40ı cıkmadan gidilmezmiş

Uyumsuzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
174
119
23
27
Merhaba kızlar doğum yapalı 13 gün oluyor ablamda dün doğum yaptı bebeği görmeye gitmek istiyorum fakat kaynanam 40ı çıkmadan gidilmez 40 cıkmayan bebeğe tarzı bişey söyledi üstüne gidilmezmiş fılan kısmeti kapanırmış evlenemezmiş vs bilgisi olan varmı ben ilk defa duydum da yeğenimide görmeye gitmek istiyorum

Hayatımda böyle saçma şey görmedim, inanmayın böyle hurafelere gidin görün yeğeninizi.

Ya bence bunların hepsi hurafe, annenin yorgun uykusuz olmasından sebep uydurulmuş şeyler kaldı ki o sizin ablanız ablanız, kv nize düşmez yani istediğiniz zaman görün ne var yabancı mısınız

Öyle söylenir evet halk arasında. Dinleyip dinlememek size kalmış.

40 çıkma muhabbeti olur hep duydum bunu ama evlenemez vs olaylari hurafe tabi bebekler dış etkenlere ve hastalıklara karşı daha hassastir bu sebeple hemen çıkması önerilmiyor ama temiz hava da alması lazım o yüzden size kalmış bir şey bu dikkat ederek çıkadabilirsiniz

Bende size bir anımı anlatayım
Ben yeni dogdugumda evimizin kedisi de bahcede dogum yapmiş
Annem hastaneden gelince kedimiz yavrularini benim kaldigim odaya getirmiş
Ve ben sonrasında çok hasta olmuşum
Kedi kırk bastı sana derdi annem

Aaa gerçekten mi

Bende öyle düşünüyorum

İki bebeğin kırkınin karıştığını düşünürler.
Birde kırk cikmadan dışarı cikmama mevzusu var vs. Size kalmış yapıp yapmamak bilemiyorum mantıklı gelmiyor kırk uçurma var bide bı suru şey aman

Valla bir ton şey var adetli biri görmemesi lazımmıs bebeği falan napıcagımızı şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…