• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yetercim sağol içimde bir boşluk var hiçbirşey hissetmiyorum iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum
acaba içim rahatta o yüzdenmi böyleyim onuda tam kestiremiyorum
bazen diyorumki bırak herşeyi ne uğraşıyorsun boş hayaller peşinden sonrada tövbe tövbe deyip umudun kesildiği yerde isyan vardır diyorum gerçekten ARAFTAYIM hiç böyle hissetmemiştim
en azından mutsuz oluyordum ağlıyordum şimdi hiçbirşey hissetmiyorum
belkide iç huzurudur ne biliyim :KK48::KK48: sana hayıtı soracaktım kullandın mı hiç acaba araştırdım ve benim hastalığımla alakalı gibi geldi bana canım ama tüp öncesi herşeyi mahvetmektende korkuyorum yardım edersen sevinirim

Canim yanliz degilsin adini koyamadigimiz caresizlikler bunlar ama güclü kadinlariz biz üstesinden geliriz insallah
Bende ankarada tedavi olmak istemistim cok arastirdim ama iyi bir doktor bulamadim mutlska ordada cok iyi dojtorlar vardir da ben bulamadim ne yazik ankarada evimiz oldugu icin cok istedim cokrahat olurdum orda ama semra hanima karar kildim ve ìstanbuldaki sorunlarda cok sükür ortadan kalkti bu sene cok rahat bir tedavi olurum insallah
canim senin problemin icin doktorun ne diyor hayit hapini almanyada kulanmistim hic memlun kalmamistim ama suyunu Türkiyede icince fsh degerini cok cabuk zamanda düsürmüstü
cok cabul toparlanman digeliyle canim iki ay kendine cok iyi bak şimart biraz kendini Akupunktur yaptirabiliyorsan tavsiye ederim 200mg q10 coenzim mutlaka al omega 3 mutlaka vede vitamin D
arisütü arastir cok cesit cok secenek var türkuyede mutlaka kulan canim yumos kaliesi icin bunlar hadi canim bunalima girmek gibi bir luxumuz yok yilmadan elimizden geleni yapalim olmazsada yaptik olmadi deriz
Gel seni bir òpemmmmm

Neler hissettiğini içindeki o boşluğu öyle iyi biliyorum ki sen gibi tanıyorum o hisleri hep diyorum ya içindeki iki ses birisi yeter artık dur der diğeri bırakma tut der akıl artık yeter der yürek ANNE olacaksın koş hep arada hep arafda sindir .... Canım hayıt yıllar önce denemiştir ama uzun kulanamadim mideme zarar verdi diye 2012 bu yana ( son denemeden )hormon takılı bile yaptırması çünkü doğal olmayacağını biliyorum tedavi içinde şartlar uygun degil boşuna Dr gitmek yeniden yeniden uğraşmak istemiyorum artık
sağol canım bende geçtiğimiz 1.5 yıl hiç takviye falan uygulamadım inşallah sanada hepimize Allahım kapıları tek tek açacak canım
dün gelmişler işte bana biraz şuan daha iyiyim inşallah herşey dahada güzel olacak

Hoşgeldin LeYLa_21 LeYLa_21 Kardeş haberini muştular, ayağının tozuyla hamileyim yazarsın umarım... Bizlerde de bir bayram havası yaşanır :) Hayırlı, uğurlu olsun, şansın bol yolun açık olsun :)

berceste_ berceste_ biz didinip dursak da, hiçbir şey yapmasak da ne olacaksa o oluyor. Kontrolümüzün olmadığı bu zamanlarda da böyle türlü türlü ARAF hali yaşanıyor. Seni gayet iyi anlıyoruz. Niye böyle diye sorgulama sorgulayınca bir cevap çıkmıyor çünkü :) bu da böyle bir şey işte. Boşvermişlik de değil bu, nasıl olsa akışında oluyor her şey diye kabullenmek diyorum ben ona :)

