Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim tedavinin akisina birak kendini bence.. bu yuksek doz olayina bende inaniyorum ama birde su var bahceci hep bana yuksek doz verirdi bir tane yumurtam zorla toplanirdi ama sonucta iyi derecede kimyasal sonuclar alirdim hep yuksekti beta hcg lerim 80 56 140 180 240 bile oldu.. istanbul tup aret bey hep klomen yada en dusuk dozda igne verdi bes ve uc tane yumurtam toplandi ama beta hcg ler 0 cikti.. ben artik bu doz olaylarindan birsey anlamaz oldum o yuzden sen doktoruna guven cnm..

canim benim ozelden yazdim ama buradanda yazmadan gecemeyecegim cunku seni cok seviyorum guzel huylu arkadasim.. cok cok gecmis olsun lutfen cok aglayip kendini yipratma onundeki diger tedaviyi kafanda planlamaya basla.. hemen yaptiramasan bile dusuncesi insani ayakta tutmaya yetiyor.. cok gecmis olsun.. bebislerimize kavusacagiz sonunda.. cok optum..

kizinizi gelin alin demesi cok sacma hepimiz kac yasindayiz bosansak bile kendimiz yasantimizi yonlendirecek potansiyele sahibiz neden ailemiz gelip alsinki.. 20 yasinda 3 aylik evli yeni gelin degilizki.. hem sen niye cikacakmissin evden tartisma olursa evden erkek gitmeli erkeklere olum:))
benim esiminde arada sacmaliklari oluyor tonla laf diyorum ona..bizler artik herkezsiz yasayabilecek yaslardayiz..

Toprağımmm

Çok umutluydum tedavinden.............

Ne desem seni teselli edemem, ama bildiğim bir şey var ki ; bizim şer sandıklarımızda Hayr

Hayr sandıklarımızda şer vardır...

Dilerim ALLAH'tan hiç birinizin kucağı boş kalmasın

Büyüksün

Gidecek olan erkektir istemiyorsa ceksin gitsin....bu her durum için geçerli sadece bebek konusunda değil...ensucum hastaneye ve tedaviye güveniyorum önceki tedavilerle kıyasladığımda süreçte değişiklikler görünce huysuzlanmaya başlıyorum olumsuz olacagını düşünerek ammaa belkide değişiklikler güzeldir olumludur ,ben biraz fazla endileliyim rahatlamam kafayı boşaltmam lazım...

Canım ne desem boş biliyorum sadece üzüntünü paylaşmak istediğimi bil inşallah Rabbim mucizeni kendiliğinden gönderir O'nun rahmetinden ümit kesilmez ne diyelim Rabbim herşeye yeter duadan başka birşey gelmiyor elimizden

Kocanın kafasını kırsam bana kaç ay verirler ?

Son düzenleme:

Bozulmaz bitanem içini ferah tut

Ah bu kocalar yokmu? Al birini vur ötekine. Bizde sabah OpU ya gittik. Bi güzel tartıştık. Zaten dün akşamdan beri,ay çok işim var dedi durdu.Sen streslisin,benide lütfen germe dememe rağmen,olan sperm vermeye gittiğinde patladı.Hemşire yarım saat sonra geldi,ve tekrar sperm vermesini söyledi.Kullanılacak hiç bir hareket,canlılık yokmuş.Ondan sonra başladı saymaya.Yok çoçuk falan istemiyorum.senin zaten var.O içirdiğin keçinboynuzları ters tepti.Hayat bloke oldu. Yok sigara,içki içme, hayatın zevki kalmadı.Bu son olsun.bidaha istemiyorum dedi. Çıkp gidecem burdan,bir sürü şey.Burda benim durumunu bi düşünün.ne kadar ısrarlı,ne kAdar istekli başladım bu tedaviye.bi an da bütün hepsi söndü gitti.Neyseki oraya kadar gelinmiş,uyuşturucuyu yemişim.Ağlaya ağlaya opu ya girdim.oda aynı sırada tekrar sperm vermiş.yarı ayık müdaheleyi izledim. Uyumuşum sonra.doktor geldi.14 tane yumurta topladım dedi. Bakalım kaçı döllenir dedi.Yarın sabah haber vercekler.olursa Çarş. Transfer dedi. Tabii sevinemedim bile. Eve getirdi beni,arabanın kapısını vurdum çıktım. Valla. Aldım bi paket, yaktım bi sigara. Umrumda bile değil.

Neye yansam, yedim içtiğim o hormonlaramı,girdiğim stresemi,aldığım kilolaramı? Acayip boşverişteyim bugün.

