- 24 Aralık 2014
- 420
- 415
- 78
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
- #27.841
Benim aslında yeni başladı tedavim 2. İğneyi oldum.yumurtaya etki eder mi yoksa dedim opu dan sonra yaparım.demiştim tabi zararı olursa yapmam beyAzlarla gezer dururuz çokkkk kötüüüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimizden geni yapalim. Takdir Allah in.
Sakiz la yaptim da hemen curudu. Hooop yuttum. Beceremedim. Tarcini cok severim. Kasiklasam diyorum. Yogurt ve corekotuda sevdim. Ne bileyim ortaya karisik yapiyimm iste
Spreyler var saca sikiyosun beyazlari kaybediyo onlara baksan canim eczaneye sor bendede ayni sorun var beyazlar cikiyo hemen ama yapcak bisey yok bu ugurda gezecez beyaz beyaz ben siyah ayakkabi boyasi bile surebilirim gecici :))) kocama beyaz sacla görunmek istememBenim aslında yeni başladı tedavim 2. İğneyi oldum.yumurtaya etki eder mi yoksa dedim opu dan sonra yaparım.demiştim tabi zararı olursa yapmam beyAzlarla gezer dururuz çokkkk kötüüüü
Benim aslında yeni başladı tedavim 2. İğneyi oldum.yumurtaya etki eder mi yoksa dedim opu dan sonra yaparım.demiştim tabi zararı olursa yapmam beyAzlarla gezer dururuz çokkkk kötüüüü
Himmmm iyiymis. Bebegime sakladim corekotunu.Çürüme değil o. Tarçın tanelerinden dolayı öyle geliyor. Normalde bir sakızı bir günlük bal- tarçınla kullanabilirsin. Ama içine sinmiyorsa sabah ayrı akşam ayrı sakız kullan...
Bu arada müjdemi isterim. Çörekotunu yumurta geliştirmede kullanıyoruz. O yüzden şimdilik ara ver. Bir de gebelik oluştuktan sonra hem bebeği beslemek hem süt üretimi için tüketiliyor. Yani çörekotuyla ilişkiniz epey devam edecek. Bu güzel kısmı![]()
Spreyler var saca sikiyosun beyazlari kaybediyo onlara baksan canim eczaneye sor bendede ayni sorun var beyazlar cikiyo hemen ama yapcak bisey yok bu ugurda gezecez beyaz beyaz ben siyah ayakkabi boyasi bile surebilirim gecici :))) kocama beyaz sacla görunmek istemem
Cörek otunu eziptemi kullanicaz yoksa direkmi ben cörek otu yagi yogurt bal tarrcin ve cörek otunu karistirip yiyorum gunde bir kere yemekten yarim saat önceÇürüme değil o. Tarçın tanelerinden dolayı öyle geliyor. Normalde bir sakızı bir günlük bal- tarçınla kullanabilirsin. Ama içine sinmiyorsa sabah ayrı akşam ayrı sakız kullan...
Bu arada müjdemi isterim. Çörekotunu yumurta geliştirmede kullanıyoruz. O yüzden şimdilik ara ver. Bir de gebelik oluştuktan sonra hem bebeği beslemek hem süt üretimi için tüketiliyor. Yani çörekotuyla ilişkiniz epey devam edecek. Bu güzel kısmı![]()
Himmmm iyiymis. Bebegime sakladim corekotunu.
tarcin sakiz . Nar suyu devam. Bir de ari sutu. Veeeeee omega3 ile devam eden takviyeler. Yakinda senu de bekliyoruz donmus alemine
Çürüme değil o. Tarçın tanelerinden dolayı öyle geliyor. Normalde bir sakızı bir günlük bal- tarçınla kullanabilirsin. Ama içine sinmiyorsa sabah ayrı akşam ayrı sakız kullan...
Cörek otunu eziptemi kullanicaz yoksa direkmi ben cörek otu yagi yogurt bal tarrcin ve cörek otunu karistirip yiyorum gunde bir kere yemekten yarim saat önce
Kocamin saclari bembeyaz ayrica duysa o daha cok kizar böyle dedigim icin allah razi olsun hic kirmaz uzmez beni bu konularda ben saka yapiyorum kendimce tabiki gerekiyorsa yapmiyacagiz yeterki saglikli sihhatli bebeklerimize kavusalim allahin izniyleBebek yola çıkınca kocanın ne gördüğü hiiiç önemli değil. Hem seni her halinle sevmeyecekse salla o kocayı.![]()
![]()
Bu karışımı hazırlarken nasıl ölçülendiriyorsunuz?
Elimden geleni yapıyorum bacım. İnşallah bu ay sonunda listedeyim![]()
ezmeden direk atiyodum eziyim ozaman onlari ezmekten zordur yaa kardesimde gecen ez dedi sert ve uclari sivri oldugu icin bagirsaklari ciziyormusYağını kullanıyorsan çörekotuna gerek yok aslında. Ama kullanmak istiyorsan mutlaka ezerek tüket. Ama ezip kenara koyma. Her seferinde taze olsun.
Bu gidisle ocak subat gumbur gumbur geliyor hamileler kervaniElimden geleni yapıyorum bacım. İnşallah bu ay sonunda listedeyim![]()
Kızını ısır benim için. O kadar duru ki kalpleri...
İkisine de yüz gerdirme konusunu sordum, öyle bahsetmiştin. Yapıyorlarmış. Bir görüş istersen. Karar verirsen hangisine kimin selamını götüreceğini de yazarım. Taksit taksit veriyorum bilgiyi. Kötü müyüm? Evet![]()
Canim senin cuma günü doktor kontrolün vardı ne oldu ben bu aralar çok yoğunum gelemiyorum ana seni merak ediyorum
Amin canim amiiiinn... Bebeklerin seninle olsun, icinde bùyùsùn, insallah saglicakla kucagina gelsin....Âmin Sağol canım.. Ettiğimiz dualar inşallah kabul olur
ezmeden direk atiyodum eziyim ozaman onlari ezmekten zordur yaa kardesimde gecen ez dedi sert ve uclari sivri oldugu icin bagirsaklari ciziyormus