Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hala eşin eşime nezaket öğretsin diyorum. Tüm bunların üstüne bir de adamın "höküzlüğü" eklenince hiç çekilmiyor. Aynı konuşma bizde de geçti "evlenmeseydin" dedim, "nikahta yanımda oturuyordun" dedi. Seninki hiç değilse seviyorum diyebiliyor. Benden bir kaç adım öndesin. :KK52:

sevgi sözcükleri konusunda çok iyidir kocam kişisi:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: beni gerçekten sevdiğinide biliyorum ailesi bu kadar üstüne düşmese oda bu kadar anacı olmasa tadından yenmez ama işte öyle

sinirlerim neden laçka neden mutsuzum anladınmı beni şimdi

eşimin haberi yok henüz ama diyecem ama bu tür durumlarda eşim hep kim ne derse desin sen bana bak kimseyi duyma diyor

O zman ben anneme abıme kardesime ya da otele gideyim onlar gidene kadar de... Ya da sen onlara git ama buraya getirme de.. Madem beni seviyorsun benı neden ezdırıyorsun deee agzının ortasına çak bi tane rahatlaa...
Neyse sen şuan beni dinleme çünkü ne dediğimi bilmiyorumm. Seni tabi ki anlıyorum o yüzden sinirleniyorum canım..
Ama bunu çözecek olan sensin bırak yüz verme.. Anne de deme.. Hiç bi şey deme hatta.. Suss ..
Duymaa... Haklısın deee bir an önce gitmesi için iletişimi kesss

81547-1415962104-e11f515b5828e960a5b15be5bda6d1a7.gif

Ne güzel gelişmeler olmuş.... Hepinizi yine yeni yeniden tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum, sonuçları da önce sizi sonra bizi mutlu etsin
71740-1396948226-bf41c677bcce537a64116c0fe37cdefc.gif
Gönlünüzden geçtiği gibi olsun, yolunuz açık şansınız bol olsun :)
Süper gelişmeler, hareketli 2015 :)

Bu sefer Istanbuldan merhaba herkese.Son sayfalara bi göz attim yine. Keyfi yerinde olanlarin,böyle devam etmesini, keyifsiz olanlarinda bir an evvel toparlanmalarini diliyorum. Ben ise on gündür Istanbulu keşf ettim diyebilirim.İki günde bir Hastaneye gittim.İğnelerden heryerim delikteşik oldu.Doktor Foliküllerden memnun.Sol taraf daha güçlüymüş.Bugün kızımı tekbaşına eve gönderdim.Biz gidemedik,çünkü pazartesi Opu var. Bu gece Ovitrell zamanı. Duruma görede transfer karar verilcek.Bana makyaj,parfüm,oje sürmeden gel dediler.Neden diye sormadım,daha önce bana böyle bişey için uyarılmadım.sebebini bilen varmı? Yumoşlar çıkınca haber ederim yine size.

Evet sevgili Arkadaşlarım dün Öğlen 13:30 da transfer ettiler 2 tane minnnak embriyo..
Allah'ım hayırlısını versin ve tutunup bırakmasınlar beni:)
Bi kez girdim foruma o Yüzden yazamadım..

herkese selammm dostlar transferde 2embrio yerlesti bakalim hayirlisi... dualarim hepinizle 13 ocak kan tahlili var bu arada belim kopuyor... agri var.. bana verdiginiz emekler icin minnettarim bir kac gun giremeyebilirim merak etmeyin canlarim insallah hepimiz beraber bguleriz... sevgiyle ve innema emruhu iza erade sey' en en yekule lehu kun fe yekun.. Amin...

Benim de transferr hazirligim basladi. Nar suyu icsem mi acaba. Iyice kafam karisti

• Beğen
Reactions: Eua
O zman ben anneme abıme kardesime ya da otele gideyim onlar gidene kadar de... Ya da sen onlara git ama buraya getirme de.. Madem beni seviyorsun benı neden ezdırıyorsun deee agzının ortasına çak bi tane rahatlaa...
Neyse sen şuan beni dinleme çünkü ne dediğimi bilmiyorumm. Seni tabi ki anlıyorum o yüzden sinirleniyorum canım..
Ama bunu çözecek olan sensin bırak yüz verme.. Anne de deme.. Hiç bi şey deme hatta.. Suss ..

haklısın tüm bunları hak ediyolar ama evinde misafirler diye ses edemiyosun canım

kızlar bugün mutsuzluğumla negatifliğimle sizleride üzdüm hakkınızı helal edin ama paylaşınca insan rahatlıyor sağolun

Senin canın sağolsunn bi ferahlıga cıkıver ınsallahhh:))
Rabbim sana onları oldugu gibi kabullenme gücü versin onlarıda acık yumusatsın ne diyelim..

bu sefer gerçekten ağladım iyiki odada kimse yok şu anda

kaynanam bana dün meyvesiz ağaç dedi meyvesiz ağaca kimse bakmaz dedi bende anne Allahın takdiri diye bişi var dedim hiçbişey demedi
Ağla atma içine hatta mümkünse bagıra cagıra yap bu işi bi ara ayrıca o kaynana selam söyle allahın sopasını unutmasın tövbe tövbe cok sinirlendim şimdi ...sakinnn ollllllll ama alttada kalma içine atma söylenecek bişey varsa pırtlat söyle içine atmaa

canımmmm eve gelen misafire hiç bunlar yapılırmı:))) herşeyden öte kapına gelmişş tanrı misafiri
her konuda pozitiftin hayırdır bugünn o enerjin yokk... sen sen değilsin:))

