Ya şu şekilde hastanede dizilen bebeklerin kirklari ?? 40² kaçları birbirine karışıyordur acaba
Demek bunca 'evde kaldım' konusunun sebebi hastanede bebek odasında kalan nesil olmamızmis
Şimdi taşlar yerine oturdu
Bana diyordu resim atma nazar olur yok hasta olunca ben sana dedim resim atma yok komşusunun eltisi demiş ne işi var gelinin cafe de bilmem ne saçma zırvalıklar kendi kuızı boy boy atar aman karışmıyorum artık size der :-D amerikanın oyunları bunlarrrrr kanmayınnnnn
ya bunlar imadan da anlamazlar en iyisi en az olucak şekilde görüşmek siz anlatınca benimki hayalimde canlandı hiçbi farkı yok sizinkinden. benim de az kaldı bezdircek beni off şimdiden darlandum
ya bunlar imadan da anlamazlar en iyisi en az olucak şekilde görüşmek siz anlatınca benimki hayalimde canlandı hiçbi farkı yok sizinkinden. benim de az kaldı bezdircek beni off şimdiden darlandum
:-D ben ayırdım neredeyse kendimi salıverdim ayda bir görüyorum huzura erdim siz de var mıydı dayınlar geldi akşama gel
amcanlara gidin ayıp olur akşama yemeğe gelin .
:-D ben ayırdım neredeyse kendimi salıverdim ayda bir görüyorum huzura erdim siz de var mıydı dayınlar geldi akşama gel
amcanlara gidin ayıp olur akşama yemeğe gelin .
hem de nasılll, kışlıkta yine uzaktalar akrabalar da yazın her Allahın günü birine gidiyorlardı ayıp olur siz de gelin vs tabii eksik olmuyordu. şimdi de devamlı beni kullanma derdinde ama ben yüz vermiyorum çok çünkü işine geldiği gibi davrandığını farkettim gerek yok yani. aynı sitedeyiz şuan yeni ev arayışlarındayız inş başka bir yere gideriz en azından +5 dk katsın mesafe aramıza allahım sen konuyu biliyorsun amin :d
Bana diyordu resim atma nazar olur yok hasta olunca ben sana dedim resim atma yok komşusunun eltisi demiş ne işi var gelinin cafe de bilmem ne saçma zırvalıklar kendi kuızı boy boy atar aman karışmıyorum artık size der :-D amerikanın oyunları bunlarrrrr kanmayınnnnn
Evet öyle laf söyleniyor ama bence o lafları bosverin.
Önemli olan mikrop kapmasın bebekler.
Malum hastalık var bebekler küçük enfeksiyon riski var.
Ona göre davranın.
Eki Görüntüle 2936378
Ya şu şekilde hastanede dizilen bebeklerin kirklari ?? 40² kaçları birbirine karışıyordur acaba
Demek bunca 'evde kaldım' konusunun sebebi hastanede bebek odasında kalan nesil olmamızmis
Şimdi taşlar yerine oturdu
Merhaba kızlar doğum yapalı 13 gün oluyor ablamda dün doğum yaptı bebeği görmeye gitmek istiyorum fakat kaynanam 40ı çıkmadan gidilmez 40 cıkmayan bebeğe tarzı bişey söyledi üstüne gidilmezmiş fılan kısmeti kapanırmış evlenemezmiş vs bilgisi olan varmı ben ilk defa duydum da yeğenimide görmeye gitmek istiyorum
Tobe Yarabbim ya daha neler duyacağım. İnanma canım öyle şeylere. Ben 2 haftalıkken Bursa'ya ablama gittim orda da gezmelere falan gittik. 40inda havuza gittik
Merhaba kızlar doğum yapalı 13 gün oluyor ablamda dün doğum yaptı bebeği görmeye gitmek istiyorum fakat kaynanam 40ı çıkmadan gidilmez 40 cıkmayan bebeğe tarzı bişey söyledi üstüne gidilmezmiş fılan kısmeti kapanırmış evlenemezmiş vs bilgisi olan varmı ben ilk defa duydum da yeğenimide görmeye gitmek istiyorum
40 gün insanın enerjisi düşük olur nazar vs daha açık olur dedi babamla, kayınvalidem. Biz de daralıp gezmeye gittik sonradan haberi oldu ama :) sadece hastaneye gitmek için çıkın diyorlar.
Biz de kiz kardesimle yakin dogum yaptik, kendisi nine kilikli bir hurafe canavari oldugundan 40’im cikmadan gelmeyeyim demisti. Gerizekali misin sen kizim, hastanede yan yana odalarda herkesin 40’i birbirine karisiyor demistim aaa evet abla haklisin diyerek gelmisti