• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

evet canımm erkek:)) departmanda 5 tane bayan hamileyiz hepimizin erkek:)) bu yıl erkek yılı sanırım.. sağlıklı olsunlarda cinsiyet hiç önemli değil..
sara_28 sara_28 canım seninde erkekmiş çok güzel maşallah, paşanı sağlıklı bi şekilde kucağına almanı dilerim..
Amin canım evet pasamiz geliyo Allahın izniyle sende inşallah saglikla kucagina alırsın oglusunu canım

Selam arkadaşlar beni bilen bilir. Buranın eskilerindenim yani demirbaşlarindan. Tıpkı alisalis gibi. Bende size umut olmaya geldim. 44 yaşıma girmeme 2 ay kala dün yaptığım test sonucu hamile oldugumu ögrendim. Şoklardaydim çünkü umidimi kesmiştim aldığım bütün vitaminleri folikasiti kesmiştim. Üzerine birde iki gün lekelenmem oldu. Kızım 18 aylık nerdeyse. Bu 18 ayda hiç korunmadik. Kısmet buguneymis.

Darısı sizlerin başına diyorum ve hepiniz için dua ediyorum. Sizde bize ederseniz çok seviniriz.

kese06 kese06 canım cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba

Nihayet sizlere en çok hayal ettiğim H A M İ LE Y İ M haberini verebiliyorum
evet kızlar şükürler olsun ki hamleyim
5 0cak 2016 da 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi kant testi sonucu 11.gün bhcg 292 14 gün 959 17 gün 2841. Olarak çıktı,
bugün de kese ve yolk sac goruldu maşallah
sizlere kalp atışını da duydukları sonra söylemek istemiştim ama biran önce de bilmeniz gerekli diye düşününce U M Ü D U MU ZU TAZELEMEK adına yazmaya karar verdim,

Lutfen Umudunuz yitirmeyin, vazgecmeyin

Allah hepimizin yardimcisi olsun

canım cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kizlar,kaderdaşlarim bugun opu yapildi 14 yumurta toplandi,bakalim yarin kac tanesi dollencek,5.gune gidenler arasindan kapsamli kromozom analizi yapilcak bu sefer,herkese bol şans...

Allah hayr'la versin,dualarımızı kabul etsin sağlıkla yavrusuna kavuştursun inşallahh

Kizlar,kaderdaşlarim bugun opu yapildi 14 yumurta toplandi,bakalim yarin kac tanesi dollencek,5.gune gidenler arasindan kapsamli kromozom analizi yapilcak bu sefer,herkese bol şans...

maşallah çok güzel sayı inşallah 5.güne giden olur ama olmazada 3.gün transferi tutunan çok oldu..inşallah güzel haberlerini alırız bol şans..

ensu ensu selam Nasıl gidiyor hamilelik bana tecrübe oluyorsun ;-)sen crinone jel kullandınmı gebelikte ilk aylar,ben kullanıyordum 10+3 te bıraktırdı dr.12 ye kadar kullanan var da seni merak ettim,birde bana 2li testler yerine daha garanti olan bir kan testi önerdi onu yaptırcam nıft yda harmony.sen duydunmu yada sen ne yaptın ?
sagol cnm iyi gidiyor simdilik, masallah seninde bayag zaman gecmis ne guzel.. cnm ben ikili testte yaptirdim ayrica harmony testte yaptirdim.. bu testler birazda senin istegine bagli, ben herseyi yaptirmak istiyorum yoksa icim rahat etmez dedigim icin doktorumda ona gore yonlendirdi.. gonlun nasil rahat edecekse arastirip ona gore hareket et cnm ve testler konusuna gelince yapip yapmama konusunda doktor haric kimseyi ne ornek al nede dinle.. iyice arastirip doktorunun yonlendirmesi ile icinden dogru olan ne geliyorsa onu yap..

Kizlar . Eskiler . Yeniler. Kisaca 40 topigimizin gülleri.

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim.
Hepinize dua ediyoruz bebisle beraber Insallah hayirlisiyla bebeksiz kalan gülümüz olmaycak

Alisalis,
Canım çok çok tebrik ederim,sağlıkla ve huzurla geçireceğin bir hamilelik olsun...
Hamilelik takvimini bekliyoruz

Selam arkadaşlar beni bilen bilir. Buranın eskilerindenim yani demirbaşlarindan. Tıpkı alisalis gibi. Bende size umut olmaya geldim. 44 yaşıma girmeme 2 ay kala dün yaptığım test sonucu hamile oldugumu ögrendim. Şoklardaydim çünkü umidimi kesmiştim aldığım bütün vitaminleri folikasiti kesmiştim. Üzerine birde iki gün lekelenmem oldu. Kızım 18 aylık nerdeyse. Bu 18 ayda hiç korunmadik. Kısmet buguneymis.

Darısı sizlerin başına diyorum ve hepiniz için dua ediyorum. Sizde bize ederseniz çok seviniriz.

Selcanımmm,güzel kadın,güzel anne seni burdan da tebrik etmek istedim
Sağlıkla ve dertsiz tasasız geçireceğin bir hamilelik diliyorum.
Kocaman aile olup musmutlu yaşayacağınız bir hayatınız olsun...
Çok çok öpüyorum...

Selcanımmm,güzel kadın,güzel anne seni burdan da tebrik etmek istedim
Sağlıkla ve dertsiz tasasız geçireceğin bir hamilelik diliyorum.
Kocaman aile olup musmutlu yaşayacağınız bir hayatınız olsun...
Çok çok öpüyorum...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Darısı isteyen herkese olsun insallah. Ben size duaciyim sizde bize ederseniz çok seviniriz. Kanamam var az da olsa. Lütfen dualarinizi esirgemeyin.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. Darısı isteyen herkese olsun insallah. Ben size duaciyim sizde bize ederseniz çok seviniriz. Kanamam var az da olsa. Lütfen dualarinizi esirgemeyin.
Dualarimz seninle canim. Yorma kendini bol bol dinlenmeye calis.

benim iki cocugum esnim bir cocugu var ikinci evliligimiz ve biran önce olsun diye bu yola bas vurduk bide ben yurt disindayim esi tr de herzamn bir arada olmadgimiz icin am negatif sonucuyla cok yikildi cok umutluyduk bendede esimdede bir problemde yoktu 3 gün emriyosu 2 birnci sinif 1 tane 2 sinif kondu dün kantestimi verdim transferden sonraki 9. gündü negatif dedi buradaki doktor ama türkiyedeki iki gün daha bekle dedi bilmiyorum cok mutsuz oldum
Gecmis olsun canim
Bende yurtdisindayim hangi ulkedesin

Back
X