- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.821
Gerekiyorsa anne- baba bile uzaklaştırılabilir. Sakıncası yoktur. Çok faydası oluyor, tecrübeyle sabittir![]()
Mesafe koymaktan zarar gelmez bence de..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerekiyorsa anne- baba bile uzaklaştırılabilir. Sakıncası yoktur. Çok faydası oluyor, tecrübeyle sabittir![]()
Dedigim gibi sartlari zorlamanin da anlamı yok.sakın darılma ama bu bebeğin tutması bi mucize..
Evet donrulmuslar icin. 1 aydir d.kontro ictim. 29 araliktan beri baskilama ignesi. Birkac gune adet olurum. Sonra bantlar vsSenin dondurulmuş tedavisi miydi? Öyleyse başla içmeye. Zaten tek amaç rahmi hazırlamak olduğu için daha etkili olacaktır. Eğer yanlış hatırlıyorsam kusura bakma. O zaman opudan sonra başlaman gerekecek. Transfer sonrası 3-4 gün daha içersin. Aşerme dışında 3 aylık olana kadar ara verirsin. Bebeğin kendi hormon dengesi oturduktan sonra abartmamak kaydıyla tekrar tüketebilirsin.
Evet canim kentteydim. Israel aruh ayrildi ordan. Ben dr la beraber devam ediyorum . En son cizik de attik. Ya bismillah dedik.Hayırlısı olsun, canım inşallah tutunurlar..Ben geçen seneden hatırlıyorum,senin iki dondurulmuşun vardı Kent Hastanesinde.Yine ordamı yaptıracaksın transferini yoksa embriyoları alıp başka bi hastanedemi yaptıracaksın?Bence end.kalınlığın nasıl? yani incemi? gerç,i bu da aydan aya farkediyormuş? Ama ben olsam içerdim.Şimdi mevsimi, istesen tazesini bulamazsın.rahime çizik attırmayı düşünüyormusun? vitamin arı sütü gibi şeyler aldınmı?
Transfer olcam canikom. Adet bekliyorum. Egricayirim bitti. Carsamba gelcek. Devam ona da. Transfer de icerim. Sanirim zarari olmaz. Neticede herseye iyi gelen bir besincanımm ummuselama geçen söylemiştii transferinmi olacak.. yada oldumu..
İsrael beylemi devam ediyorsun ? geçen sene ben ona çizik attırmak istediğimde <kanıtlanmış bişi yok > dedi ve yapmadı.Hangi hastanede İsrael bey? gidip sorayım :)))) bana niye yapmamış.Evet canim kentteydim. Israel aruh ayrildi ordan. Ben dr la beraber devam ediyorum . En son cizik de attik. Ya bismillah dedik.
Monkeycim endo kalinligin iyiyse gerek yok.İsrael beylemi devam ediyorsun ? geçen sene ben ona çizik attırmak istediğimde <kanıtlanmış bişi yok > dedi ve yapmadı.Hangi hastanede İsrael bey? gidip sorayım :)))) bana niye yapmamış.
Monkeycim endo kalinligin iyiyse gerek yok.
Benim ince oluyordu.genelde. klomende inceltiyor gerci. Simdi nasil olur bilmiyorum. Bir faydasi olabilir ihtimaliyle yaptirdim. Acikcasi israr ettim. Ispatlanmamis diye pek istemiyor
Canim 9 guzel bir degermis. O yuzden kafana takma endoyu.Beni tranfer günü çağırdılar( İsrael Bey ve ekibi),yumurta toplandı 3 gün sonra gittim, İsrael Bey kontrol etti.End.ince 6 dedi.İstersen transfer ederiz, ama tutmaz dedi.Bende yaptırmadım, 1 ay sonra gittim.Nar suyu içtim..End.9 oluştu.transferi yaptı.Nar suyu hakkında ne düşünüyorsunuz dedim.Tıpda böyle bişi yazılı değil dedi ve bana güldü .Yani çizik dedim onuda yapmadı, seni tebrik ederim..çizik yaptırmayı başardığın için :))Ben belki tekrar gitmeyi düşünebilirdim, ama eşim halen kızgın :))
Ben o kadar yatamıyorum ama yatmaya çalışıyorum. Haklısın sen ne yaparsan yap gelecekse geliyor. Kısmet işte eşimle kardeşim arasındaki huzursuzluk 2 gündür arttı. Stress ve üzüntü yaşayıp ağlayıp duruyorum. Transferi unuttuyorum
Canim 9 guzel bir degermis. O yuzden kafana takma endoyu.
benim miyo ameliyatim yuzundendi. Simdi iyi olur diyorum. Benimki biraz da onlem amacli.
doktora gelince: onlar bize lazim. Tavsiyem isini iyi yapan doktorsa devam edilmeli. Daha dogrusu ozel sevgi veya kizginliga gerek yok dusuncesiyle hareket etmek lazim.
Gidince konusacaz. Insallah canim.Haklısın, senin için inşallah hayırlısı olur, tutunurlar canım.Transferin hangi hastanede yapılacak ?
Evet donrulmuslar icin. 1 aydir d.kontro ictim. 29 araliktan beri baskilama ignesi. Birkac gune adet olurum. Sonra bantlar vs
Nara basliyayim . Bi de tarcin vs. Kalinlasir ins.
Kalinlik hosuma gitmezse iptal ederim. Yumiyi zor buluyoruz zaten. Bu arda hsg cekildi. O gun cizik de atildi. Ben istedim yani. Hani ispatlanmamis ya.
Tarcini balla direk yesek olmazmi illa sakizla cignemekmi gerekiyo canim biri daha yazmisti bunu balla yesek ayni olmazmiMaşallah, güzel altyapı oluşturuyorsun. İnşallah sonucunu da aynı güzellikle alırsın. Tarçını bal ve sakızla kullanmanı tavsiye ederim. Rahmin dayanıklılığını da artırıyor.
Allah herkese yardım etsin .ben tüp bebek tedavisi oluyorum.bu akşam 2. İğnemi oldum.şimdiden korkmaya başladım.aslında daha önceden yaşadım.oğlum var aşılama ile hamile kalmıştım.merak ediyorum morfoloji sorunu olan var mı
Arkadaşlar burda okudum saç boyanmıyormuş tedavi süresince opu dan sonra saç boyatsam sorun olur mu sizce
Tarcini balla direk yesek olmazmi illa sakizla cignemekmi gerekiyo canim biri daha yazmisti bunu balla yesek ayni olmazmi
Sağol canım.. Iyiyim şimdi ben Ağlar Ağlar sonra sakinlerim.. Artık sakinim tahrik edici başka unsur olmazsa:)
Keşke tutsaymış ama bi dahakine inşallah tutunur sağlıkla gelir bebiş:)
Elimizden geni yapalim. Takdir Allah in.Maşallah, güzel altyapı oluşturuyorsun. İnşallah sonucunu da aynı güzellikle alırsın. Tarçını bal ve sakızla kullanmanı tavsiye ederim. Rahmin dayanıklılığını da artırıyor.