- 18 Eylül 2019
- 245
- 199
- 53
- Konu Sahibi akideciknane
- #70.181
Evetcnm inan yas deil yumurta kalitesi önemli....şimdi birkaç folikul gördü eğer bu ay yaptirmazsambikac ay bekleyip yaptirirsamve az folikul görünür yada hiç görünmezse...Işte 50 yaşında bile keşke..dememek için yine iğneleri vurucam sanırım bu ay sadece bukadar hormon vücuduma zarar verir mi beni korkututlyor birde doktor geçen ay opuyapıldığından vücudunda hala hormon var onlar varken 2.opu çok daha rahat olur geçen ayki hormon bu ayıda etkiler dedi folikul ondan artmış dedi dogrumuqcabaYaşın çok ileri değil beni düşününce aramızda kocaman 2 sene var, 24 ay ve fazladan hiç değilse 24 yumurta demek
Şimdi kendinde o gücü bulamıyorsun seni çok çok iyi anlıyorum ama pes edersen de iki sene sonra denemediğin için çok üzülebilirsin bunu kendine yapma bence. Benim de iki opuda da 3’er yumurta toplandı herkesin 7-8 tane olurken, ben hiç moralimi bozmadım ama bi tane kaliteli yumurta bütün dertleri silip atacak güce sahipti çünküsen de böyle düşün olmayan yumurtalara üzülme olana sevin ve doktorunu dinle ne derse yap.