41 yaş 2.hamilelik için gecmi?

rapunzel77

Kaderimin efendisiyim
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
601
441
323
İstanbul
Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.

Merhaba güzel bayanlar..Başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim 2.çocuk için cokmu geç.kızım 12 yaşında ve yanlız kalmasını istemiyorum.O da cok istiyor bir kardeşi olmasını ama yaşım korkutuyor beni.Ve 15 kilo fazlam var.Bana bir akıl verin.

Benim bir ablam vardı, birlikte çalışmıştık. O 40 küsürde doğurmuştu oğlunu, emekli olunca :) çok da mutlulardı maşallah.

Ah canım bende cok sordum bu soruyu??zaman geçti gitti kosturmalarla.
Kızınız kardeşle büyüseydi iyi olurdu aslında
Gelişimi için çok faydalı olurdu
çok küçük değil kızınız , çok büyük te değil fakat ergen sayılır artık
Yani kardeşiyle geçireceği zaman dilimi çok az olacak
Ama çok geç olacağını düşünmüyorum sizin açınızdan

Yaşınız asla geç değil, tabi sağlığına dikkat eden biriyseniz.

Ama ben 13 yaş farkı kendi adıma çok yüksek buluyorum. Ne bileyim bebek evde bakılmak ister ama 13 yaşındaki ile gezilir tozulur. Ortak aktivite zor bulunur. Yine de by biraz tercih meselesi aslında.

Kızınız kardeşle büyüseydi iyi olurdu aslında
Gelişimi için çok faydalı olurdu
çok küçük değil kızınız , çok büyük te değil fakat ergen sayılır artık
Yani kardeşiyle geçireceği zaman dilimi çok az olacak
Ama çok geç olacağını düşünmüyorum sizin açınızdan
Cok haklısın cnm.Morale ve cesarete ihtiyacım var sanırım.motive edici yorumlar almak guzell..

Dogum bir sekilde gerceklesir cok var o yasta dogum daha da yaygin hatta
Ama bence yas kadar yapiniz onemli mesela o cocuk dogup ilkokula geldiginde siz 48 e geliyisunuz okulu odevi ilginize en cok ihtiyaci olan donemi sizin sabriniz gucunuz yeter mi bu onemli mesela o lisede ortak biseyler paylasmak istediginde ablasiyla arasinda kusak farki olacak siz deseniz yas iyice ilerleyecek hani ben cok enine boyuna dusunurdum cunku dogmasiyla bitmiyor yas ilerledikce sorumluluk artiyor guc sabir ilgi kosturmaca butun bunlar bana zaten uyar diyosaniz dogum kismi en kolayi bi anlik sonucta..devami omurluk olan

Avrupalilarda cevremizde gayette sik goruyoruz. Ama oyle uzun uzun bekleme gibi bir luksun yok biliyosun bunu tabi. Bence yap:)

Back
X