Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok geçmiş olsun ,ağrının az olmasına çok sevindim. Allah tekrarını göstermesin. Sonuç ne kadar zamanda geliyormuş?Ben de bir gelişme yok 3 şubata doktora randevu aldım bekliyorum.
Hiç ağrım olmadı desem yeridir regl dönemlerim bile daha korkunçtu. Sonuç 2-3 haftadan önce gelmezmiş ama tam bi tarih söyleyemedi doktor.
Az kalmış randevuna güzel geçecek inşallah. Senin de geçen yıl bi tane kalp durması şeklinde düşük vardı di mi?

Hiç ağrım olmadı desem yeridir regl dönemlerim bile daha korkunçtu. Sonuç 2-3 haftadan önce gelmezmiş ama tam bi tarih söyleyemedi doktor.
Az kalmış randevuna güzel geçecek inşallah. Senin de geçen yıl bi tane kalp durması şeklinde düşük vardı di mi?
Evet geçen sene aynı şey benimde başıma geldi .Genetiğe göndermedik ama doktor %90 genetik sorununa bağladı öyle olunca havuz yöntemiyle biriktirdiğim tüm donmus embriyolarimi arkada bırakıp bahçecide sıfırdan tedaviye başladım.Gelmis geçmiş olsun .Vakum yöntemini tercih etmek çok mantıklı olmuş. Kürtaj sebebiyle yapışıklık ve rahim inceliği uzun süre adet olamama gibi sorunlar yaşayan arkadaşlar vardı. Herşeyin iyi gitmesine çok sevindim.

Geçmiş olsun, bu sürecin sancılı olmamasına sevindim. Umarım metabolizman normal düzenine en kısa zamanda döner.. Kendine iyi bak...

Evet geçen sene aynı şey benimde başıma geldi .Genetiğe göndermedik ama doktor %90 genetik sorununa bağladı öyle olunca havuz yöntemiyle biriktirdiğim tüm donmus embriyolarimi arkada bırakıp bahçecide sıfırdan tedaviye başladım.Gelmis geçmiş olsun .Vakum yöntemini tercih etmek çok mantıklı olmuş. Kürtaj sebebiyle yapışıklık ve rahim inceliği uzun süre adet olamama gibi sorunlar yaşayan arkadaşlar vardı. Herşeyin iyi gitmesine çok sevindim.
Çok çok teşekkür. Benim geride bi tane donmuş var, bakalım ne çıkacak sonuç diyeceğim ama aslında belli, seninki gibi muhtemelen, hayırlısı diyoruz mecbur.

Geçmiş olsun, bu sürecin sancılı olmamasına sevindim. Umarım metabolizman normal düzenine en kısa zamanda döner.. Kendine iyi bak...
Eminim dönecektir, fiziksel olarak gayet iyiyim, bi tek yumurtanın kromozom/gen yapısına müdahale edememekten bu sorunlar. Çok sağol ilgin için, sen de iyi bak kendine..

Elinde yumurtan varken yaptırmaya başla bence. Yaşla birlikte azalırsa bu stoklarını kullanırın ve nispeten gençsin
Canım yumurta dondurma embriyo dondurma kadar başarılı bir işlem değilmiş galiba. Eşimle de kusuz o nedenle embriyo dondurma da yapamıyorum. Doğrudan yumurta dondurmayı düşünüyorum. Ama bu yaştan sonra da boşuna mı yapmış olcam hissi var

Kızlar yumurta dondurmayla ilgili bilginiz var mı? 37 yaşından sonra mantıklı mi? Çözülürken bozuluyor mu
Bence çok mantıklı. Keşke 37 yaşında olsam ve yumurta dondurabilsem. Hatta Çok yakın bir zamanda bu grupta bir arkadaş gençken dondurduğu yumurtası ile hamile. Son bir kaç haftayı okursanız görürsünüz.

çok saçma geldi bana neden izin olmasın.

Bireysel olarak düşününce saçma geliyor evet ☺️ Ama normal bir evlilikte, bir sonraki eş ile kullanmak üzere yumurta toplatmak normal kabul edilmeyebilir. Evlilik kurumu ile pek bağdaşmıyor gibi.
Ancak sizinki gibi veya başka özel durumlarda bir çözümü özel bir izni vs vardır belki bilemiyorum. Bir araştırın isterseniz.

