Tüp Bebek Merkezleri 41 yaş ve tüp bebek

bookworm

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
9
4
6
İyi bayramlar iyi günler diliyorum.
Ben 41 yaşındayım ve bir bebek kaybımız oldu. Tüp bebek denemek istiyoruz Acıbadem Eskişehir ile ön görüşme yaptık. Fakat ileri yaşlarda merkezin en iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Ankara Anatolia Tüp bebek merkezini önerdiler. Fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim

Ben 41 yaşındayım ve bir bebek kaybımız oldu. Tüp bebek denemek istiyoruz Acıbadem Eskişehir ile ön görüşme yaptık. Fakat ileri yaşlarda merkezin en iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Ankara Anatolia Tüp bebek merkezini önerdiler. Fikirlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim
İyi bayramlar, öncelikle çok geçmiş olsun eğer kendiliğinden hamile kaldıysanız bir kez daha deneyip öyle başvuru yapmanızı tavsiye ederim

39 yaşındayım artik ileri yas diye geçiyoruz tup bebekte malesef ve rezerv azlığı çekiyorum...cok merkezde tup bebek denedim..Ankara memorial Aygül demirol hocam ozellikle ileri yas ve dusuk rezervde iyi bir prof...hastaları hep ben yaslarda ve daha da ileri...arastirmanizi tavsiye ederim..

39 yaşındayım artik ileri yas diye geçiyoruz tup bebekte malesef ve rezerv azlığı çekiyorum...cok merkezde tup bebek denedim..Ankara memorial Aygül demirol hocam ozellikle ileri yas ve dusuk rezervde iyi bir prof...hastaları hep ben yaslarda ve daha da ileri...arastirmanizi tavsiye ederim..
Çok teşekkür ederim. 39 yaşında kendiliğinden hamile kalıp 6 haftalıkken kalbi durunca kürtaj oldum. Tahliller iyi her şey yolundayken olmaması da allahtan ama son bir şans denemek istiyorum.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim

Merhaba arkadaslar benim yumurtam döllenmedigi icin tedavim iptal oldu saglikli yumurta olusmasi icin hangi bitkisel kür veya vitamin kullanmaliyim bilgisi olan yazabilirmi

Kesinlikle Anatolia Tüp Bebek Merkezi diyorum. Hakan Yaralı hoca tüp bebek alanda yaptığı çalışmalarla dünyada tıp bilimine yön veren 100 Türk doktordan biri olarak seçilmiş. Türkiye'nin en iyi tüp bebek profesörü Hakan Yaralı.

Back
X