Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aman allah korusun canım pozitif düşün lütfen lütfen dualarım seninle ve bebeklerinle Allahım sen yardım et lütfen....

canim ikiz gebelikler hamilelik boyunca kanamali gecebiliyor.. kendini fazla yorma tupde ikizler yatmayi gerektirebiliyor.. bir cok tanidigim tup ikizlerini dokuz ay yatarak dogurabildi... Allaha emanet olun..

Allahim igne yaptirmak icin ciktik simdi yola mesaji okudum. 😟😟😟😟😟😟

Mirandacim allahim korusun sizi, ne olur dikkat et size... Kalkma, yorma kendini. Dualar ediyorum biran once dursun kanama. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ne olur iyi haberlerini alalim canim 🙏😕

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdiden hayirli olsun esen bayramla baslayip bayram tadinda sursun insallah.

Celina senin de bayramda transfer edilmis olur degil mi? Ben de dondurulmuslar oncesi ilac dozlarina baktim azdan coga gitmisiz. Hic endiselenme en guzel sonuc sizin olsun. Sansin bollll olsun hep 🙏😘❤

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dualarim seninle. Rabbim sizleri korusun.

Eğer pgt olursa transfer kalıyor ama olmazsa bu hafta sonu opu önmüzdeki hafta transfer olmalı ...sans bizimkw oksun arkadasım iğne olurken bebegini/bebeklerini düşün...acıdığını belli etme annesi üzülmesinler

tedavi olan, bebek isteyen tüm anne adayları ,inşallah gün gelir bebeklere isim aramak için burada yazışırız... inşallah..
dualarım sizlerle..

Canim allah bebeklerini sana bagislasin
hayirisi olsun canim zor zamanlar senin icin bunlarda gececek inşallah üzme kendini dualarim seninle Allah sizi korusun

Aman aman allah korusun. İnşallah bişey olmaz.

Aman allah korusun canım pozitif düşün lütfen lütfen dualarım seninle ve bebeklerinle Allahım sen yardım et lütfen....

canim ikiz gebelikler hamilelik boyunca kanamali gecebiliyor.. kendini fazla yorma tupde ikizler yatmayi gerektirebiliyor.. bir cok tanidigim tup ikizlerini dokuz ay yatarak dogurabildi... Allaha emanet olun..

Miranda İnşallah bişey olmayacak.Sadece sakin ol lütfen.

Dualarim seninle. Rabbim sizleri korusun.

Canim allah bebeklerini sana bagislasin
hayirisi olsun canim zor zamanlar senin icin bunlarda gececek inşallah üzme kendini dualarim seninle Allah sizi korusun

Dün geceden beri tuttugum gozyaslarimi suan Tutamıyorum allah sizden bin kere razı olsun rabbim hepinizin karinlarini sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün sağlıkla kucaginiza alacağıniz evlatlarla doldursun. Sizleri iyi ki tanimisim iyi ki varsınız.

Canım bütün dualarımız seninle. Bebeklerine Allah'ın izniyle hiçbirşey olmıyacak. Sen canını sıkma üzülme. Sen üzülürsen bebişlerinde üzülür. Allah'ım bebişlerini sana bağışlar inşallah.

Biraz destek olabiliyorsak ne mutlu bize sıkma canını lütfen içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmayacak..

Inşallah canim inşallah yarın tekrar doktora gideceğim.
Biraz destek olabiliyorsak ne mutlu bize sıkma canını lütfen içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmayacak..

Canim biraz ne demek okadar yoğun bir maneviyat hissettimki anlatamam insanın 1. Derece yakını olsa bu kadar olur allah hepinizden razı olsun

Inşallah canim inşallah yarın tekrar doktora gideceğim.

Canim biraz ne demek okadar yoğun bir maneviyat hissettimki anlatamam insanın 1. Derece yakını olsa bu kadar olur allah hepinizden razı olsun

Teyzelerinin duaları her daim minnoşlarınla ve seninle..iyi haberlerini alalım inşallh hep birlikte...

canımcığım ikiz hamillliklerde bu tür olaylar olabiliyor..vicut diğer keseyi atığı için bir kanama yaşıyorsun..Rabim diğer meleğini sana bağışlasın inş..benim arkadaşımında ikiz gebeliği olmuştu biri kendi kendine gitmişti diğer bebeğini çok sağlıklı doğurdu..sakın kendini üzme mevlam ne eylerse en güzelini eyler..herşeyde vardır bir hayır diğer bebeiş sağlıklı olsaydı vicut onu atmazdı..dualarımız seninle canım..rabim diğer meleğini bağışlasın sana..sakın üzme kendini bebeişte üzülüyor annesi...

Sonuca ulasana kadar denemeye devam arkadasim. Emegin bosa gitmesin bebegine kavus diliyorum.

Tüm iyi dileklerimiz, bebeklerin ve senin icin olacak arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…