Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Taze hamiş nasılmış bugün

Bayramdan sonra yıllık iznimden 9 gün kullanacağım kısmetse..

Yani 16 gün burada olmayacağım demektir

Ben dönene kadar herkes hamile kalsın; yazılı yoklama yapacağım :82:

saydığın belirtiler inşallah hamişlik belirtisidir canım dilerim emeklerinin karşılığını alırsın

kızlar benim hep bir kaç gün geciken adetim bu ay ilk kez dört gün erken geldi ramazan dolayısıyla dengemmi bozuldu anlamadım ama inşallah hayırlara vesile olur :44::44::44::44::44::44:

canım evet mesajını okumuştum semra hanım aslında banada şansımın %1 ile 5 en fazla demişti ama 3 kaliteli emriyoya onlarda şaşırdı, umut dünyası ya inşalah dedik ve umutlandık ama sonuç önemli o sonuç ta bizden yana olmadı malesef dün hastaneden hemşire aradı her şey yolundaydı ama üzgünüm dedi 1 inci değilde 2 inci adetinde fsh ve e2 tahlilini yaptır bizi arayın ona göre konuşalım dedi açıkçası pesetmek istemiyorum ama tekrar denemek hiçte kolay olmayacak ne yapacaz bilemiyorum

Umarım pes etmezsin cünkü semra hnm direkt bir kadın lafı dolandırmıyor ümitsiz vaka olsaydın kabul etmedi ....umarım denersin bir daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…