- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
- 173
- Konu Sahibi akideciknane
- #44.261
Umarim berceste bize yetisir. Tesekkur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yetişmesine gerek kalmadan hamile kalacaz ki biz sadece Allahtan ümit kesmeyelimUmarim berceste bize yetisir. Tesekkur
O güzel yüreğinden geçen bütün güzel dualarına amin diyorum arkadaşım
Yeğenim için de teşekkür ederim. Resim biraz yamuk çıkmış. Orjinali çok daha tatlı. Yamuk yamuk bir gülüşü var sıpanın, yemeye doyulmuyor Allah nazarlardan korusun...
Darısı başına arkadaşım. Rabbim sana tez zamanda hayırlı bir eş, hiç aramadan da bir kız evlat nasip etsin inşallah. Kıdem farkından dolayı öncelik senin[/USER]
İnşallah meleğine, bebeğine kavuşursun arkadaşım..bizim yolumuz uzun, arada engellerle karşılaşıyoruz..umarım vitamin takviyesine başlamışsındır..güzel haberlerini alırız, senin mutluluğunla bizde mutlu oluruz..şimdiden bol şans.
BEN teyzemimin tontiğiyim en son aşkıyım bu gün benim düşüm çıkıtdualarla dişimi kutladık
buda teyzelerimin süprizi diş pastam![]()
![]()
Merhaba Arkadasar,
Hollanda gazetesinde okudugum bir haberi sizlerle paylasmadan gecemedim. Ben kendim cok sasirdim ve olurmu boylesi diye de dusunmedim degil. Fakat hollanda da yalan bir haberin kolay kolay cikmadiginida bildigim icin, cok sasirdim ama inandim. Size yazinin ozetini anlatiyim.
Marielle 44 yasinda Haarlem de oturuyo. Hamile oldugunu bilmiyo cunku ta 22 yasindayken doktorlar kesinlikle bebeginin olmayacagini soylemislerdi ona. Cunku yumurta kalitesi cok dusukmus. Mariella adetten kesilince menapoza girdigini dusunuyo ve uzerinde durmuyo. Sonra bir gun sancilarla ani su bosalmasi ve kanama yasiyo. Ne oldugunu anlamiyo tabiiki. Sancilarla tuvalette kivranirken klozetin icinden, iki kolu iki bacagi olan iki gozun ona baktigini goruyo
Tuvalet bebegi Harlemde en tatli "playboy"olarak isimlendiriliyo. Agirligi 2620 gram.
Iste boyle kizlar, allahim ne zaman nasip etmisse o zaman habersizde gelebiliyo yavrularimiz.
monkey benim icin yazdigin tavsiyelerin icin tesekkur ederim. Tatil donusu ucuncu denememe baslamadan once kan pihtilasmasi testini yaptiracam. Yarin Allah kismet ederse izmirden basliyorum tatilime oradan altinoluk ve kusadasi. Uc hafta stres atip dinlenecemki donuste ucuncu deneme me rahat bir sekilde basliyayim.
Sevgiyle Kalin...
Merhaba Arkadasar,
Hollanda gazetesinde okudugum bir haberi sizlerle paylasmadan gecemedim. Ben kendim cok sasirdim ve olurmu boylesi diye de dusunmedim degil. Fakat hollanda da yalan bir haberin kolay kolay cikmadiginida bildigim icin, cok sasirdim ama inandim. Size yazinin ozetini anlatiyim.
Marielle 44 yasinda Haarlem de oturuyo. Hamile oldugunu bilmiyo cunku ta 22 yasindayken doktorlar kesinlikle bebeginin olmayacagini soylemislerdi ona. Cunku yumurta kalitesi cok dusukmus. Mariella adetten kesilince menapoza girdigini dusunuyo ve uzerinde durmuyo. Sonra bir gun sancilarla ani su bosalmasi ve kanama yasiyo. Ne oldugunu anlamiyo tabiiki. Sancilarla tuvalette kivranirken klozetin icinden, iki kolu iki bacagi olan iki gozun ona baktigini goruyo
Tuvalet bebegi Harlemde en tatli "playboy"olarak isimlendiriliyo. Agirligi 2620 gram.
Iste boyle kizlar, allahim ne zaman nasip etmisse o zaman habersizde gelebiliyo yavrularimiz.
monkey benim icin yazdigin tavsiyelerin icin tesekkur ederim. Tatil donusu ucuncu denememe baslamadan once kan pihtilasmasi testini yaptiracam. Yarin Allah kismet ederse izmirden basliyorum tatilime oradan altinoluk ve kusadasi. Uc hafta stres atip dinlenecemki donuste ucuncu deneme me rahat bir sekilde basliyayim.
Sevgiyle Kalin...
CabimmmmCanimmmm
ALISALIS, post: 42335228, member: 432148"]Umarim berceste bize yetisir. Tesekkur
Canikom selamALISALIS nasılsın ? neler yapıyorsun, umarım herşey yolundadır..Dr.İsrael devammı? yoksa sende benim gibi tatil modunda mısın ?
![]()
Ayy ben senin disini yeriiimmm hehhh fındık fıstık bunlar ayol maşallahBEN teyzemiiyim en son aşkıyım bu gün benim düşüm çıkıtdualarla dişimi kutladık
buda teyzelerimin süprizi diş pastam![]()
![]()
aminnnnnn canımmmmm....GÜNAYDINLARcan dostlar tontiğim için söylediğiniz her güzelsöz için teşekürler kendim için yaptığım her duamda sizlerde varsınız bu güzel çocukları bebekleri paylaşırken ALLAHIM dostlarıma ve bana böyle güzel evlatlar nasip et diyorum sizi seviyorum
![]()