Merhaba arkadaslar,
Uyku tutmuyor geceleri ne yapacagim bilmiyorum. Kac gundur stres altindayim anlatamam, benle birlikte ailem de tabii... Bir kanamam var anlatamam. Normal adet oluyormusum gibi. Kac sabahtir uyaniyoruz bende kanama hadii hastaneye acaba kese gittimi. 3 sabahtir hastanelerdeyiz. En son bu sabah gittik , kanamam daha da artmis, pihti filan gelmis. Normal bol bol kanli adet goruyorum sanki. Dedim kesin sonlandi hamilelik. Ama keseyi gordu dr. Yerinde duruyor. Bizim yasadigimiz stres yetti bize ama. Geberdik uzuntuden. O hastaneye gidene kadar bir ben bir Allah biliyor ne cektigimi. İgne serum falan eve geri donduk iste. Neyse Allahima sukur kese yerinde duruyor. Haftaya Sali kalp atisi icin gidecegiz. Cok korkuyorum. Nasil oluyor bu yaaa. Biraz azaldi ama hala kanamam var. Oldum uzuntuden. İnsallah hersey guzel devam eder... İste boyle canlarrr.....Tranfer yaptiranlar hadi hayirlisiyla bebisler tutunsun. Herkezden guzel haberler gelir insallah...sevgiler...

İyi düşünelim iyi olsun... Lütfen endişelenmemeye çalış.
Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Dilerim güzel gelişmelerinle bizi de mutlu edersin.
9 ay regl olan gürbüz çocuk anneleri var... Uzak tut aklından kötü ne varsa...
Dikkatli ol yeter...

Harika bir söz olduğu kadar olmadığı kader yok kendi arabayla gidip geliyorum ilerleyen saate göre karar verecem iğneyi yanıma alıp almama konusunda sizin yaş kaç ve problem varmı sakıncası yoksa merak ediyorum benim gibi 37 ilk varmı

:) 40'da başladım 41 oldum maşallah yaşındayım. Denemeye devam sorun değil yaş :)
27 37 47 ne ararsan var :) Ara ara hepimiz 18'lik de oluyoruz.
Dilerim yaş almadan, tecrübe de kazanmadan hemen kavuşursun dileğine...

İğne mevzusuna gelince benim ileri derece iğne fobim var bırak kendim yapmayı her biri hastanede bin türlü dalavere ve gerginlikle hemşireler tarafından yapılıyor. Bu nedenle öyle kendi kendime yapmadığımdan taşımadım da... Ama soğuk zinciri kırılmadan taşınması gerekenler için benim de nacizane önerim metal küçük termoslar var ya onlardan kullanman. En pratiği sonra da işine yarar :) İçine 4-5 tane buz atıp iğneyi de buzdolabı poşetiyle içine koyarsan 12 saate kadar koruyabilirsin :)

Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyyy ağzıma almayacagım laflar edicem şimdiii...
Kocana dedin mi bunu!! Vicdansızzzzzzzzzzzzzzzz...
Kızım içine atma nasıl cvp vermişsin öylee.. Buyur kapı orda de gitsin bırak kocanda gidecekse ancaa giderr.. Aaaa Senin canını sokakta bulmadı kımse terbiyesizz..
Ayyy delirdimmm suann

Şşşş, sakin, stres yok :KK45:

canımmmm eve gelen misafire hiç bunlar yapılırmı:))) herşeyden öte kapına gelmişş tanrı misafiri
her konuda pozitiftin hayırdır bugünn o enerjin yokk... sen sen değilsin:))

Ben bende değilimmm meçhullerdeyim o kaynana ilee vallaaa...
AHahahah haklısın canımmm dilimi ısırıyorum şuannn çok ayıppp suss şişsssttt :confused::confused:

AMa misafirde misafirliğini bilsin o nedemek kimse üzemez bizim arkadasımızı valla

Hala eşin eşime nezaket öğretsin diyorum. Tüm bunların üstüne bir de adamın "höküzlüğü" eklenince hiç çekilmiyor. Aynı konuşma bizde de geçti "evlenmeseydin" dedim, "nikahta yanımda oturuyordun" dedi. Seninki hiç değilse seviyorum diyebiliyor. Benden bir kaç adım öndesin. :KK52:
ya bayılıyorum senin yorumlarına bin yaşa emi :) :) :)

Ensucum kimi seçeceksin dr olarak tedaviye başlarken

canımm bende biraz karışığım o konuda..
hande hanımla gidip tanıştım ve şimdilik çok iyi anlaştık biz oldukça güleryüzlü açıkça herşeyi konuştuğum bi doktor oldu.. onun şu yanı kötü gibi geldi bana tüm hastaları çok bekletilmekten şikâyetçi sanırım proğramı çok yoğun araya ameliyatlar falanda giriyormuş... handeyle başlarım olmazsa kahramana geçerim.. çok doktor var nede olsa.. biliyorsun ben geçen tedavimde 2 tane doktor değiştirmiştim:) orada semra dışındaki hiçkimseyi çok dikkate almıyorum..

2220 2220 hayatım konuştuğumuzda yoğun günlerimizdi... Senin bu konudaki bilgilerinle muhteşem bir liste olacak.
Ben biraz ferahlıyorum sen de yavaş yavaş yerleşiyorsun, yakında buz bebeğin de yerleşecek :)
Fırsat buldukça tamamlayalım istersen?

Başka bilgisi olanlarda @40Asistani na ozel mesaj ile atabilirler, tedavi, öncesi ve sonrasına dair her türlü kür ve bilgiyi :)
Derleyip her sorulduğunda ulaşılabilecek hale getireceğim.

Eki Görüntüle 1362218

İyi olur valla. Tamamlayalım listeyi. Herkese kolaylık olur.
Şu salıyı da atlatayım oturayım başına artık Hoppa

Back
X