• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O güzel yüreğinden geçen bütün güzel dualarına amin diyorum arkadaşım :KK200:
Yeğenim için de teşekkür ederim. Resim biraz yamuk çıkmış. Orjinali çok daha tatlı. Yamuk yamuk bir gülüşü var sıpanın, yemeye doyulmuyor Allah nazarlardan korusun...
Darısı başına arkadaşım. Rabbim sana tez zamanda hayırlı bir eş, hiç aramadan da bir kız evlat nasip etsin inşallah. Kıdem farkından dolayı öncelik senin :KK52:[/USER]

Sıpayı öp, kokla benim yerime :KK15: Allah nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar:
Ben de amiiin diyorum canım, hep beraber olsun :KK68:

BEN teyzemimin tontiğiyim en son aşkıyım bu gün benim düşüm çıkıt
11169160_1174866382540018_5178635565357398158_n.jpg
dualarla dişimi kutladık
11880370_1174917955868194_4919978861208446081_n.jpg
buda teyzelerimin süprizi diş pastam
11900051_1175146755845314_220806548662963438_n.jpg

İnşallah meleğine, bebeğine kavuşursun arkadaşım..bizim yolumuz uzun, arada engellerle karşılaşıyoruz..umarım vitamin takviyesine başlamışsındır..güzel haberlerini alırız, senin mutluluğunla bizde mutlu oluruz..şimdiden bol şans.

Cokkkk sagol tatlim insallah insallah bizlerde anne oluruz canim Allah cabalarinizi bosa cikarmasin alabildigimce herşeyimi aldim canim birazda şans ihtiyacim var oda gelip beni bulur insallah Cok öpüyorum ve ayni dilekeri sana ve bu yolda caba harcayan herkese diliyorum

BEN teyzemimin tontiğiyim en son aşkıyım bu gün benim düşüm çıkıt
11169160_1174866382540018_5178635565357398158_n.jpg
dualarla dişimi kutladık
11880370_1174917955868194_4919978861208446081_n.jpg
buda teyzelerimin süprizi diş pastam
11900051_1175146755845314_220806548662963438_n.jpg

2015-03-28-00-09-18--1400051647.webp

pasammm yerim senideee
teyzoşlar siraya girdi bizi kudurmayin ayol şu pasanin giydigi askili pantolona bakin yaaa
tamm tarz yani kuşu ucuralimm bari:KK73:
Ayrica pastadan bir dilim alabilirim:kk77:

Canimmmm
ALISALIS, post: 42335228, member: 432148"]Umarim berceste bize yetisir. Tesekkur[/QUOTE]
Cabimmmm
Hosgeldin neler yapiyorsun cok özletiyorsun kendini arasira yaz lütfen sensiz birakma bizleri ben Eylül sonu tekrar tedaviye basliyorum sen neler yapiyorsun canim azcik anlat öpüyorum seni

Merhaba Arkadasar,

Hollanda gazetesinde okudugum bir haberi sizlerle paylasmadan gecemedim. Ben kendim cok sasirdim ve olurmu boylesi diye de dusunmedim degil. Fakat hollanda da yalan bir haberin kolay kolay cikmadiginida bildigim icin, cok sasirdim ama inandim. Size yazinin ozetini anlatiyim.
Marielle 44 yasinda Haarlem de oturuyo. Hamile oldugunu bilmiyo cunku ta 22 yasindayken doktorlar kesinlikle bebeginin olmayacagini soylemislerdi ona. Cunku yumurta kalitesi cok dusukmus. Mariella adetten kesilince menapoza girdigini dusunuyo ve uzerinde durmuyo. Sonra bir gun sancilarla ani su bosalmasi ve kanama yasiyo. Ne oldugunu anlamiyo tabiiki. Sancilarla tuvalette kivranirken klozetin icinden, iki kolu iki bacagi olan iki gozun ona baktigini goruyo:KK46:o_O:KK49:
Tuvalet bebegi Harlemde en tatli "playboy"olarak isimlendiriliyo. Agirligi 2620 gram.
Iste boyle kizlar, allahim ne zaman nasip etmisse o zaman habersizde gelebiliyo yavrularimiz.
monkey monkey benim icin yazdigin tavsiyelerin icin tesekkur ederim. Tatil donusu ucuncu denememe baslamadan once kan pihtilasmasi testini yaptiracam. Yarin Allah kismet ederse izmirden basliyorum tatilime oradan altinoluk ve kusadasi. Uc hafta stres atip dinlenecemki donuste ucuncu deneme me rahat bir sekilde basliyayim.

Sevgiyle Kalin...

