- Konu Sahibi akideciknane
- #44.201
yetercim sağol içimde bir boşluk var hiçbirşey hissetmiyorum iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum
acaba içim rahatta o yüzdenmi böyleyim onuda tam kestiremiyorum
bazen diyorumki bırak herşeyi ne uğraşıyorsun boş hayaller peşinden sonrada tövbe tövbe deyip umudun kesildiği yerde isyan vardır diyorum gerçekten ARAFTAYIM hiç böyle hissetmemiştim
en azından mutsuz oluyordum ağlıyordum şimdi hiçbirşey hissetmiyorum
belkide iç huzurudur ne biliyimsana hayıtı soracaktım kullandın mı hiç acaba araştırdım ve benim hastalığımla alakalı gibi geldi bana canım ama tüp öncesi herşeyi mahvetmektende korkuyorum yardım edersen sevinirim
Canim yanliz degilsin adini koyamadigimiz caresizlikler bunlar ama güclü kadinlariz biz üstesinden geliriz insallah
Bende ankarada tedavi olmak istemistim cok arastirdim ama iyi bir doktor bulamadim mutlska ordada cok iyi dojtorlar vardir da ben bulamadim ne yazik ankarada evimiz oldugu icin cok istedim cokrahat olurdum orda ama semra hanima karar kildim ve ìstanbuldaki sorunlarda cok sükür ortadan kalkti bu sene cok rahat bir tedavi olurum insallah
canim senin problemin icin doktorun ne diyor hayit hapini almanyada kulanmistim hic memlun kalmamistim ama suyunu Türkiyede icince fsh degerini cok cabuk zamanda düsürmüstü
cok cabul toparlanman digeliyle canim iki ay kendine cok iyi bak şimart biraz kendini Akupunktur yaptirabiliyorsan tavsiye ederim 200mg q10 coenzim mutlaka al omega 3 mutlaka vede vitamin D
arisütü arastir cok cesit cok secenek var türkuyede mutlaka kulan canim yumos kaliesi icin bunlar hadi canim bunalima girmek gibi bir luxumuz yok yilmadan elimizden geleni yapalim olmazsada yaptik olmadi deriz
Gel seni bir òpemmmmm