- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.241
Saraçoğlunun hangi kürlerini uyguladın. Bende ona başlıyacağımda. Yararı oldumu peki? Kür öncesi ve sonrası arasındaki farkı bana söyliyebilirmisin.
kizinizi gelin alin demesi cok sacma hepimiz kac yasindayiz bosansak bile kendimiz yasantimizi yonlendirecek potansiyele sahibiz neden ailemiz gelip alsinki.. 20 yasinda 3 aylik evli yeni gelin degilizki.. hem sen niye cikacakmissin evden tartisma olursa evden erkek gitmeli erkeklere olum:))
benim esiminde arada sacmaliklari oluyor tonla laf diyorum ona..bizler artik herkezsiz yasayabilecek yaslardayiz..
Bende gonalf ve digerkeri vurulduktan sonra bayilan bir tiptim. Bir tedavimde clexane eklenince ignenin ne demek oldugunu ogrendim. Ne yazikki clexane cok yakiyor. Her igneden sonra bayiliyordum..Eki Görüntüle 1188591
Ben bu igneleri dusundukce kafayi yiyorum bu o gonalf vs hazirliktaki ignelere benzemiyor. Clexane kullanan oldu mu? bu hemsire mi yanlis yapti? ben fobiden bayiliyor gibi inleyerek ıııııı diye aglar igne yapilinca susardim, bunda igneden sonra bildigin ciglikkk cigliga ayyy diye bagirdim dakikalarca agladim. Cok canim yandi. Gobegime dokunamadim uzun sure.sevgilime beni evimize gotur diye yalvarmisim onu bile hatirlamiyorum (
Bunca harap durum ve kasmayla ohoo ! ya tutarsayi gectim ardina bakmadan kacacaklar :))
Bir de sigarayi icmiyorum kafayi tirlatirsam sasirmayin :) evde teror estiriyorum esim bahceyi gectim bahcenin en dibine gidip iciyor bu yuzden :)
Tahammul sinirlarimi zorlamaya devam...
Hepinize cok sevgiler
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1188591
Ben bu igneleri dusundukce kafayi yiyorum bu o gonalf vs hazirliktaki ignelere benzemiyor. Clexane kullanan oldu mu? bu hemsire mi yanlis yapti? ben fobiden bayiliyor gibi inleyerek ıııııı diye aglar igne yapilinca susardim, bunda igneden sonra bildigin ciglikkk cigliga ayyy diye bagirdim dakikalarca agladim. Cok canim yandi. Gobegime dokunamadim uzun sure.sevgilime beni evimize gotur diye yalvarmisim onu bile hatirlamiyorum (
Bunca harap durum ve kasmayla ohoo ! ya tutarsayi gectim ardina bakmadan kacacaklar :))
Bir de sigarayi icmiyorum kafayi tirlatirsam sasirmayin :) evde teror estiriyorum esim bahceyi gectim bahcenin en dibine gidip iciyor bu yuzden :)
Hepinize cok sevgiler
Kocanın kafasını kırsam bana kaç ay verirler ?
Kişi kendinden bilir işi diyorum. Ailem mesafelidir, herşeye karışmazlar, tek kelime söylemezler. Ama saygılarından değil, ters bir şey söylerse diye korkularından. Hem pek severler damatlarını. Geçimsiz olan benim onlara göre. Bana git dese evi başına yıkacağımı biliyor. Ve nedense beni hala ezik, çaresiz, zavallı birisi olarak görmeyi tercih ediyor. Zamanında mutlu olması için severek vazgeçtiklerimi böyle değerlendiriyor. Aynı şeyi göremeyince kaçmak daha kolay tabi. O da kolay yolu seçiyor. Umurumda değil artık. Beni kazanmak istemiyorsa, bakar işine...
Uzulme lutfen. Inan senin kadar oda stresli, hatta senden dahada cok. Sakinlesmeye calis aksam eve gelince esine anlayisli davran. Konu erkekliklerine gelince (sperm olmamasi tekrar istenmesi) boyle tepkiler verebilirler. Aksam ona saril onu sevdigini ondan bir evladin olmasini istedigini soyle. Sonrada sana destek olmasi icin rica et. Sensiz bu sikintiyi asamam de. Lutfen boyle davran bak goreceksin tavirlari nasil degisecek.
Haklisin.Tecrube etmissin.Ne diyebilirim.Allah kolaylik versin.Arkadaşım sen ya yeni evlisin, ya da eşinin mayası farklı.
