- Konu Sahibi akideciknane
- #47.881
Bu gün test sonucunu aldım 5.negatif 2 donmus daha var ama ilk defa benim deniycem gücüm kalmadı. ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şimdi böyle.hisetmen çok.normal Allah sabrini veriyor..ben inanıyorum tekrar deniycek güç topliycaksin her serde vardır bir hayır iki tane donmusun varmış olmasaydı yada elde sıfır olmayan napsin lütfen acini yasa ağla ama sonra toparlan inş Rabim diğer minislere kan can versin..Bu gün test sonucunu aldım 5.negatif 2 donmus daha var ama ilk defa benim deniycem gücüm kalmadı. ....
Sağol canım allah razı olsun desteğin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim..Canım şimdi böyle.hisetmen çok.normal Allah sabrini veriyor..ben inanıyorum tekrar deniycek güç topliycaksin her serde vardır bir hayır iki tane donmusun varmış olmasaydı yada elde sıfır olmayan napsin lütfen acini yasa ağla ama sonra toparlan inş Rabim diğer minislere kan can versin..
Sorunlu bir evliliğin varsa ve çocuk da istemiyorsan deneme artık bence. tüp bebek tedavisi hem maddi hem manevi hem de fiziksel açıdan yorucu. ben 39 yaşımda bebek istemeye başladım. ondan önce soranlara bir kadının bebek istemek kadar istememeye de hakkı olduğunu söylüyordum. hala da aynı şeye inanıyorum. başkalarının baskılarına kulak asma. senin bedenin, senin yaşamın üzerinde kimsenin söz hakkı yok.kızlar ben de 39 oldum gecen sene devlette ıkı aşaıla ıkı tup negatif oldu ...ondan öncede de baya maceralarım oldu yıpranmıslığım.benim içimde cocuk istedgı yok lutfen beni yargılamayın aile baskısı annem falan diye denedim zaten esim de hic destek degil maddi manevi ...cok bunaldım bu ara yıne özelde denemek için ailem baskıda baskıda ama maddi acıdan destek olan da yok bir kaç altınım vardı dugunden kalma herkes gözünü ona dikmiş.eviliğimde sorun var yasımda 39 oldu cocuk istegi duyamıyorum
Belcikada çok denedim gelişmiş teknikleri kullanmıyorlar.turkiyedede denedim hep bir dahakine bir dahakine .kıbrıs var donasyonda son çare onu dusunsemde onuda ispanyada denerim.çok arkadasim çok denedi hepsi bebeklerine sadece orta kavusdu.Neden ispanya. ? Belçika'da yapılmıyor mu?
Ücret nasıl
Ücretler nasıl ispanyada? Dil sorunu olmazmi orada yaptirmak icin?Belcikada çok denedim gelişmiş teknikleri kullanmıyorlar.turkiyedede denedim hep bir dahakine bir dahakine .kıbrıs var donasyonda son çare onu dusunsemde onuda ispanyada denerim.çok arkadasim çok denedi hepsi bebeklerine sadece orta kavusdu.
Merhaba arkadaşımHerkese merhabalar... sizlere bir sorum olacak arkadaşlar... cobancantasi aslanpencesi ve civan percemi otların karısımi ile yapılan bir kur var sabah akşam iciliyormus.bu Ebru Destan'in hamile kalmak için uyguladığı bir kür..Soruma gelince bu oyıl karışımlari ile içilen çay; kist ve yahut kötü bir hastalığa sebeb olabilir mi? Hiç denemedim bugün başlamak istiyordum yoksa vazgeçicem
Böyle sıkıntılar yaşamadım ama belkide dediğin gibi tetikleyebilir Vs... yapmakta nedense çok tedirgindim, yapmayacagim.. Peki sizin bana onerebilecgin bir kür Vs herhangi bir sey var mı?Merhaba arkadaşım
Dediğin kürü ben yaptım ama 3. günün sonunda hastanelik oldum. Ama ben tansiyon hastasıyım ve kalbimde bir tane stent var. ve o otlar kalp ritmini ve tansiyonu çok fazla zorluyor. Eğer bu tip sıkıntıların varsa kesinlikle deneme..
Hoşgeldin aramıza tekrar inşallah herşey gönlünce olur bu sefer bebişli güzel bekleyişin olsunBeni herkes merak etmiş artık geldim kizlar
Bende bir aktardan o karışım otları aldım sogan kürü bitsin deneyecegim ama tadı güzel degil evet bir rahatsızlık varsa kürler daha kötü geliyor vucudun neye nasıl tepki verecegini bilemiyoruz ama istemeden icince yaramıyor bende deneme yanılma yöntemi deney tahtası olduk bu arada geçmiş olsun saglık daha önemli rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsinMerhaba arkadaşım
Dediğin kürü ben yaptım ama 3. günün sonunda hastanelik oldum. Ama ben tansiyon hastasıyım ve kalbimde bir tane stent var. ve o otlar kalp ritmini ve tansiyonu çok fazla zorluyor. Eğer bu tip sıkıntıların varsa kesinlikle deneme..
