- Konu Sahibi akideciknane
- #70.541
Merhaba, çok teşekkür ederim. benim çok uzun bir serüvenim oldu. İlk gittiğimde tek tüpümde sıkıntı görüldü ameliyat dendi, bir sefer deneyelim sonra ameliyat olurum dedim tek embriyo transferi negatif aldım. Sonra ameliyat oldum 2 tüpümü de kapattılar hem de 2. si için sormadan... Yine negatif oldu. Tekrar yumurta topladılar genetik testler cd56 lar bir sorun bulunmadı 3. negatifimi aldım. en son genetikten dönmüş 2 embriyo transfer edildi yine negatif oldu.
Sonrasında merkez değiştirmeye karar verdim. era yapıldı ilk 3 transferimle 24 saat 4. transferim ile 48 saat bir fark çıktı ek olarak adenomyozis teşhisi kondu. sonrasında 5. transferim yapıldı ve betahcg 560 çıktı yarın kese görmeye gideceğim inşallah.
Bu arada 40 yaş üstü değilim ama muayenehanesinde 40 yaş üstü çok hasta ile tanıştım, çok şükür onlar da hamile kaldılar, iyi haberlerini aldım.
Maşallah
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Era ve cd56 duyuyorum ama çok hakim değilim, dolayısıyla o saat farklarını falan anlamadım. Test yapıp önceki transferler hakkında da yorum yapabiliyorlar mi?
Adenomyozis de Era’da mı çıkıyor? Tedavisi nasıl oldu?
Analı babalı büyüsün hayırlı evlat olsun prensesimiz