2.5 cm çikolata kistim vardı,2 tane mercimek tanesi kadar miyom dediler, 2. Kürtajımdan sonra Dr dan ben amh istiyorum dedim ve yaptırdık sonuç 1.05 çıktı ve Dr vakit kaybetme tüp bebek yaptır dedi, bu arada 1 tane 8. Hafta kalp durması kürtaj ve 1 tanede 5. Haftadan sonra hiç gelişmemiş 8. Hafta Kürtajım var

Bülent tıraş a gittim , genetik ve trombofili testlerimide yaptırmıştım vede istedi zaten başladık tedaviye,eşimden sperm testi istedi ve gittiğim her gün kan alındı başka değerlerde takip ediliyordu,önce iğneler ilaçlarla başladım yumurta toplama işlemi oldu , 6 yumurta toplandı 2 tanesi sorunsuz 3.güne gitti ve donduruldu.
Rahim filmi çekildi , 1 sezaryen ve 2 düşüğüm sebep olabilir dediler yapışıklık için ve histeroskopi oldum spiral takıldı 2 ay sonra spiral çıkarıldı, çikolata kisti mi baskılamak için 1 iğne verdi ( lucrin) 3 ay adet görmedim yani geçici menopoz sonra kontrole gittim 2.5 kist küçülmüş 1.9 olmuş :) küçük mavi mutluluk hapı dedikleri estrofem kullanmaya başladım 14 gün sonra tekrar kontrole gittim herşey yolunda dediler ve gebelik aşısı oldum 5 gün sonrasıda transferim oldu.
Hiçbirzaman yaşımla ilgili olumsuz bir yorumda duymadım ayrıca.
43 yaşında annemin kuzeni doğurdu geçen yıl vakti zamanı gelince hiçbirşey engel değil canım.
Bu yolda uğraşan herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.