44 bedenden 34 bedene başarı hikayesi

smilecute

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
4
0
16
İzmir
merhaba arkadaşlar
bir kez dengeli beslenerek kilo vererek bir kez de dukan yapmış biri olarak size hem ilham verip hemde elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışacağım
ilk dengeli beslenme diyetimde gerçekten azım hırs ve ilham almanın etkisiyle kendimi çok zorlamadan 4 5 ayda 16 kilo verdim.
kilo vermenın bir kaç kuralı var bunları bilip uygularsanız kilo vermek çocuk oyuncağı
-kendinize hemen ilham hırs ve örnek alabileceğiniz birini bulun o yapmışsa ben hayli hayli yaparım diyebileceğiniz biri (öyle biri yoksa hayatınızda ben olurum sizin ilham meleğiniz )
-yemeklerden önce 2 bardak su içip midenizi su ile doldurmanızı ve ya yağsız salatayla midenizin yarısını doldurmanız
-akşam 8 den sonra yemek yememek
-tatlıyı şekerı yağlıyı hayatından çıkararak
-daha az yağlı yemek yapmayı öğrenmek
-sık sık ve az az yemek yemeği öğrenmek
-bol su içmek
-ve diyetin başını atlatıp midemizi küçülttükten sonraa diyetin en zor kısmı bitmiş oluyor ve geriye sadece giden kiloların yarattığı mutluluk kalıyor
UNUTMAYIN DİYETİNİZ 4 5 AYA BİTEBİLİR, FAKAT DÜZENLİ VE DENGELİ BESLENME HAYATINIZIN SONUNUNA KADAR DEVAM EDER
tabi verdiğiniz kiloları geri almak istemiyosanız :)
bu diyet bittikten sonra ustunden 1 2 sene sonra (vücudumu dinlendirdikten sonra) dukan diyeti yaptım ve 6 kilo verdim 4 ay gibi bir sürede
onun dışında spor hiç yapmadım tek yaptığım spor okula gitmekti yediklerime dikkat ederek kilo verdim nerdeyse hiç diyetimi bozmadım, kiloları verdikçe daada dikkat ettim diyeti bozmamaya kıyamadım verdiğim onca kiloya inşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız arkadaşlarım başarı müjdelerinizi duymayı çok isterim
tmblr ilham melegi (bitişik yazılcak :KK70: )

Son düzenleyen: Moderatör:
bravo baska ne denebilirki,böyle cok güzel olmus.insaallah darisi basima.cok kilolu degilim sadece 4 yada 5 kilo gitsin istiyorum aksam yememenin de cok faydasi var.önümüz yaz tabiki zayiflamak sart:34:

merhaba arkadaşlar
bir kez dengeli beslenerek kilo vererek bir kez de dukan yapmış biri olarak size hem ilham verip hemde elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışacağım
ilk dengeli beslenme diyetimde gerçekten azım hırs ve ilham almanın etkisiyle kendimi çok zorlamadan 4 5 ayda 16 kilo verdim.
kilo vermenın bir kaç kuralı var bunları bilip uygularsanız kilo vermek çocuk oyuncağı
-kendinize hemen ilham hırs ve örnek alabileceğiniz birini bulun o yapmışsa ben hayli hayli yaparım diyebileceğiniz biri (öyle biri yoksa hayatınızda ben olurum sizin ilham meleğiniz )
-yemeklerden önce 2 bardak su içip midenizi su ile doldurmanızı ve ya yağsız salatayla midenizin yarısını doldurmanız
-bol su içmek
-ve diyetin başını atlatıp midemizi küçülttükten sonraa diyetin en zor kısmı bitmiş oluyor ve geriye sadece giden kiloların yarattığı mutluluk kalıyor
UNUTMAYIN DİYETİNİZ 4 5 AYA BİTEBİLİR, FAKAT DÜZENLİ VE DENGELİ BESLENME HAYATINIZIN SONUNUNA KADAR DEVAM EDER
bu diyet bittikten sonra ustunden 1 2 sene sonra (vücudumu dinlendirdikten sonra) dukan diyeti yaptım ve 6 kilo verdim 4 ay gibi bir sürede
onun dışında spor hiç yapmadım tek yaptığım spor okula gitmekti yediklerime dikkat ederek kilo verdim nerdeyse hiç diyetimi bozmadım, kiloları verdikçe daada dikkat ettim diyeti bozmamaya kıyamadım verdiğim onca kiloya inşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız arkadaşlarım başarı müjdelerinizi duymayı çok isterim

tebrikler... :) darısı hepimizin başına :)

tabiki sadece akşam yemeyerek birazda dikkat ederek onlarca kilo verilebilir. ama en önemli şey diyette kesinlikle azim hırs ve ilham bunlar olmadan kilo verilmesi bence çok zor :(

tebrikler smilecute :46:

umarım ben de senin gibi başarılı olurum. biraz yol aldım ama son zamanlarda düzenim bozulunca kaçamak ve diyet de bozuldu.
resim eklemişsin ama açmadı nedense ? neyse.
ben dukan yapıyorum, aslında iyi gidiyordu, spor da yapıyordum ve su gibi akıp gidiyordu kilolar. neyse. tekrar disipline girdim ama.
ben kendime hep 5kilo aşamalı hedefler seçtim, ilk 5i devirdim, sıra ikinci 5lerde :15:

Seni cok tebrik ederim boyle guzel bi sekilde kilo verdigin icin bu sene bende sinava hazirlaniyorum 3.sinif ogrencisiyim gecen aya kadar 7 kilo vermistim fakat 5 ini geri aldim ve tekrar baslamak istiyorum kilom cok fazla degil ama bana gore fazla deli gibi spor yapardim simdi onuda biraktim bana bu surecte neler yaptigini anlatirsan cok sevinirim seni tekrar tekrar tebrik ediyorum

merhaba arkadaşlar
-bol su içmek

Son 5 kilo neden hiç bitmez

tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin. bi şey sormak istiyorum zayıflayınca alt bacaklarında incelme oldu mu :) benim en sorunlu bölgem de oralar :)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

:46: gerçekten etkileyici bir deneyim olmuş.
bende şuan sınava hazırlandığım için kilo aldım,son aldığım elbise 40 beden:(
umarım bigün bende 36ları 34leri görürürm

Back
X