Benim bir tedavim sırasında eşimin şehir dışında olma durumu vardı, doktoruma sordum “ya gelemezse ne yaparız dondurup sonra dölleyebilir miyiz” diye, “Yapamıyoruz yasal değil” demişti doktorum. Detay sormadım bana çok gerekli olmadığı için. Bir araştırın derim

Bireysel olarak düşününce saçma geliyor evet ☺ Ama normal bir evlilikte, bir sonraki eş ile kullanmak üzere yumurta toplatmak normal kabul edilmeyebilir. Evlilik kurumu ile pek bağdaşmıyor gibi.
Ancak sizinki gibi veya başka özel durumlarda bir çözümü özel bir izni vs vardır belki bilemiyorum. Bir araştırın isterseniz.

Benim bir tedavim sırasında eşimin şehir dışında olma durumu vardı, doktoruma sordum “ya gelemezse ne yaparız dondurup sonra dölleyebilir miyiz” diye, “Yapamıyoruz yasal değil” demişti doktorum. Detay sormadım bana çok gerekli olmadığı için. Bir araştırın derim
Bir konuda yanlış bilgin var sanırım. Araştırdım şimdi evli bekar vs farketmiyormus. Ama benim endişem yumurta dondurma sonrası yumurtalar çözülünce kalitesi düşüyor mu

Bir konuda yanlış bilgin var sanırım. Araştırdım şimdi evli bekar vs farketmiyormus. Ama benim endişem yumurta dondurma sonrası yumurtalar çözülünce kalitesi düşüyor mu

Soyle dusun su anki yumurtalarin bundan 3 sene sonraki yumurtalarindan daha genc ve nispeten daha kaliteli..bundan sonra kalitesi hep dusecek, yasla artmayacak..bu herkes icin boyle..dolayisi ile ben de dondurtmaktan yanayim...kendi doktorumda hastalar arasinda 38-40 arasi ayni hastada bile kalite farki cok oluyor demisti...

Hmm adını çok duydum ama pek birşey hatırlamıyorum hakkında. Ne anlamda olumsuz tavır olarak mı başarı olarak mı?
Bir de Erbil Yağmur ismini çok duydum ama baktım ayrılmış Momart diye bir yerde, acaba lab.ı nasıldır? Deneyimi olan varsa rica ediyorum??

Merhaba, ben 4 Bahçeci'de 4 negatiften sonra Erbil Yağmur hocamda pozitifi gördüm. Acıbadem Fulya'nın labaratuarını kullanıyor çok çok tavsiye ederim.

Merhaba, ben 4 Bahçeci'de 4 negatiften sonra Erbil Yağmur hocamda pozitifi gördüm. Acıbadem Fulya'nın labaratuarını kullanıyor çok çok tavsiye ederim.
Merhabalar hamileliginizi tebrik ederim.Bebeginizi kucağınıza tez zamanda alırsınız inşallah. Süreçlerinizi biraz anlatirmisiniz tecrübeleriniz belki faydalı olur

Merhabalar hamileliginizi tebrik ederim.Bebeginizi kucağınıza tez zamanda alırsınız inşallah. Süreçlerinizi biraz anlatirmisiniz tecrübeleriniz belki faydalı olur

Merhaba, çok teşekkür ederim. benim çok uzun bir serüvenim oldu. İlk gittiğimde tek tüpümde sıkıntı görüldü ameliyat dendi, bir sefer deneyelim sonra ameliyat olurum dedim tek embriyo transferi negatif aldım. Sonra ameliyat oldum 2 tüpümü de kapattılar hem de 2. si için sormadan... Yine negatif oldu. Tekrar yumurta topladılar genetik testler cd56 lar bir sorun bulunmadı 3. negatifimi aldım. en son genetikten dönmüş 2 embriyo transfer edildi yine negatif oldu.

Sonrasında merkez değiştirmeye karar verdim. era yapıldı ilk 3 transferimle 24 saat 4. transferim ile 48 saat bir fark çıktı ek olarak adenomyozis teşhisi kondu. sonrasında 5. transferim yapıldı ve betahcg 560 çıktı yarın kese görmeye gideceğim inşallah.

Bu arada 40 yaş üstü değilim ama muayenehanesinde 40 yaş üstü çok hasta ile tanıştım, çok şükür onlar da hamile kaldılar, iyi haberlerini aldım.

Back
X