- 25 Mayıs 2014
- 304
- 258
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #18.301
Hala test yaptırmadın mı sen? Haberini bekliyorum sabahtan beri :18:
Özledim kızlarrr...cok şeket padsta yemeyinnn capslockeddd nerdesinnn
Nasılsın şekerrrr şu capslocked un kulağini çekmek laxım
Ah canım benim, bayram bayram kötü haber yazmak istemedim. Bu sabah yaptım. Ama dün akşam kanamam gelmişti zaten. Şimdi Pause yapıyorum. Azimle uğraşmaya devam. 5 tatlı kaşığı Çörekotunu öğüttüm, hiç bekletmeden, 5 tatlı kaşığı tarçınla birlikte yarım kilo balla karıştırdım. Onu yicem. Acaba incirde aynı vakitte kaynatıp içsem olurmu?incir kürü adetin kaçıncı günü başlanıyor? Çokmu doping olur ya?. Belki iyi spermler denk gelir,ve doğal olur. Ha bide akupunturcu arıyorum. Senin varmı başka önerin?
Yenilen arkadasım güzelce ...bi sonrakine hazırlık lazım ...hayırlısı olsun canım...Geldim geldim. Bayram da iyi haberlerle yazmak isterdim. Ama 6.negatifide gördüm yani. İyiyim, sadece sinir oluyor insan işte.Ha bide şu haberi, negatifte olsa, daha birkere, kantestinden öğrenemiyorum. Ona kızıyorum. Adetim daha evvel geliyor. Neyse, yarınkı programım belli, Laser ve kuaföre gidilir. Bakım yapılır. Güzel mutlu bayramlar!!
Misssss iyi dinlenmeler ...uzat ayagını söyleeeee relax mod on....:)))bu bayram ben cıkmıcam dedim herkes bana geldi hesapta kafa dinlicektim :)))) allahtan ben bişi yapmıom öyle bakınıom.aslında iyi de oldu kendimi dinliyorum belirti arıyorum önceki gebelik belirtilerimi hatırlıyorum ama hiç bişey yok hatta hiç transfer olan ben değilmişim gibi aksine karnım bile şişmedi normalde 9 aylık gibi gezerdim şimdi dümdüz ..neyse kısmet diyelimBayrama yorgun girdim. Neyse ki gelen giden yok, dinleniyorum gönlümce
Yenilen arkadasım güzelce ...bi sonrakine hazırlık lazım ...hayırlısı olsun canım...
Misssss iyi dinlenmeler ...uzat ayagını söyleeeee relax mod on....:)))bu bayram ben cıkmıcam dedim herkes bana geldi hesapta kafa dinlicektim :)))) allahtan ben bişi yapmıom öyle bakınıom.aslında iyi de oldu kendimi dinliyorum belirti arıyorum önceki gebelik belirtilerimi hatırlıyorum ama hiç bişey yok hatta hiç transfer olan ben değilmişim gibi aksine karnım bile şişmedi normalde 9 aylık gibi gezerdim şimdi dümdüz ..neyse kısmet diyelim
Artık ..
2220, bitirmemiştim yazacaklarımı, hemen gitti mesaj.
Üzümün ismimi Kara Kutu üzümü? Eşim türkiyedeya, istim getirsin. Ondan da yiyeyim. Bioenerji çok iyi. Ama buralarda bulabilirmiyim bilmiyorum. İncire neden şimdi başlamım? Cünkü gerçi tam karar veremedim ama belki Eylül ayında dondurulmuşları kullanırım. Yoksa ekime mi sarkıtayım? Düşüncelerdeyim.
Celina, misafir ağırlıcam diye yorulma sen. Biliyorum, karnında yumoşlar olunca, hareketlerde bi değişik tutuluyor. Dikkat et.
2220, bitirmemiştim yazacaklarımı, hemen gitti mesaj.
Üzümün ismimi Kara Kutu üzümü? Eşim türkiyedeya, istim getirsin. Ondan da yiyeyim. Bioenerji çok iyi. Ama buralarda bulabilirmiyim bilmiyorum. İncire neden şimdi başlamım? Cünkü gerçi tam karar veremedim ama belki Eylül ayında dondurulmuşları kullanırım. Yoksa ekime mi sarkıtayım? Düşüncelerdeyim.
Celina, misafir ağırlıcam diye yorulma sen. Biliyorum, karnında yumoşlar olunca, hareketlerde bi değişik tutuluyor. Dikkat et.
Canim ya elden birsey gelmiyo evet uzucu hep soru isaretleri bu negatifler napcaz sasiriyo insan umudumuz hic bitmeyecek bir gün olacak insallah diyoruz sabir arkadasim herseye yeniden siva kolarini yola devam
canim tedavin nerde oluyo senin turkiyedemi nasil git gel yapiyorsun canim yaaa
Ah canım benim, bayram bayram kötü haber yazmak istemedim. Bu sabah yaptım. Ama dün akşam kanamam gelmişti zaten. Şimdi Pause yapıyorum. Azimle uğraşmaya devam. 5 tatlı kaşığı Çörekotunu öğüttüm, hiç bekletmeden, 5 tatlı kaşığı tarçınla birlikte yarım kilo balla karıştırdım. Onu yicem. Acaba incirde aynı vakitte kaynatıp içsem olurmu?incir kürü adetin kaçıncı günü başlanıyor? Çokmu doping olur ya?. Belki iyi spermler denk gelir,ve doğal olur. Ha bide akupunturcu arıyorum. Senin varmı başka önerin?
Evet doğru söylüyorsun. Şu neden tutunamıyo sorusunda kocaman bi soru işareti. Kısmet yaa işte. Ben zürihte tedavi oluyorum. Çok düşündüm, türkiyede olsammı diye. Havayollarında olduğum için, git gel de problem değil. Hadi kocayı boşverim, Fakat düzenim, okula giden kızım var. Tarihleri denk getirmek çok zor. En çokta, 5 günlük embryo için isterdim, çünkü o burda yasal olarak yapılmıyor. Neden yasak halen çözemedim. Doktorum, daha çok düşük yaşandığını söylüyor. Kaderde ne varsa o.
Bir de nostaljik günaydın diyelim. Bu sıpa benim 6 aylık halim.
Günaydııııın!! Allah aynısından sanada nasip etsin.
Amin arkadaşım. Allah' a güvendim, bekliyorum
Aynısının tıpkısından iki tane versin...bayram sonrası hareketlensin şenlensin topiğimiz inşlahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?