Siyah düşünürsen bir tanede bende siyah var
bedeni ve fiyatı ne canım
Canim 3 beden 42 mi oluyor 3 beden yaziyor fiyat 35
yok canım kalsın sana bol satışlar
bu arada 34/32 beden ve32/32 baya bi esnek de olabilir bu bedenlerde kot pantolonlarda aramaktayım arkadaşlar
bi arkadaştan 2 adet pantolon almıştım onlarda bol oldu epey ama kot değil.spor tarz pantalonlar.42 beden defactonun .fakat 44 gibiler kalıbı geniş.isterseniz fotolarını atarım.trençkotla beraber alırsanız tek kargo olur
bi arkadaştan 2 adet pantolon almıştım onlarda bol oldu epey ama kot değil.spor tarz pantalonlar.42 beden defactonun .fakat 44 gibiler kalıbı geniş.isterseniz fotolarını atarım.trençkotla beraber alırsanız tek kargo olur
bu arada 34/32 beden ve32/32 baya bi esnek de olabilir bu bedenlerde kot pantolonlarda aramaktayım arkadaşlar
canım pantolonları işe giyemem .kot giyebiliyorum ama o tarz giyemiyorum.varsa kot ekle canım takasımızı yapalım yoksa trench le benden beğendiğin şeyletakasımızı yapalım canım
eğer halen ihtiyacınız varsa sadece 2 defa giyilmiş trençkotumun resmini koyabilirim
evet canım eklersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?