- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.341
Arkadaşlar iyi geceler. Eşimle tartıştık canım çok sıkkın. Bana yardımcı olun.eşimin ilk evliliğinden çocukları var. Bugün misafirlerimiz geldiğinde kızıda geldi. Benim yanımda misafirlerin eşime ve kızıyla sohbet etmeleri geçmişten konuşmaları canımı sıktı. Benim yanımda eşimin geçmişinden bahsetmek çok üzüyor beni? Acaba 3 yıldır benim bebeğim niye olmuyor onun zaten var, o benim istediğim kadar istemiyor diye canım sıkılıyor. Eşime çoçukların evde benim misafirlerim varken gelmesin dedim . Akşamdan beri tartışıyoruz . Acaba bu negatif sonuçlardan dolayı benim psikolojimmi bozuldu.çok canım sıkkın çok.
hayırlı olsun, dokuz ay sana sımsıkı tutunsun inşallah..
donmuş embriyo transferi öncesi süreç nasıl peki? benim yumurtalarım yeni toplandı, ne zaman adet göreceğim bilmiyorum, doğum kontrol ilacı kullanacaksın, gibi bir şey söylemişti doktor..
💎 Tektaslariniz tekrar hayirli ve ugurlu olsun cokkkk ama cokkkk mutlu ilerlesin gunleriniz, bayramla cosup test gunu Nirvana'ya ulasin mutluluk sarhosu olun insallahh 🙏
Ne olacaksa o olacagindan soylenilenlere dikkat edip, icinizden ne geliyorsa onu yapmaktan geri kalmayin olur mu 😘 afiyet bal seker CAN olsun yedıikleriniz :)
Cok ama cok guzel gunler diliyorum... ❤❤😍😍
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş bayramınızı kutlayarak başlayayım mesajıma uzun bir yolculuğun ardından kendimi çok yorgun hissediyorum ve bir pazartesi sendromu daha yaşıyorum hepinizi selamlıyorum kıslar
buraya yazmayalı 4 gün olmuş beklemek çok zor bugün transferimin 9. günü 5 ağustos test tarihim acaba evde test yapsammı
adet olacakmış gibi ağrılarım var.
kahveyi de severim 9 gündür içmiyorum..kokusunu almaya başladım walla:))
Günaydın. Bhcg, idrarda, kandan 3 -4 gün daha sonra çıkıyor. Bebeğin tutunduysa da çıkmayabilir. Boşuna üzülmeye gerek yok. Üç gün kalmış zaten. Bekle test gününü derim nacizane. Ağrıları ciddiye alma, progesteron yapıyor. Mide bulantısı, baş dönmesi, kasıklarda batma, uyku hali, yorgunluk iştahta değişiklik ilacın diğer yan etkileri. Tanıdık geldi mi?
Sana kahve yerine taze sıkılmış portakal ya da elma ya da havuç suyu ikram ederim. Olur mu?
Aaaaaaa evet aynı belirtiler... :))) demek ilaçlardan kaynaklanıyor... ama doğru söylüyosun negatif görüp strese girmeye gerek yok..
eh kahve yerine de meyve suyunu tercih edicez artık...
Şu an tv de bi kadının bebeği doğar doğmaz apartman boşluğuna atma haberi yayınlanıyor.. Nasıl bi dünyadayız anlamıyorum. biz bu kadar özen gösteriyor ve istiyoruz olmuyor başkaları istemiyor hatta canice öldürmeye çalışıyor oluyor..
