oldukça Allah' tan ümit kesilmez. Seninle ağlayabilen bir kocan var, güvenip elini uzatabiliyorsun, bebek olsa mutluluğunuz katlanır ama yokluğu bir şey eksiltmesin hayatından.
Geldim ama ama ama folikülker yeteri kadar gelişmiyor arkadasım.semra hoca girdi muayeneye crsba tekrar cagırdı dozu arutırdılarmecburen ...içimden bi his gelişmiyorsa foliküller doz artınca içindekilerin kalıtesi bozulur dıyor cok mu bilmişlik ediyorum bilemedim.rahatlayamıyorum bi türlü..
Ah bu kocalar yokmu? Al birini vur ötekine. Bizde sabah OpU ya gittik. Bi güzel tartıştık. Zaten dün akşamdan beri,ay çok işim var dedi durdu.Sen streslisin,benide lütfen germe dememe rağmen,olan sperm vermeye gittiğinde patladı.Hemşire yarım saat sonra geldi,ve tekrar sperm vermesini söyledi.Kullanılacak hiç bir hareket,canlılık yokmuş.Ondan sonra başladı saymaya.Yok çoçuk falan istemiyorum.senin zaten var.O içirdiğin keçinboynuzları ters tepti.Hayat bloke oldu. Yok sigara,içki içme, hayatın zevki kalmadı.Bu son olsun.bidaha istemiyorum dedi. Çıkp gidecem burdan,bir sürü şey.Burda benim durumunu bi düşünün.ne kadar ısrarlı,ne kAdar istekli başladım bu tedaviye.bi an da bütün hepsi söndü gitti.Neyseki oraya kadar gelinmiş,uyuşturucuyu yemişim.Ağlaya ağlaya opu ya girdim.oda aynı sırada tekrar sperm vermiş.yarı ayık müdaheleyi izledim. Uyumuşum sonra.doktor geldi.14 tane yumurta topladım dedi. Bakalım kaçı döllenir dedi.Yarın sabah haber vercekler.olursa Çarş. Transfer dedi. Tabii sevinemedim bile. Eve getirdi beni,arabanın kapısını vurdum çıktım. Valla. Aldım bi paket, yaktım bi sigara. Umrumda bile değil.
Ah bu kocalar yokmu? Al birini vur ötekine. Bizde sabah OpU ya gittik. Bi güzel tartıştık. Zaten dün akşamdan beri,ay çok işim var dedi durdu.Sen streslisin,benide lütfen germe dememe rağmen,olan sperm vermeye gittiğinde patladı.Hemşire yarım saat sonra geldi,ve tekrar sperm vermesini söyledi.Kullanılacak hiç bir hareket,canlılık yokmuş.Ondan sonra başladı saymaya.Yok çoçuk falan istemiyorum.senin zaten var.O içirdiğin keçinboynuzları ters tepti.Hayat bloke oldu. Yok sigara,içki içme, hayatın zevki kalmadı.Bu son olsun.bidaha istemiyorum dedi. Çıkp gidecem burdan,bir sürü şey.Burda benim durumunu bi düşünün.ne kadar ısrarlı,ne kAdar istekli başladım bu tedaviye.bi an da bütün hepsi söndü gitti.Neyseki oraya kadar gelinmiş,uyuşturucuyu yemişim.Ağlaya ağlaya opu ya girdim.oda aynı sırada tekrar sperm vermiş.yarı ayık müdaheleyi izledim. Uyumuşum sonra.doktor geldi.14 tane yumurta topladım dedi. Bakalım kaçı döllenir dedi.Yarın sabah haber vercekler.olursa Çarş. Transfer dedi. Tabii sevinemedim bile. Eve getirdi beni,arabanın kapısını vurdum çıktım. Valla. Aldım bi paket, yaktım bi sigara. Umrumda bile değil.
O bebek o eve gelecek.....Lutfen karamsarlik yok. Lutfen diger tedaviye kadar vitamin (antioksidan formula ) kullan. Kanin azsa kan hapi al, benim b12 vitamini eksikligim vardi onu aldim. Omega3 birde coenzim q10 kullandim. 3 ay oncesinden biosteron kullandim. Yumurtalarima doktor bile sasti. Bu arada bu kullandigim ilaclarimdan sadece biosteronu doktor onermisti. Birde Ibrahim Saracoglunun kurlerini uyguladim. Suanda dondurulmus embriyolarim var. Agustosta almaya gidecegim. Sende kendine biraz bak. Hem moralin hem bedenin guclenir. O bebek o eve gelecek..... Moral bozmak yok.....benimki 45 bitti 3 kaliteli embriyo ya doktor bile şaşırdı ona üzülüyorum tekrar elde etmek çok zor
Saraçoğlunun hangi kürlerini uyguladın. Bende ona başlıyacağımda. Yararı oldumu peki? Kür öncesi ve sonrası arasındaki farkı bana söyliyebilirmisin.O bebek o eve gelecek.....Lutfen karamsarlik yok. Lutfen diger tedaviye kadar vitamin (antioksidan formula ) kullan. Kanin azsa kan hapi al, benim b12 vitamini eksikligim vardi onu aldim. Omega3 birde coenzim q10 kullandim. 3 ay oncesinden biosteron kullandim. Yumurtalarima doktor bile sasti. Bu arada bu kullandigim ilaclarimdan sadece biosteronu doktor onermisti. Birde Ibrahim Saracoglunun kurlerini uyguladim. Suanda dondurulmus embriyolarim var. Agustosta almaya gidecegim. Sende kendine biraz bak. Hem moralin hem bedenin guclenir. O bebek o eve gelecek..... Moral bozmak yok.....
GÜNAYDIN
Negatif sonucundan sonra 10 günlük tatil yaptım.çok nete giremedim ama araara takip ettim.Bebeklerve sonucuna üzüldüm.
2220 yazılarınla herkese moral kaynağısın.Bu kadarbirikimle çok iyi bir anne olursun.
Ben de 2. ted. başlamayı düşünüyorum.
Herkese bol şans dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?