Sakın benim gibi aşırı akışında bırakma, gücün olduğu sürece maddi manevi, istediğin şeyi yap... Vücudun da sana uyum sağlasın, üzmesin, yeni yeni şeyler çıkartmasın, mevcut durumlar düzelsin, bayrama ertelenen tedavin sana, size ve dolayısıyla bize "bayram" yaşatsın...
ahh ahh ben neden soruusunu bıraktım zaten sadece hayatın akışı biraz yorucu gelmişti dün bugün süperim
ve söylediğin tüm herşeye içtenlikle amiiiin diyorum canım
bizler özel insanlarız çünkü en azından Allahım istediğimizden mahrum ediyo
ya bizlere merhamet vermeyipte acımasız annelerden olsaydık
ben hep diyorumki imtihanımı seviyorum ben Allahım bizlere daha büyük sıkıntı vermesin inşeAllah canım

hakkında hayırlısı olsun canım..
Biraz akışına bırak bakalım zaman ne gösterecek.. İnşallah senin aleyhine işler elbet..
Süprizler mucizeler seni bulur..
amin hepimizi bulsun bu mucizeler
akışındayım şuan :) hayırlısı diyorum ve rabbime havale ediyorum AMİN

Canim yanliz degilsin adini koyamadigimiz caresizlikler bunlar ama güclü kadinlariz biz üstesinden geliriz insallah
Bende ankarada tedavi olmak istemistim cok arastirdim ama iyi bir doktor bulamadim mutlska ordada cok iyi dojtorlar vardir da ben bulamadim ne yazik ankarada evimiz oldugu icin cok istedim cokrahat olurdum orda ama semra hanima karar kildim ve ìstanbuldaki sorunlarda cok sükür ortadan kalkti bu sene cok rahat bir tedavi olurum insallah
canim senin problemin icin doktorun ne diyor hayit hapini almanyada kulanmistim hic memlun kalmamistim ama suyunu Türkiyede icince fsh degerini cok cabuk zamanda düsürmüstü
cok cabul toparlanman digeliyle canim iki ay kendine cok iyi bak şimart biraz kendini Akupunktur yaptirabiliyorsan tavsiye ederim 200mg q10 coenzim mutlaka al omega 3 mutlaka vede vitamin D
arisütü arastir cok cesit cok secenek var türkuyede mutlaka kulan canim yumos kaliesi icin bunlar hadi canim bunalima girmek gibi bir luxumuz yok yilmadan elimizden geleni yapalim olmazsada yaptik olmadi deriz
Gel seni bir òpemmmmm
oyy bende seni bi öpemm :KK74::KK74: omega 3 almıyorum sadece çörek otu yağı içiyorum aç karnına
qenzim alıyorum vitamin d yi de kendimmi almalıyım acaba
ben bugün hayıta başlayacam aslan pençeside içecem yani fsh düşürecem inşallah
eşimi gönderdim al diye akşam başlıyorum bunalıma girmem benim anlıktır bir bakmışsın enerjim tavan olmuş :KK73::KK73::KK25: yani böyleyim şuan:KK71::KK71:

sağol canım bende geçtiğimiz 1.5 yıl hiç takviye falan uygulamadım inşallah sanada hepimize Allahım kapıları tek tek açacak canım
dün gelmişler işte bana biraz şuan daha iyiyim inşallah herşey dahada güzel olacak
İNŞŞŞ CANIMM

merhaba kızlar yeni haftaya yeni umutlarla başladım güzel haberlerle başladım bu güzel haberler bebeğimle ilgili değil işimle ilgili görevde yükselme sınavı var ve şartlarımın uyup uymadığını merak ederken şartlarımın tuttuğunu ve sınava başvuru yapabileceğimi öğrendim ve başvurumu yaptım inşallah sınavı kazanırım hem görevimde yükselir hemde buradan alır tayinimi giderim.

