- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
- #28.341
Bebeklerimmm günaydınnnn hepinizeeee...
2220
çok şükür arkadaşım inşallah en kısa zamanda bitecek bu ayrılık rabbim çok büyük :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2220 çok şükür arkadaşım inşallah en kısa zamanda bitecek bu ayrılık rabbim çok büyük :))
2220 çok şükür arkadaşım inşallah en kısa zamanda bitecek bu ayrılık rabbim çok büyük :))
Günaydın
İnşallah bitecek. Yakınına kadar gidip geri dönmek içimi buruyor ama tam anlamıyla hazır olmam gerek. Cuma günü gittiğimde görmek istesem gösterirler mi acaba?![]()
günaydın şifacı bacım
dayanamıyom ana yüreği işte de belki kıyamazlar![]()
Ne bilem bacım, pek bi acımasız görünüyorlar gözüme. İnsan "gel bak gösterelim bebeğini" falan der di mi? Yok anacım, devlet memuru gibi mübarekler. "Bugün git yarın gel..."![]()
ve cümleten günaydın
dün geceden beri elektrik yok kar yağışı devam aralıksız devam ediyor okullar tatil hayat felç olmak üzere Allah korusun resmi daireler neden tatil edilmiyor![]()
toplanıp hep beraber gidek etmeyin kıymayın bu anaya evladına hasret kaldı ucundan accık gösterin diyek belki hepimize birden karşı koyamazlar
![]()
Bana gelin, elektrik te var, kar da yok, maşallah hava da yumuşak sayılır. Isırmıyor. Kedilerim sabah sporlarını bile yaptı geldi. Hadi gelin...![]()
ooooh ne güzel valla hemen geliyom![]()
Allah ne muradın varsa versin arkadaşım. Cuma baskın yapalım hep beraber![]()
![]()
Çayı da demledim tarçınlı karanfilli. Mis gibi. Bekliyorum![]()
tarçınlıya hayır demem asla oldum olası severim tarçını ama şimdi daha bi aşık oldum![]()
Çaya atıyorum bir çubuk. 6-7 tane de karanfil. Normal çay yavan geliyor artık
dün diyetisyen kontrolüm vardı zanorkcum bu geçtiğimiz 15 günlük sürede kilo verememişim ama almamışımda accık kas yapmışım spordan dolayı o kadar ama ben biliyodum bunu çünkü son bir hafta misafir sinir stres yılbaşı derken yemeğin ucunu kaçırmıştım pasta poğaçayla ama toparlayacam![]()
bende onu soracaktım sadece karanfil ve tarçınla mı çay demliyosun yoksa normal siyah çayımı lezzetlendiriyosun ben çayı lezzetlendiriyorum![]()
Teşekkür ederim iyi dileğin için. İnşallah hamileyimdir canım bence de..Alper Cemre senin geçmişini bilmiyorum. Bende kürtaj oldum. Sorun ne sende.ınsaallah hamilesindir