Uzulme lutfen. Inan senin kadar oda stresli, hatta senden dahada cok. Sakinlesmeye calis aksam eve gelince esine anlayisli davran. Konu erkekliklerine gelince (sperm olmamasi tekrar istenmesi) boyle tepkiler verebilirler. Aksam ona saril onu sevdigini ondan bir evladin olmasini istedigini soyle. Sonrada sana destek olmasi icin rica et. Sensiz bu sikintiyi asamam de. Lutfen boyle davran bak goreceksin tavirlari nasil degisecek.

Arkadaşım boşver takma ya inan hepsi aynı konu bebek olunca..Bir sperm vercekler sanki dünyayı önümüze seriyolar.Biz neler çekiyoruz soran yok ..Bunların fıtratı böylr.. Sperm olayını da becersek onlarsız yapcaz tüpüde neyse :)

Ben de sadece ben tedavi esnasında eşimle tartışıyorum diyordum.
İnşallah sonucunuz poazitif olur da hepsini unutursunuz.

benimki 45 bitti 3 kaliteli embriyo ya doktor bile şaşırdı ona üzülüyorum tekrar elde etmek çok zor
O bebek o eve gelecek.....Lutfen karamsarlik yok. Lutfen diger tedaviye kadar vitamin (antioksidan formula ) kullan. Kanin azsa kan hapi al, benim b12 vitamini eksikligim vardi onu aldim. Omega3 birde coenzim q10 kullandim. 3 ay oncesinden biosteron kullandim. Yumurtalarima doktor bile sasti. Bu arada bu kullandigim ilaclarimdan sadece biosteronu doktor onermisti. Birde Ibrahim Saracoglunun kurlerini uyguladim. Suanda dondurulmus embriyolarim var. Agustosta almaya gidecegim. Sende kendine biraz bak. Hem moralin hem bedenin guclenir. O bebek o eve gelecek..... Moral bozmak yok.....

Saraçoğlunun hangi kürlerini uyguladın. Bende ona başlıyacağımda. Yararı oldumu peki? Kür öncesi ve sonrası arasındaki farkı bana söyliyebilirmisin.

Uzulme demek bir ise yarar mi yaramaz ama uzulme sen yine umutlar cok olunca sarsinti da buyuk oluyor anliyorum seni. Birbirinize sikica sarilin olacagi varsa siz vazgwcsenizde sizi bulur mucizeniz.. Kisa zamanda toparlanip ilerlemenizi diliyorum, sansinda maddi manevi gucunuzde cok olsun...

Sana su kadarini soyleyebilirim uzaktan kuzenimi Semra hanim cok kirmis cunku bosuna para harcama yumurtan olmaz demis, tedaviye almamis diye... Durustce :) Seni aldiysa tedaviye var bildigi, var bir imkan demek ki. o yuzden icinden geliyorsa pes etmeden imkan oldukca yola devam etmeli..

Alara biraz sakinlesmelisin sanirim. En azindan 1 ay akisina biraksan, tuhun ve bedenin yorgun gibi hissettim. Capsss icmek istiyorsan ic canin burnundayken neler oluyor inanamiyorum. Umarim toplanan folikuller olgun ve dollenmeye uygundur, mutlu eder sizi ve bizi.

cokkk sevgiler...

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu igneleri dusundukce kafayi yiyorum bu o gonalf vs hazirliktaki ignelere benzemiyor. Clexane kullanan oldu mu? bu hemsire mi yanlis yapti? ben fobiden bayiliyor gibi inleyerek ıııııı diye aglar igne yapilinca susardim, bunda igneden sonra bildigin ciglikkk cigliga ayyy diye bagirdim dakikalarca agladim. Cok canim yandi. Gobegime dokunamadim uzun sure. sevgilime beni evimize gotur diye yalvarmisim onu bile hatirlamiyorum (

Bunca harap durum ve kasmayla ohoo ! ya tutarsayi gectim ardina bakmadan kacacaklar :))

Bir de sigarayi icmiyorum kafayi tirlatirsam sasirmayin :) evde teror estiriyorum esim bahceyi gectim bahcenin en dibine gidip iciyor bu yuzden :)

Tahammul sinirlarimi zorlamaya devam...

Hepinize cok sevgiler

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin. Tatil kelimesinin bile hoş esintili bir huzuru var değil mi?
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Bu kadar özlemden sonra hepimiz çok iyi anneler oluruz.
Tedavin de şimdiden hayırlı olsun, seni bebeğine kavuştursun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…