tek canımı sıkan noktaysa eşimin bu heyecanımı benimle paylaşmaması ve neredeyse bu habere üzüldüğü çünkü işin ucu buradan gitmeye dayanıyor ve bıradan gitmek demek ailesinden uzaklara gitmesi demek oysa ailesinin bu son cadılığından önce kendisi keşke sınav açılsada kazansan burdan gitsek diyordu ama bursadan döndüğümüzden beri ailesi haksız olduğu halde kendini onlara affettirmekle meşgul ve beni yine ihmal etmeye başladı artık eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum görevde yükselecem inşallah bunun için çok sevinçliyim ancak eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum ve bu benim sevincimi buruk hale getiriyor bizi böyle yapanlar (kaynana ve görümcekler) cennet yüzü görmesinler inşallah Allah onları hiç affetmesin ben bu kadar zalim dikkafalı inat ve ben herkese herşeyi yapabilirim ama kimse bana bişey diyemez yoksa çok darılırız ve asla hiçbirşeyi unutmaz ve unutturmayız diyen kibirli insanlar görmedim Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
GÜZEL YÜREKLİM inşş güzel yüreğinden geçen gibi olur her şey uzaklara gidersin (kv denden ) ve meleğin gelir onlarda torunlarına özlemle yaşarlar inş

:KK43:((( Allahım sabrını da versin.
Ne dense boş, kelimelerin, duyguların, tesellilerin, her şeyin kifayetsiz zamanları.

Bazen hani üzülüyoruz ya, işte bazen de böyle haberleri alınca beterin beteri var diyebiliyorum, ya tutup da böyle olsaydı diye içten içe şükür bile diyebiliyorum itiraf ederim :KK43:
Hepimiz için hayırlısı olsun bu yüzden... Evlat acısıyla hiç sınanmayalım...
aminnn canım amin

TE="LeYLa_21, post: 42272871, member: 240386"]Aminnnnnnn canım.bende 2.ci için çalışmalara başladım.. Bugün çatlatma iğnem yapıldı. Bu hafta çalışma olacak. İnşallah hayırlısı ile hamile kalırım. Doktora gitmekten sıkıldım artık.
Hayırlı olsun tedavin son olsunda bebişli olsunn offff hangimiz sıkılmadık dr gectim herseyi deniyoruz rabbim büyük inşallah bizede mucize gelsin[/QUOTE]
Amin canım..İnşallah Rabbim hepimizin dileklerini kabul eder.
BENDE ÖPÜYORUM SENİ VE EN KISA ZAMANDA GÖBÜŞÜNDENDE ÖPMEK İSTERİM DİLERİM
Sağol bitanem.amin inşallah yeterim.. Dualarınızı eksik etmeyin... Öpüyorum canım..
Aminnnn canım ya.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.iyi dileklerin için teşekkür ediyorum canım...bu topicte yeni olduğum için kim ne durumda bilmiyorum ama umarım bol bebişli bir topic oluruz..
Aminnnnn canım..
Hayirli saglikli bebekli bir tedavi dilerim canim hosgeldin topige sana ugur getetirsin bu topik:nazar:[/QUOTE]
Amin bitanem. İnşallah müjdeli haber veririm sizlere. Dualarınızı eksik etmeyin.. Hepiniz dualarımdasınız...
Hoşgeldin LeYLa_21 LeYLa_21 Kardeş haberini muştular, ayağının tozuyla hamileyim yazarsın umarım... Bizlerde de bir bayram havası yaşanır :) Hayırlı, uğurlu olsun, şansın bol yolun açık olsun :)

berceste_ berceste_ biz didinip dursak da, hiçbir şey yapmasak da ne olacaksa o oluyor. Kontrolümüzün olmadığı bu zamanlarda da böyle türlü türlü ARAF hali yaşanıyor. Seni gayet iyi anlıyoruz. Niye böyle diye sorgulama sorgulayınca bir cevap çıkmıyor çünkü :) bu da böyle bir şey işte. Boşvermişlik de değil bu, nasıl olsa akışında oluyor her şey diye kabullenmek diyorum ben ona :)