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrr, uyanın bakalım. Kahve yaptım size
günaydın canımcım nasılsın bayram nasıl geçti benimki güzel geçti ama bugün mesai olması biraz sıkıcı daha işe adapte olamadım kahveni isterim belki kendime getirir
Günaydın kızlaaaaaaaaarrrrr, uyanın bakalım. Kahve yaptım size
GUNAYDINNNNNNNNNN fistiklar
topik senlenmis ooo kahveler portakal sulari ayyy harika ben kahve alayim sekerim
Senin elinden herseye ok derim simdi ise gidiyorum kizlar aksama gorusuruz opuldunuzzzzzzz
Arkadaşım, üzme kendini. Bu hassas konuda senin anlayış göstermen gerek. Eski eşi, adı üstünde eski... Geride kalmış şeyleri kafana takma. Sen onunla yeni bir hayat kurdun. Eski eşi ve çocukları onun şimdiki kişiliğine ulaşmasını sağlayan etkenler. Öyle kabul etmek gerek. Kabullenmek zor olsa da, eşinin geçmişiyle barışmadan bir bütün olmanız, gerçek bir aile olmanız zor olur. Bu durumu, senin doğuracağın bebek te değiştiremez. Kendi içinde bunu aşman gerek. Hem bu şekilde davranman, eşini senden uzaklaştırır. İnsan, evladına söz söylenmesini istemez. Sonunda "ya çocukların, ya ben" noktasına gelirsin ki evlenirken amacının bu olmadığına eminim. Onun için bu tavrı sil hayatından. Sen ne kadar olgun bir yetişkin olarak tavır alırsan, eşinle geleceğiniz o kadar huzurlu olur.
Sen çok iyi bir insansın. Çok sağol. Senin gibi tanımasamda derdimi paylaşacağım bir insan olduğu için mutluyum.iyiki varsınız hepinizzz
bol misafirli bir bayramdan sonra ancak işte oturdum kızlar....
capslocked canım, inan hepimiz yaşıyoruz ya sözün bittiği yer.. ama maşallah sen çok güçlüsün. hemen silkelenip yeni adımlar atmak için değerlendirmelere başlamışsın. canm rabbim bu tedavinde bebeğine kavuştursun inşallah... ben dualarla bebeklerimize kavuşacağımıza inanıyorum...
alara canım, benzer şeyleri bende yaşıyorum. 2. eşiyim eşimin. ilk eşi vefat etmiş.Eşimin 20li yaşlarda bir kızı (kızımız ) var ve bizimle yaşıyor. eşim, kızı çocuğumuz olmasını istemiyor diye 1 sene tedaviye ikna olmadı, şu anda da ikna olsa da her an kızından dolayı tereddütler yaşıyor. bize hayatı zindan edecek diyor. ama ben yine de sabrediyorum. kızıyla asla bu konuyu konuşmadım ve o bu konu hakkında neler yaparsa yapsın ( ki aynı evde yaşıyoruz bazen dolaplarımı karıştırıp ilaçlarımı buluyor ya da menapoza girmem için sürekli dua ediyor) ) babasına kızıyla ilgili olumsuz hiçbir şey söylemiyorum. o cahildir, gençtir diyorum ki gerçekten de böyle hissediyorum. onu babasına kötülemiyorum. tam tersi onun da her çocuk gibi olduğunu söylüyorum. bu arada bırak geçmişin konuşulmasını kızım bayramın 2. günü eve teyzesini getirdi. bana mesaj çekmiş, teyzemi getirmek istiyorum sorun olur mu diye. ben de tabiki olmaz dedim. içimde bir yerler burulsa da evimiz kızımın da evi ve akrabalarını o evde ağırlamak onun da hakkı. ben kızımın akrabaları ile sürekli görüşüyorum ve onları evimizde ağırlıyorum bu bence olması gereken. bununla birlikte geçmişin konuşulmasıda çok normal. yaşanmış yılları silmeye imkan yok. benim yanımda konuşulmasına izin vermesem gizli kapaklı konuşulacak, daha çok huzursuz olacağım ve eşimde kedini baskı altında hissedecek. bununla birlikte eşimin arkadaş çevresi var, bunlar geçmişte de varmış ve bir ortama girdiğimizde geçmiş hep açılıyor. yapılacak tek şey tebessüm ederek dinlemek... allah yardım edip içini ferahlatıyor canım...
sana telimi yazmıştım konuşmak ferahlamak istersen her zaman arayabilirsin...
kızlar herkesi çok öpüyorum birazdan tekrar geleceğim, toplantıya gidiyorum... adını anmadıklarım az sonra size de döneceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?