Ayyyy okudum bende bunu burda bile gazetelere cikti ne diyelim bizler icin herşey
Bir ol demesi yeter Allah hepimizi güzelik ve hayila suprizlendirsin hepimizin basina gelsin böyle seyler

Merhaba Arkadasar,

Hollanda gazetesinde okudugum bir haberi sizlerle paylasmadan gecemedim. Ben kendim cok sasirdim ve olurmu boylesi diye de dusunmedim degil. Fakat hollanda da yalan bir haberin kolay kolay cikmadiginida bildigim icin, cok sasirdim ama inandim. Size yazinin ozetini anlatiyim.
Marielle 44 yasinda Haarlem de oturuyo. Hamile oldugunu bilmiyo cunku ta 22 yasindayken doktorlar kesinlikle bebeginin olmayacagini soylemislerdi ona. Cunku yumurta kalitesi cok dusukmus. Mariella adetten kesilince menapoza girdigini dusunuyo ve uzerinde durmuyo. Sonra bir gun sancilarla ani su bosalmasi ve kanama yasiyo. Ne oldugunu anlamiyo tabiiki. Sancilarla tuvalette kivranirken klozetin icinden, iki kolu iki bacagi olan iki gozun ona baktigini goruyo:KK46:o_O:KK49:
Tuvalet bebegi Harlemde en tatli "playboy"olarak isimlendiriliyo. Agirligi 2620 gram.
Iste boyle kizlar, allahim ne zaman nasip etmisse o zaman habersizde gelebiliyo yavrularimiz.
monkey monkey benim icin yazdigin tavsiyelerin icin tesekkur ederim. Tatil donusu ucuncu denememe baslamadan once kan pihtilasmasi testini yaptiracam. Yarin Allah kismet ederse izmirden basliyorum tatilime oradan altinoluk ve kusadasi. Uc hafta stres atip dinlenecemki donuste ucuncu deneme me rahat bir sekilde basliyayim.

Sevgiyle Kalin...

rica ederim..belkide yapılmıştır testler ama arkadaşımla senin yaşadıkların birebir aynısıydı, onun ne kadar üzüldüğünü gördüğüm için sonradan aklıma sen geldin ...genetik ve kan pıhtılaşmasını da , dr.una bir sor derim..iyi tatiller, bol bol dinlen gez dolaş, hatta sabah erken yada akşam saatlerinde yürüyüşler yapmaya çalış..belki transfer öncesi faydası olur..vitaminlerinide unutma, bol şans...

Canimmmm
ALISALIS, post: 42335228, member: 432148"]Umarim berceste bize yetisir. Tesekkur
Cabimmmm
Hosgeldin neler yapiyorsun cok özletiyorsun kendini arasira yaz lütfen sensiz birakma bizleri ben Eylül sonu tekrar tedaviye basliyorum sen neler yapiyorsun canim azcik anlat öpüyorum seni[/QUOTE]
Selam canım, bugün mutlu duovaile senden konuştuk, hissettin ki selam verdin sanki, iyiyiz kızlarla devamli görüşüyoruz, tedaviler dinlenmeler tatil vs vs
bu arada boyun fıtığı bel fıtığı ve tırnak çıkma kazası derken epey ara da verdim,

Eylül adetiyle duruma göre hareket edicem, ya transfer ya da yumi biriktirm, negatif korkusu ayrı sorun,
Tedavi hayırlı olsun bebiş li ve son olsun
Bu vesileyle tüm arkadaslara selam olsun, 40 topicgin nadide anne anne adaylari kocaman kicakliyorum

ALISALIS ALISALIS nasılsın ? neler yapıyorsun, umarım herşey yolundadır..Dr.İsrael devammı? yoksa sende benim gibi tatil modunda mısın ?:cool:
Canikom selam
tatil var bosvermislik var hayatın olağan akışına uygun sıkıntılar var, varda var

İsrael beye devam, ilk ve tek doktorum olucak inşallah, her istediğimizi yaptık yapıyoruz, izmir de başkasına gerek yok, istanbulu hiç düşünmedim, düşünsel Semra Hanım olur , o da fs yüksek olunca bakmıyor, başarı odaklı olunca ben veya benim gibiler basari sansini düşürür haklı olarak, yapacak birsey yok, kısmet gelecek o bebis, özledim artık gelsin Nazlı bebişim
durumlar bu, öptüm cooook

GÜNAYDINLAR :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:can dostlar tontiğim için söylediğiniz her güzelsöz için teşekürler kendim için yaptığım her duamda sizlerde varsınız bu güzel çocukları bebekleri paylaşırken ALLAHIM dostlarıma ve bana böyle güzel evlatlar nasip et diyorum sizi seviyorum :KK200::KK200::KK200:

GÜNAYDINLAR :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:can dostlar tontiğim için söylediğiniz her güzelsöz için teşekürler kendim için yaptığım her duamda sizlerde varsınız bu güzel çocukları bebekleri paylaşırken ALLAHIM dostlarıma ve bana böyle güzel evlatlar nasip et diyorum sizi seviyorum :KK200::KK200::KK200:
aminnnnnn canımmmmm....:KK200::KK200:

Back
X