Sakın benim gibi aşırı akışında bırakma, gücün olduğu sürece maddi manevi, istediğin şeyi yap... Vücudun da sana uyum sağlasın, üzmesin, yeni yeni şeyler çıkartmasın, mevcut durumlar düzelsin, bayrama ertelenen tedavin sana, size ve dolayısıyla bize "bayram" yaşatsın...
Aminnnnnnnn canım.güzel dileklerin için çok sağol bitanem.. İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.hepinizi öpüyorum canlarım....

merhaba kızlar yeni haftaya yeni umutlarla başladım güzel haberlerle başladım bu güzel haberler bebeğimle ilgili değil işimle ilgili görevde yükselme sınavı var ve şartlarımın uyup uymadığını merak ederken şartlarımın tuttuğunu ve sınava başvuru yapabileceğimi öğrendim ve başvurumu yaptım inşallah sınavı kazanırım hem görevimde yükselir hemde buradan alır tayinimi giderim.

tek canımı sıkan noktaysa eşimin bu heyecanımı benimle paylaşmaması ve neredeyse bu habere üzüldüğü çünkü işin ucu buradan gitmeye dayanıyor ve bıradan gitmek demek ailesinden uzaklara gitmesi demek oysa ailesinin bu son cadılığından önce kendisi keşke sınav açılsada kazansan burdan gitsek diyordu ama bursadan döndüğümüzden beri ailesi haksız olduğu halde kendini onlara affettirmekle meşgul ve beni yine ihmal etmeye başladı artık eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum görevde yükselecem inşallah bunun için çok sevinçliyim ancak eşimle bir sonumuz varmı bilmiyorum ve bu benim sevincimi buruk hale getiriyor bizi böyle yapanlar (kaynana ve görümcekler) cennet yüzü görmesinler inşallah Allah onları hiç affetmesin ben bu kadar zalim dikkafalı inat ve ben herkese herşeyi yapabilirim ama kimse bana bişey diyemez yoksa çok darılırız ve asla hiçbirşeyi unutmaz ve unutturmayız diyen kibirli insanlar görmedim Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları
Hayırlı olsun saracım...İnşallah tüm isteklerin gerçekleşir..

3 tur kelebek yüzme cezası yeter :KK20: :p
Tatilden güzeli yok :) Sefanız olsun, yarasın :)))) Çok güzel yerlere ama bana göre yanlış zamanda gitmişsiniz. Dilerim deli kalabalıklar gezdiğiniz yerlerin güzelliklerini örtmemiştir :) Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, bol bol güzel anı biriktirmişsinizdir umarım.

Eylül ayı boyunca biz de Datça'dayız :) Yerlisi olabilmek için her sene daha azimliyiz. Belki ilk bir haftasına aklımızda kalmasın iyice emin olalım diye başka bir rota sıkıştırabiliriz, sıkıştırmaz isek tamamında oradayız. Palamutbükü'ne kazık çakarız artık :) Yolunuz düşer de denk geliriz belki :))) Biz de öperiz çok :KK68:

çok kazıkcısın, bende mızıkcı :)) kelebek çok zor, sırt üstü olsun hemde dinlenirim :)))) hep dinlenirim :))

haklısın ayvalık sarımsaklı kalabalıkdı , sarımsaklıya ben gitmemiştim..bayağı bir kalabalıkdı..ama her gittiğimiz yerde 2 gece hatta tek gece kaldık...en beğendin ne dersen , ayvalık pazarı :))) oraya gidecekler yolu düşecekler perşembe gününe denk getirsinler, ayvalık pazarı gerçekten çok büyük ve güzeldi...pazarı sevmem ben diyen hiiiiiiiiiiç uğramasın, kaybolabileceğiniz kadar büyük..

eylülde eşimin arkadaşı yutdışından bodruma geliyor, bizde bodrumda onlarla buluşacağız ama bodrumda kalmayacağız, oradan direk feribotla datçaya, hemde direk ovabüküne çıkıyorsun..geçen sene ovabükündeydik, belki bu sene 2-3 gece kalırız sonra palamutbüküne geçeriz, geçensene öğleden sonra uğramıştık..ben böyle temiz , böyle bir deniz görmedim ..turkuaz ..çok güzeldi..neden olmasın ? belki aynı tarihlerde orda oluruz, tanışırız.