İlk evlendiğimizde senin taktiği uyguladım, her azıcık iyi yaptığı şeyi abartarak övdüm, " beni gözünde çok büyütüyorsun, ben zannettiğin gibi değilim" dedi. Ben de aldım şimdi ayağımın altına. Madem öyle istiyorsun, kırmam efendim...
Diyeceğim o ki, bazı modeller böyle. Biz o kadar iğne, ilaç, stresle boğuşalım, paşalar ekmek elden su gölden çocuk sahibi olacak, üstüne bir de kapris yapacak. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Adamın ciğerini alırım alimallah
:)) senin gibi birini caresiz ezik zannediyorsa hic taniyamamis canim.. aslinda erkeklerin cogu zannederlerki soyleniriz sadece ama gidemeyiz.. gitme kararini bayanlar hemen vermez yillar icinde biriktirerek verir ama gittimide asla geri donmezler.. tabi insallah dengelerini iyi kurarlarda bunlara hic gerek kalmaz..
Haklisin.Tecrube etmissin.Ne diyebilirim.Allah kolaylik versin.
Neye yansam, yedim içtiğim o hormonlaramı,girdiğim stresemi,aldığım kilolaramı? Acayip boşverişteyim bugün.
Eki Görüntüle 1188591
Hepinize cok sevgiler
Merhaba, Saracoglunu telefonla aradim durumumu asistanlarina anlattim oda bana bir kur onerdi. Yalniz telefonu dusurmek cok zor. Hazir paket halinde gonderiyorlar. Ben hepsini tamamlamadim. Ancak ben bu kurle beraber antioksidan formula (ki antioksidanlarin yumurtlamayi uyardigi soyleniyor )coenzomq10, benexol, omega3 ve doktorumun onerdigi biosteronu kullandim 3 ay. Ve sonuca doktorum bile sasirdi. Doktoruma yukarida bahsettigim takviyeleri ve bitkisel kuru kullanacagimi soyledigimde ne kullanirsan kullan dedi cunku benden hic umidi yoktu. Ve 22 tane yumurta toplandi. Merkezde herkes cok mutluydu doktorum bile cok sasirdi cok mutlu oldu. Sen ne yaptin boyle dedi? Ayrica bana bu tedavimde baska bir protokol uyguladi ancak bu protokolun bu kadar iyi sonuc vermedigini soyledi. Cok olsa 8 10 yumurta alabilirdik dedi. Yalniz transferim gerceklesmedi kismetse aguatosta dondurulan embriyolarimla devam edecegim. Bu arada benim tedavi protokolumde testojel, buyume hormonu , gonal f merional orgalutran ve ovitrelle vardi. Ovitrelle ile birlikte decapeptyl de vuruldum.
Arkadaşım sen ya yeni evlisin, ya da eşinin mayası farklı.
İlk evlendiğimizde senin taktiği uyguladım, her azıcık iyi yaptığı şeyi abartarak övdüm, " beni gözünde çok büyütüyorsun, ben zannettiğin gibi değilim" dedi. Ben de aldım şimdi ayağımın altına. Madem öyle istiyorsun, kırmam efendim...
Diyeceğim o ki, bazı modeller böyle. Biz o kadar iğne, ilaç, stresle boğuşalım, paşalar ekmek elden su gölden çocuk sahibi olacak, üstüne bir de kapris yapacak. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Adamın ciğerini alırım alimallah
Hoşgeldin. Tatil kelimesinin bile hoş esintili bir huzuru var değil mi?
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Bu kadar özlemden sonra hepimiz çok iyi anneler oluruz.
Tedavin de şimdiden hayırlı olsun, seni bebeğine kavuştursun inşallah...
Bende istedim Saraçoğlu sitesinden . Bugün yarın elimde olur . Kullanacağım inşallah senin gibi güzel sonuçlar alırım. Büyüme hormonu dediğin genotropin mi?birde tedavi olduğun klinik neresi.
Alaracım zaten hepi topu beş folikül gördüleer ve gelişimleri yavaş dediler..ilaç doz artışı yaptılar crsba bakacaklar benim hesabıma göre haftasonuna opu olmalıydı ama bu durumda şüpheli gibi..bunlar benım cıkarımlarım dr bişey demedi opuyla ılgılı..
Bozulmaz bitanem içini ferah tut
canım inşallah opunda olur transferinde inşallah bebişini kucağına alırsın ama opuya gidemessende hiç üzülme bak her şey ne güzel gelişti bende ama sonuç sıfır bu dahada derinden yaraladı inan bana yıkımlara alışıyoruz yaşaya yaşaya ne yapalım hakımızda hayırlısı neyse olsun diyoruz belkide hayırlısı bu başka şey düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?