- 16 Ağustos 2011
- 83
- 39
- 288
- Konu Sahibi papatya158
-
Teşekkür ederimmmmGeçmiş olsun canım güle güle sağlıkla kullan yeni memislerini400 cc cok guzel ideal bi boyut dolgun isteyenler icin bence, hep mutlu ol
Sinan Ulusoy doktorum. Gerçekten 10 numara bi doktor. Ben çok korktuğum için sağolsun çok rahatlattı beni...Doktorunuz kim acaba?
İnşallah canım mutlaka tavsiye ederim... Çünkü hem iyi bi dr hemde gerçekten çok uygun... Bi de odaları bi harikaNe kadar güzel dr çok önemli. Darısı başımıza inşaallah
İnşallah canım mutlaka tavsiye ederim... Çünkü hem iyi bi dr hemde gerçekten çok uygun... Bi de odaları bi harika2 katlı ve isimleri çok değişik benim odanın ismi maldivlerdi Bora bora, istanbul vs... Gerçekten mükemmeldi
Bende senelerce araştırdım canım sonra randevu aldım 15 dk da 1 hafta sonraya ameliyat günü oluşturdukvaaayy çok iyiymiş gidemesekte odamızn adı maldivler ben daha araştırma aşamasındayım ayşegül sivriyi düşünüyorum
Eşimi ikna edemiyorm şuan değil ilerde diyo bana kalsa yarın yaptırıcam iki tane çocuğum var küçüğü 1 yaşındaBende senelerce araştırdım canım sonra randevu aldım 15 dk da 1 hafta sonraya ameliyat günü oluşturdukŞimdi diyorum ki ben neden bekledim ki yıllardır... Hiç erteleme canım benden tavsiye...
Tabi çocukta ufak biraz canım. Olsun elbet birgün yaptırırsın muhakkak. Acelesi yok bu işin.Eşimi ikna edemiyorm şuan değil ilerde diyo bana kalsa yarın yaptırıcam iki tane çocuğum var küçüğü 1 yaşındaBiraz büyümeleri lazım
Yani mecbur beklicem göğüslerimin içi boşaldı emzirmedenTabi çocukta ufak biraz canım. Olsun elbet birgün yaptırırsın muhakkak. Acelesi yok bu işin.
Geçmiş olsun .. Bendede 400 cc var,kas zarı altında yuvarlak protez..Merhaba arkadaşlar,
Ben 02/12/2015 tarihinde çok uzun yıllardır hayalini kurduğum silikonlarıma kavuştum. Öncelikle ilk merak edilen şeyi söylemek istiyorum fiyatı 5.600 tl. 400 cc kas üstü takıldı. Kas üstü olduğu için öyle çok aman aman bi ağrım olmadı... Doktorum 500 cc denedi ancak maalesef sığmadı göğüsüme ; ki ben vurulmuştum büyüklüğüne oysaAma olsun 400 cc de şuan öle ufacık durmuyor Ama ödem gidince cücük kadar kalmasından da çoooook korkuyorum kızlar Bi de kaç beden sütyen takacam çok merak ediyorummmmm... Haftaya bu gün sporcu sütyenimi çıkarıp normal meme yaşantıma geçicem Çok mutluyum... Bu konuda ne öğrenmek isterseniz sizlere yardımcı olmaya çalışırım... Teşekkürler...
Canım yaaa fazla özel değil ise göğüs dokun nasıldı? Benimki ufaktı bayağı ama hiç yok da değildiGeçmiş olsun .. Bendede 400 cc var,kas zarı altında yuvarlak protez..
İnsanın gözü doymuyor yada Zaman'la gözü alışıyor sanırım :)) Umarım sonuç Güzel olur ve çok Mutlu olursunuz
Ben ameliyat öncesinde 75 B cup dolgulu kullanıyordum. Şimdi 75 D yada 80 C sütyen kullanıyorum,dolgusuz
Benim alt kısımda dokum vardı. Yani avuçladıgımda avucumun içi doluyordu. Üst kısım boştu,emzirmelerden kaynaklı..Canım yaaa fazla özel değil ise göğüs dokun nasıldı? Benimki ufaktı bayağı ama hiç yok da değildio yüzden ödem gidince küçücük kalmasından korkuorummmmm
Aynı benimkiler gibi benimkiler de emzirmeden dolayı üstleri boşaldıBenim alt kısımda dokum vardı. Yani avuçladıgımda avucumun içi doluyordu. Üst kısım boştu,emzirmelerden kaynaklı..
Dediğim gibi ameliyat öncesi 75 B cup dolgulu sütyen kullanıyordum.
Tüüüüh yaaaa hayallerim yıkıldı yaaaaBenimde 450 cc protezim var. Kas üstü takıldı ödemler gidincede baya küçüldü
Umutsuzluğa kapılma çünkü inan herkesin beklentisi ve sonucu aynı olmuyor. Bana göre 450 cc küçük oldu belki sana göre çok büyük olacak daha küçük bir protez belki sende daha büyük durur. Gözlemlerim sonucu böyle çünkü sırtın omuzların bel ölçüsü göğüs altı ölçüsü vs kaburga kemiklerinin yapısı eski göğüs dokusu gibi bir çok şey etken. Hatta vücudun ödem toplaması bile kişiden kişiye değişir. Her bünye aynı değil belki ben çok ödem topladım buna istinaden ödemler inince boyut küçük geldi. Kim bilir.. En çok söyledîğim şeyde şu ki hiç bir ameliyat sonrası görüntüsü boyut açısından eskisinden kötü olamaz. En ufak cc takılan bir kişinin sonucu bile eskisine nazaren büyüktür. Böyle düşün. Sadece beklentiyi karşılamaz okadar.Tüüüüh yaaaa hayallerim yıkıldı yaaaabakalım neye benzeyecek ödemler gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?