Geçmiş olsun canım ya inşallah donmuşlarla sonuca ulaşacaksın inşallah umudun hep olsun yumurtan sana bebiş olacak iyiyce bir dinlen sonra tekrar deneBu gün test sonucunu aldım 5.negatif 2 donmus daha var ama ilk defa benim deniycem gücüm kalmadı. ....
Motiven cok güzel inşallah rabbim ol deme zamanıdır inan denedim bende bir ay yazdım besmele kısmet işte olmadı tabi ne duyarsak denedik inan bu topikte tecrube konuşuyor inşallah senin zamanındır habersiz bırakma bizi duaların icin aminmerhaba hanımlar ben de 31 yaşındayım 10 gün sonra 32 ye giriyorum ilk çocuğum olacak eğer ALLAH hayırlarla nasip ederse 2.5 senedir olmuyor 3 seneyi geçti evliliğimiz sorun olmamasına rağmen kısmet diyoruz bazen de..
bu ay bir sürü kürdür folik asit içmeler su içmeler kabak çekirdeği yemeler eşime macunkar yedirmeler falan hepsini yaptım bşr de ben bir sene önce daha çok heyecanlıyken interneti didik didik etmiştim bebek için dualar diye
110 besmeleyi bir kağıda yazıp üzerinde taşırsan ve karı koca olurken de üzerinde yakınlarında olursa ALLAH nasip ediyormuş ama bir yapmak elim kalkmadı burada 2-3 arkdaştan da yazıp taşıdığını ve hamile kaldığını öğrendim ben de bu ay yatsı namazımdan sonra abdestli olarak erinmedim tek tek 110 tane besmeleyi türkçe şekilde yazdım önemli olan niyettir zaten bakalım uğur getirsin diye takvim de yaptım hamilelik takvimi eğer müjde alırsam sizlerle de paylaşırım ama siz de yapın hanımlar ALLAH inşallah OL DER...hepimiz için hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar için inşallah amin
Canım benim ya hoşgeldin alişimiz nasıl sen nasılsın kocaman öpüyorum siziHerkese merhaba,
Ben de eskilerdenim. Yeni gelenler hoşgelmiş:)
Arkadaşımız @WishhDuygu nun derlediği ve yeni başlayan ya da tedavi süreci devam edenler için hazırladığı bir asistan hsap var.
Aramalara @40Asistani yazarak ulaşabilirsiniz. Bütün tanımlar, alternatif tedaviler mevcut.
gulneva77 Hamile olduğunu gördüm. Çok sevindim. Kucağına sağlıkla almanı temenni ederim.
Sevgiler
aynen bende öyle düsünenlerdenim ama oyle hakaretlere maruz kalıyorumkı annem tarafından hemde yaslanınca yanlız kalıagımı soyleyıp korkutuyor oyle bunalıma sokuyrkı tup duydugum an kalp carpıntısı baslıyor devlettabe ıkı aşılama ıkı tup harap oldum.o milletın ona hep benim cocugum yokömu diye sordugunu söyluyor ılerde cok pısman olacagımı falan zaten evililiğde bu baskıyla yaptım ve cok mutsuzum o cocuga bunu yapmaya ne hakkım var bir de tek cocgum hakıkaten yanlızım kafam cok karısışSorunlu bir evliliğin varsa ve çocuk da istemiyorsan deneme artık bence. tüp bebek tedavisi hem maddi hem manevi hem de fiziksel açıdan yorucu. ben 39 yaşımda bebek istemeye başladım. ondan önce soranlara bir kadının bebek istemek kadar istememeye de hakkı olduğunu söylüyordum. hala da aynı şeye inanıyorum. başkalarının baskılarına kulak asma. senin bedenin, senin yaşamın üzerinde kimsenin söz hakkı yok.
Fransızca tercüman varbize yeterli 4.500_6000 euroÜcretler nasıl ispanyada? Dil sorunu olmazmi orada yaptirmak icin?
MerhabaBöyle sıkıntılar yaşamadım ama belkide dediğin gibi tetikleyebilir Vs... yapmakta nedense çok tedirgindim, yapmayacagim.. Peki sizin bana onerebilecgin bir kür Vs herhangi bir sey var mı?
Çok teşekkür ederim, hepimiz için hayırlı evlatlar versin Allah.. Bu kadar uğraşımızı boşa çıkarmaz umarımBende bir aktardan o karışım otları aldım sogan kürü bitsin deneyecegim ama tadı güzel degil evet bir rahatsızlık varsa kürler daha kötü geliyor vucudun neye nasıl tepki verecegini bilemiyoruz ama istemeden icince yaramıyor bende deneme yanılma yöntemi deney tahtası olduk bu arada geçmiş olsun saglık daha önemli rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin