- 23 Nisan 2014
- 1.417
- 818
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #17.341
kızlar benim hep bir kaç gün geciken adetim bu ay ilk kez dört gün erken geldi ramazan dolayısıyla dengemmi bozuldu anlamadım ama inşallah hayırlara vesile olur :44::44::44::44::44::44:
canım evet mesajını okumuştum semra hanım aslında banada şansımın %1 ile 5 en fazla demişti ama 3 kaliteli emriyoya onlarda şaşırdı, umut dünyası ya inşalah dedik ve umutlandık ama sonuç önemli o sonuç ta bizden yana olmadı malesef dün hastaneden hemşire aradı her şey yolundaydı ama üzgünüm dedi 1 inci değilde 2 inci adetinde fsh ve e2 tahlilini yaptır bizi arayın ona göre konuşalım dedi açıkçası pesetmek istemiyorum ama tekrar denemek hiçte kolay olmayacak ne yapacaz bilemiyorum
Umarım pes etmezsin cünkü semra hnm direkt bir kadın lafı dolandırmıyor ümitsiz vaka olsaydın kabul etmedi ....umarım denersin bir daha...
canım evet mesajını okumuştum semra hanım aslında banada şansımın %1 ile 5 en fazla demişti ama 3 kaliteli emriyoya onlarda şaşırdı, umut dünyası ya inşalah dedik ve umutlandık ama sonuç önemli o sonuç ta bizden yana olmadı malesef dün hastaneden hemşire aradı her şey yolundaydı ama üzgünüm dedi 1 inci değilde 2 inci adetinde fsh ve e2 tahlilini yaptır bizi arayın ona göre konuşalım dedi açıkçası pesetmek istemiyorum ama tekrar denemek hiçte kolay olmayacak ne yapacaz bilemiyorum
Ümitsizliğe kapılmak yok. Allah büyük. Hangi kapıyı ne zaman açacağını bilemezsin. Sen testlerini yaptır, durumunu netleştir, Rabbim bir kolaylık gösterecektir. Kimsen, hiç bir şeyin olmadığı zamanda bile Allah var. O hepimizi korur ve gözetir...
allah büyük dediğin gibi testlerimi kesin yaptıracam buna kararlıyım ama sonrası da beni çok korkutuyor
Canım senin yumurta toplama ve transferini kim yapmıştı?
Korkma arkadasım sansın varken denemelisin ben iki aşılama iki negatif aldım gücüm yettiğince devam etmeyi düşünüyorum ..Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan...
canım yumurta toplama embriyologlardan biri yapmıştı adını hatırlamıyorum ama transferimi aylin hanım yaptı aslında benim transferim çok özel yapılmalı çünkü geçmişte miyom ameliyatı olmuştum şimdide küçük küçük miyomlarım var yani rahim çok müsait değil ondan özenle yapılmalı diye düşünüyorum
allah büyük dediğin gibi testlerimi kesin yaptıracam buna kararlıyım ama sonrası da beni çok korkutuyor
Aaa şaşırdım yumurta toplamanı embriyoloğun yapmasına normal bişeymi ki bu?bana garip geldi..transfer öncesi aylin hnm durumunu biliyordu değil mi özen göstermiştir diye düşünüyorum.bir de merak ettim transfer için Aylin hnm ı sen mi seçtin hastanemi karar verdi çok sordum başını şişirdim canım ya ama tahminimce cuma yada ctesi benim toplama olur diyorum..yarın kontrol randevumda söylerler durumu..dolayısıyla hazırlıklı olup istekte bulunmalyım :))
Tüp bebek bir tedavi değil, bir teknik. Nihayetinde "deneme". Olumsuzluk ihtimali her zaman var. Ama korkunu bir kenara bırakmazsan, olumsuza şartlandırmış olursun kendini. "Olursa olur, olmazsa Allah Kerim" diyebildiğinde, bebeklerinin tutunma ihtimalini de artırırsın.
canım transfer doktorumu hastane ayarlamış bir önceki günden haber verdiler aylin hanım diye bende aylin hanımdan memnundum
diye tamam dedim çünkü kontrolümün birini sevinç hanım yapmıştı pek gözüm tutmadı sanki biraz afallaştı yumurtaları görmekte zorlandı
aylin hanım cin gibiydi güven veriyordu memnundum yani ama transferde doğru kişimiydi bilemiyorum açıkçası belkide sonuç olumsuz oldu diye öğle düşünüyorum birde transferden bir gün sonra normal hayata dönün diyorlarya bence yalnış bir süre iyice dinlenmek
daha mantıklı sanırım sen sen ol trasferden sonra fazla hareketten sakın derim benim fikrim doğrusu ne bilemem
allahım sana pozitifi göstersin inşallah
gücüm yettiğince durumum elverdiğince deneyecem eşimde öğle düşünüyor ama bakalım hayırlısı artık alah kısmetimizi verir inşallah
Aylin hanım bu hafta yokmuş sevinç hnm kontrole grdi aynen senin dediğin gibi biraz bi afallama söz konusu hiç güven vermiyor ama Allahtan semra hnm da peşine muayene ettı beni içim rahatladı.yarın ki randevumda önce sevinç hnm bakacak peşine semra hnm..anladığım kadarıyla Semra hnm Sevinç hanımı check ediyor bu da benim cok işime geliyor kontrollerde...ama yumurta toplama ve transferde kesinlikle istemem şimdiden sistemi öğrenmem iyi oldu ona göre itiraz ederim.,
Amin arkadaşım. İnşallah buraya hamileyim yazacağın gün yakındır...
sevinç hanımda hemfikir demekki doğru hisler taşıyoruz neyse çıkmam lazım aşkitom aradı çıkmış onu almam lazım araba bende kalıyor bu aralar patron benim :) canım görüşürüz çok öpüyorum ama transferine dr seçiminde dikkat et
Acini paylaşıyorum arkadaşım bu son olsun inşallahcanım benim teşekkür ederim her sözün için, evet tek tesellim eşim alah her kadına böyle bir eş nasip etsin
ama sonuçta onunda içi yanıyor sonucu aldığımızda birbirimize sarılıp saatlerce çocuklar gibi ağladık
Geldim ama ama ama folikülker yeteri kadar gelişmiyor arkadasım.semra hoca girdi muayeneye crsba tekrar cagırdı dozu arutırdılarmecburen ...içimden bi his gelişmiyorsa foliküller doz artınca içindekilerin kalıtesi bozulur dıyor cok mu bilmişlik ediyorum bilemedim.rahatlayamıyorum bi türlü..
Dün gece 3 te kanamam basladi ama fazla bir şekilde hemen doktora gittim kesenin biri bozulmaya başlamış diğerinde kalp atışı var ritmi güzel dedi ama kanama çoğalır ise düşük yapıyorsun demekki dedi canim sıkkın ne olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?