3 tur kelebek yüzme cezası yeter :KK20: :p
Tatilden güzeli yok :) Sefanız olsun, yarasın :)))) Çok güzel yerlere ama bana göre yanlış zamanda gitmişsiniz. Dilerim deli kalabalıklar gezdiğiniz yerlerin güzelliklerini örtmemiştir :) Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, bol bol güzel anı biriktirmişsinizdir umarım.

Eylül ayı boyunca biz de Datça'dayız :) Yerlisi olabilmek için her sene daha azimliyiz. Belki ilk bir haftasına aklımızda kalmasın iyice emin olalım diye başka bir rota sıkıştırabiliriz, sıkıştırmaz isek tamamında oradayız. Palamutbükü'ne kazık çakarız artık :) Yolunuz düşer de denk geliriz belki :))) Biz de öperiz çok :KK68:

çok kazıkcısın, bende mızıkcı :)) kelebek çok zor, sırt üstü olsun hemde dinlenirim :)))) hep dinlenirim :))

haklısın ayvalık sarımsaklı kalabalıkdı , sarımsaklıya ben gitmemiştim..bayağı bir kalabalıkdı..ama her gittiğimiz yerde 2 gece hatta tek gece kaldık...en beğendin ne dersen , ayvalık pazarı :))) oraya gidecekler yolu düşecekler perşembe gününe denk getirsinler, ayvalık pazarı gerçekten çok büyük ve güzeldi...pazarı sevmem ben diyen hiiiiiiiiiiç uğramasın, kaybolabileceğiniz kadar büyük..

eylülde eşimin arkadaşı yutdışından bodruma geliyor, bizde bodrumda onlarla buluşacağız ama bodrumda kalmayacağız, oradan direk feribotla datçaya, hemde direk ovabüküne çıkıyorsun..geçen sene ovabükündeydik, belki bu sene 2-3 gece kalırız sonra palamutbüküne geçeriz, geçensene öğleden sonra uğramıştık..ben böyle temiz , böyle bir deniz görmedim ..turkuaz ..çok güzeldi..neden olmasın ? belki aynı tarihlerde orda oluruz, tanışırız.

Gel seni bir òpemmmmm

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun, inşallah ilk tranferinde bebişine kavuşursun.. Memoirial Semra Hanım a karar vermişsin..Bence doğru bi karar Semra hanımın hep ismini duyuyoruz, gerçi bu işler hep kısmet..... tedavi ücreti ne kadar acaba ?

arkadaşlar, burda bi arkadaşımız vardı 5 aylıkken sanırım bebeğini kaybetmişti..bende arkadaşımında başına geldiğini söylemiştim...uzun süredir giremedim, görüşen varsa , benim arkadaşım uzun araştırmalar sonunda kanda pıhtılaşma nedeniyle kaybetttiği anlaşıldı..şimdi iğne kullanıyor..umarım bu yazlarımı okur, yada o da çözüm bulmuştur ..

Biz geldiiiiiiiiiikkkkkkk :KK8::KK8::KK8: :confused::confused::confused::confused:

11953150_10153233314404633_823555757032527658_n.jpg

Güzellerr Günaydın
sara_28 sara_28 çooook güzell kariyerr yap bebekte gelirrr kuzummm boşver onları stresleniyozda kendimize yapiyoz ayol ..kocalar ayrı hikayee beklemiyecen bisey yoksa kafa yediriyorlarr ben anlamadım kuzum14 yıldır adamı hahh yani bazen hormonlardan mı ne diyorum inan hic bişeye takmasak bebiş gelecek

Back
X