Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hala test yaptırmadın mı sen? Haberini bekliyorum sabahtan beri :18:

Ah canım benim, bayram bayram kötü haber yazmak istemedim. Bu sabah yaptım. Ama dün akşam kanamam gelmişti zaten. Şimdi Pause yapıyorum. Azimle uğraşmaya devam. 5 tatlı kaşığı Çörekotunu öğüttüm, hiç bekletmeden, 5 tatlı kaşığı tarçınla birlikte yarım kilo balla karıştırdım. Onu yicem. Acaba incirde aynı vakitte kaynatıp içsem olurmu?incir kürü adetin kaçıncı günü başlanıyor? Çokmu doping olur ya?. Belki iyi spermler denk gelir,ve doğal olur. Ha bide akupunturcu arıyorum. Senin varmı başka önerin?

Özledim kızlarrr...cok şeket padsta yemeyinnn capslockeddd nerdesinnn

Geldim geldim. Bayram da iyi haberlerle yazmak isterdim. Ama 6.negatifide gördüm yani. İyiyim, sadece sinir oluyor insan işte.Ha bide şu haberi, negatifte olsa, daha birkere, kantestinden öğrenemiyorum. Ona kızıyorum. Adetim daha evvel geliyor. Neyse, yarınkı programım belli, Laser ve kuaföre gidilir. Bakım yapılır. Güzel mutlu bayramlar!!

Üzüldüm arkadaşım. Kısmet demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Eğer sonraki tedavi için ara vereceksen, incir kürüne sonraki ay başla bence. İncir kürü adetin ikinci günü başlıyor. Sonraki adete 10 gün kala bırakıyorsun. Çatlama sorununa tedbir olarak, havuç kürüyle birlikte uygula. Adım adım gidersen, sabrın zorlanır belki ama vücut daha iyi uyum sağlar. Çörekotu bal tarçınla birlikte, her sabah aç karnına çekirdekli kara kuru üzüm tavsiye ederim (çekirdekleri de yenecek) Hücre yenilenmesini hızlandırdığı için hem tedavinin etkilerini çabuk atarsın, hem incir kürüne ön hazırlık olur. Üzüme ara vermen gerekmiyor hem. Sürekli elinin altında bulunsun. Sadece şekerine dikkat et, şekeri yükseltiyor biraz.
Bir de işinin ehli bir bioenerji uzmanına da gitmeni tavsiye ederim. Ben gittiğim uzmana işitme sorunumu da söyledim. Sol kulakta %60 işitme kaybım vardı. Şimdi diğerinden daha iyi duyuyorum. Yalnız, bioenerjiyi en sona bırak. Tekrar tüp denemeden bir ay kadar önce gidersen daha iyi olur. İşin çok yorucu. Bir sonraki tedavinde, transfer sonrasını dinlenerek geçirmeye çalış.

Yenilen arkadasım güzelce ...bi sonrakine hazırlık lazım ...hayırlısı olsun canım...
Bayrama yorgun girdim. Neyse ki gelen giden yok, dinleniyorum gönlümce
Misssss iyi dinlenmeler ...uzat ayagını söyleeeee relax mod on....:)))bu bayram ben cıkmıcam dedim herkes bana geldi hesapta kafa dinlicektim :)))) allahtan ben bişi yapmıom öyle bakınıom.aslında iyi de oldu kendimi dinliyorum belirti arıyorum önceki gebelik belirtilerimi hatırlıyorum ama hiç bişey yok hatta hiç transfer olan ben değilmişim gibi aksine karnım bile şişmedi normalde 9 aylık gibi gezerdim şimdi dümdüz ..neyse kısmet diyelim
Artık ..

2220, bitirmemiştim yazacaklarımı, hemen gitti mesaj.

Üzümün ismimi Kara Kutu üzümü? Eşim türkiyedeya, istim getirsin. Ondan da yiyeyim. Bioenerji çok iyi. Ama buralarda bulabilirmiyim bilmiyorum. İncire neden şimdi başlamım? Cünkü gerçi tam karar veremedim ama belki Eylül ayında dondurulmuşları kullanırım. Yoksa ekime mi sarkıtayım? Düşüncelerdeyim.

Celina, misafir ağırlıcam diye yorulma sen. Biliyorum, karnında yumoşlar olunca, hareketlerde bi değişik tutuluyor. Dikkat et.

Dinleme derim. Malum, ilaçların da etkisiyle farklı şeyler hissedebiliyoruz. Ya da hiç bir şey hissetmiyoruz. İnşallah güzel haberler alır, sevindirirsin bizi de...

Kutu mu yazmışım, hay Allah
Çekirdekli siyah üzümün kurutulmuşu olacak. Marka yok, ben açık alıyorum. Memleketteyken komşular getiriyordu sağolsunlar. Adet döngün nasıl bilmiyorum ama üzüm ve ballı karışımı şimdi kullanmaya başlayıp sonraki adetinle incir ve havuç kürünü ilave edersen zaten eylül adetine kadar hepsinden kullanmış oluyorsun. İncire hemen başlama dememin sebebi, bünyeyi gereğinden fazla zorlamamak için. Ters tepkiye girmesin diye çaktırmadan çalıştıracağız. Adım adım.
Yine de acelem var, diyorsan, hepsini de kullansan sorun olmaz. Belki kısa dönemde yorgunluk olabilir. O da çabuk geçer...

Canim ya elden birsey gelmiyo evet uzucu hep soru isaretleri bu negatifler napcaz sasiriyo insan umudumuz hic bitmeyecek bir gün olacak insallah diyoruz sabir arkadasim herseye yeniden siva kolarini yola devam
canim tedavin nerde oluyo senin turkiyedemi nasil git gel yapiyorsun canim yaaa

Evet doğru söylüyorsun. Şu neden tutunamıyo sorusunda kocaman bi soru işareti. Kısmet yaa işte. Ben zürihte tedavi oluyorum. Çok düşündüm, türkiyede olsammı diye. Havayollarında olduğum için, git gel de problem değil. Hadi kocayı boşverim, Fakat düzenim, okula giden kızım var. Tarihleri denk getirmek çok zor. En çokta, 5 günlük embryo için isterdim, çünkü o burda yasal olarak yapılmıyor. Neden yasak halen çözemedim. Doktorum, daha çok düşük yaşandığını söylüyor. Kaderde ne varsa o.

Geçmiş olsun canım son olsun inşallah

kizlar incir ve havuc kürü ayri ayri ve birlikte şoyle uygulanirmis.
tedavisiz aylarda uygulayabiliriz.

............
Yarım Litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz Suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi Dakikaağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir Gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.
Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.
Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk Su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru İncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

--- Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti- ve polikistik over 'den de koruyacaktır.

Seni cok iyi anliyorum canim buralarin mantiksiz yasalari iste nedenini doktorlarda bilmiyodur ben herseferinde burdaki doktoruma sordmustum net bir cevap vermedi cokk korkak vede bilincsiz bir sistem buralar co kultur nedir onu bile bilmiyorlar da turkiyeye git gelerde bize uymuyo iste ilk tedavimi marta ysptirmistim simdi ikinci eylülde diyoruz bakalim hayirlisi kismetin önüne gecilmiyo

Günaydın kızlar, dünün üzüntüsünü dünde bırakıp yeni güne umutla, neşeyle başlayalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…